Възрастовата разлика - колко и в коя посока?

• 52 457
  • 337
  •   1
Отговори
# 60
4 години е по-голям от мен. След две връзки с мои набори, имах чувството, че са ме върнали в първи клас.  Wink
Имам позната, чийто съпруг е с над 20 години по-голям от нея, всъщност е набор на баща и. Тя-красавица, той -  Sick. Изобщо не мога да приема, че са омъжени по любов. О, забравих най-важното- мъжа и е милионер.  Mr. Green Не, не и завиждам. Просто се чудя как се е прежалила.

# 61
При нас разликата е 8 год. и се чувствам добре...
Винаги съм предпочитала мъже които са поне с пет години по-големи от мен,  бариера.... не-повече от 10,12 години разлика.
След две връзки с мои набори, имах чувството, че са ме върнали в първи клас.  Wink
Peace и аз се чувствах така.

# 62
  • София
С мъжа ми сме си набори и мен лично идеално ме устройва това положение.
Казвала съм и преди - не одобрявам големите разлики във възрастта, независимо в чия полза. Не мога да си представя човекът до мен да е на 50 години примерно. Предпочитам да остаряваме заедно.

# 63
+2 в негова полза.. Peace

# 64
Наборчета сме  Grinning Всъщност аз съм с по-голяма с цели 4 месеца. Добре ми е така. Не мога да си представя връзка с много по-възрастен от мен мъж. Моя приятелка се омъжи преди няколко години за мъж 17 години по-голям от нея - без никаква финансова изгода. Не можах да я разбера, но пък като си го е харесала.

# 65
Много пъти е обсъждано и коментирано.
Хубаво е мъжът да е 2-5-7 години по-голям. Но не повече.
Максимум 10 -11. По големиразлики стават страшни през времето на живота.
Единият партньор е млад и му се живее а другия вече е кажи лечи в последната фаза на живота си.
Тук не става въпрос само за секс но и за социални контакти общуване даже и екскурзии и спорт. Една жена няма да се чувства добре в такава връзка. А за секса то е ясно със сегашните норми на стрес а недай боже и други заболявания той може да се окаже мираж и за мъж на 45-50 години. И какво прави една млада жена на 35-36 години да речем тогава??? Та тя е в разцвета на силите си и макар и с дете иска да граби от живота и да живее... Да ама не казваше един журналист.
Така че сега мъжете на 40 - 45 може да са Ви интересни млади момичета но БЯГАЙТЕ и прекъсвайте такива връзки те нямат почти бъдеще.
Ако има бъдеще