Възрастовата разлика - колко и в коя посока?

• 52 367
  • 337
  •   1
Отговори
# 285
В момента е 6 години между нас разликата, той е по-големия. Бившия беше с 14 год. по-голям, имала съм връзка с мъж на моята възраст и по-малък от мен. За мен това не е определящ фактор ако освен не е 30 год. по-голям, не че и там може да не е фактор но мисля, че ще има много различни виждания за начин на живот и т.н.

# 286
За мен е педофилия ако мъжът може да бъде баща на половинката си , сори. Максимум 12-13 години разлика, айде да сложим и 14. Но не разбирам как хипотетично можеш да бъдеш баща на дадената девойка и да си в сексуална връзка с нея.
не,даже не ми дават годините,а за кавичките нз.как се получиха? Нова съм в сайта Simple Smile Не съм ги слагала,после ги видях ...

# 287
Защо толкова много кавички? Ако ти си на 26 г., а той на 41 г. и изглеждате на една възраст, замисли се дали не изглеждаш ужасно състарена. Няма как да не личи такава разлика. Ако някой ти се бърка в живота по тоя случай, едва ли е от злоба.
ами не,напротив даже не ми дават годините,все още съм на 25,а за това как той изглежда,никога няма да му дадеш годините..Бил е спортист и се грижи за себе си.

# 288
Защо толкова много кавички? Ако ти си на 26 г., а той на 41 г. и изглеждате на една възраст, замисли се дали не изглеждаш ужасно състарена. Няма как да не личи такава разлика. Ако някой ти се бърка в живота по тоя случай, едва ли е от злоба.
ами не,напротив даже не ми дават годините,все още съм на 25,а за това как той изглежда,никога няма да му дадеш годините..Бил е спортист и се грижи за себе си.
нз.защо на горният ми пост има толкова мн.кавички,нова съм в сайта,като го писах не беше така  Simple Smile

# 289
На 40-45 години ако един мъж спортува и полага елементарни грижи към кожата , изглежда добре и мъжествено , няма спор. Но към 50 години , и да спортува , увяхва. Личи , че от мъж , влиза във фаза "чичо" , а след още 10-15 години - дядо. Връзки с голяма разлика - за няколко години може да е чаровно , но после се усеща разликата. На 40 мъжът е в разцвета на силите си , има хъс за живот. На 50 вече си хърка, изморява по-лесно , по- трудно си вдига самолета. Изключения винаги има и те са за да потвърдат правилото.

# 290
За мен възрастта не е определящ фактор, но до 10 години разлика смятам , че е съвсем нормално.  Wink

# 291
При нас е 9+ в негова полза. Съвсем нормални са ни "проблемите", както във всяка връзка. Заедно сме от 2 години и половина и имаме дете на почти 7 месеца.

# 292
  • тук-там
Скрит текст:
Младото винаги е по-добре, независимо дали за мъже или за жени. Като ви чета, разбирам  защо има толкова самотни стари жени в България, а почти няма възрастни мъже вдовци. Като прибавите по-ранната  средна възраст на умиране при мъжете към 10-те години "в негова полза" се получават средно около 15 години вдовишки живот, който ви очаква като стари жени.
Но както казва един близък, "дядото умрял и сега бабата с кеф си харчи парите им". Ако бракът ви е нещастен, да се отървете 15 години по-рано от мъжа си, ви се отразява добре. Обаче ако е щастлив, от това че имате толкова ужасно голяма разлика и то както се изразявате "в негова полза", няма всъщност никаква полза и нищо положително.
Преди някой да ме оспори, ще подчертая, че съм написала средно. А иначе може да сте от щастливките, които въпреки че са с десетилетие по-млади ще си отидат първи.

[/spoiler]

Скоро не бях чела по просташко изказване. А пък си чета....де. Peace
И в "оставащите" ми години - повярвай - само мисълта за него ще ми е достатъчна.
Въпреки, че аз съм от "порочните", а той е светец.....та....най-вероятно ще си отида първа!

М, да - жените остаряват и по-рано. Чисто физически. Не знам защо, мен тази тенденция ме подминава,  newsm78  но ...общоприето е така.

Остарейте заедно до към 50 ....и ще те четем, тук, отново!

# 293
Скрит текст:
Скрит текст:
Младото винаги е по-добре, независимо дали за мъже или за жени. Като ви чета, разбирам  защо има толкова самотни стари жени в България, а почти няма възрастни мъже вдовци. Като прибавите по-ранната  средна възраст на умиране при мъжете към 10-те години "в негова полза" се получават средно около 15 години вдовишки живот, който ви очаква като стари жени.
Но както казва един близък, "дядото умрял и сега бабата с кеф си харчи парите им". Ако бракът ви е нещастен, да се отървете 15 години по-рано от мъжа си, ви се отразява добре. Обаче ако е щастлив, от това че имате толкова ужасно голяма разлика и то както се изразявате "в негова полза", няма всъщност никаква полза и нищо положително.
Преди някой да ме оспори, ще подчертая, че съм написала средно. А иначе може да сте от щастливките, които въпреки че са с десетилетие по-млади ще си отидат първи.

И в "оставащите" ми години - повярвай - само мисълта за него ще ми е достатъчна.
Въпреки, че аз съм от "порочните", а той е светец.....та....най-вероятно ще си отида първа!

М, да - жените остаряват и по-рано. Чисто физически. Не знам защо, мен тази тенденция ме подминава,  newsm78  но ...общоприето е така.

[/quote][/spoiler]

Ух, тази "гениалност" съм я пропуснала  Mr. Green Явно все още има хора, които все гледат далаверата във всичките и форми. Някак ми се струва, че ще ми е по-добре да съм безумно влюбена и щастлива с правилният човек, дори и времето ни заедно да е по-кратко, вместо да търся някой млад "лигльо", който да живее повече от мен. Но пък всеки с разбиранията си и интересите си.

ПС: Да, смятам че масово по-младите мъже на днешно време са лигльовци, позьори и смешници, с което не твърдя, че няма и изключения от правилото

# 294
ние сме с ден разлика в моя полза  Laughing
допустима за мен е до 5-6г. в полза на мъжа и до 3-4 в полза за жената
за по -големи разлики не мисля, че е винаги по далавера, любовта не пита  Peace

# 295
  • София

Всъщност, не е просташко, а малко хард представена действителност.
Но, наистина трябва да поживее човек заедно докъм 50 и ако другият си отиде, да дойде и да каже, как само мисълта за отишлия си, му е достатъчна.
Няма да намериш такъв, на 90%, защото, самотата от една възраст нагоре, е убийствена.
Вероятността да намериш друг човек, е минимална.
Първо, защото жените са повече от мъжете и второ- сингъл мъж над 50г. е с толкова закостенели виждания за всичко, че няма оправия.
Затова жените хукват по планините, по сбирки и концерти, но празнотата остава.

# 296
Ние сме с разлика 12 .. Някой на моята възраст не би бил толкова компетентен с мен.

# 297
Не знаете вие думата "просташко" какво означава. Както казва абсурд, това си е самата истина. Съжалявам ви, защото виждам че от истината ви боли. Но вие сте си ги избрали с такава разлика, не се сърдете на другите, че ви казват очевидни неща, за които не сте се сетили.

# 298
Не знаете вие думата "просташко" какво означава. Както казва абсурд, това си е самата истина. Съжалявам ви, защото виждам че от истината ви боли. Но вие сте си ги избрали с такава разлика, не се сърдете на другите, че ви казват очевидни неща, за които не сте се сетили.

smile3532

Не знам как реши, че някой ти се е разсърдил, защото си казала "очевидни неща". За мен единственото очевидно нещо е, че нямаш представа какво е да изпитваш ИСТИНСКА, СПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ. Без любовта ти да зависи от ЕГН-то, заплатата, образованието, здравето и куп други условия. Просто да обичаш и да те обичат и това да прави и двама ви безумно щастливи.

Хайде сега, мила ми Сирена, кажи ми, как аз да не те съжалявам?

# 299
  • София/Севлиево
Нaшaтa рaзликa е 5 години и около 3 месецa в неговa ползa.Зa мен товa е идеaлнaтa рaзликa.Рaзликaтa между моятa сестрa и нейният мъж е 10 години и почти 4 месецa пaк в неговa ползa и в моите очи също е идеaлнa.Мъжете ни сa един и същи нaбор-1978 и според мен той е прекрaсен.Крaйно допустимaтa рaзликa зa мен е 15 години-толковa беше между мaмa и тaтко.Зa съжaление и двaмaтa сa покойници,отидохa си през 2005-тa ,тя ненaвършилa 40, a той 2 седмици преди 55-тия си р.д.
Зa връзкa между по-възрaстнa женa и по-млaд мъж може би годинa-две бих моглa дa   приемa, но по принцип сa ми стрaнни тaкивa връзки.

Общи условия

Активация на акаунт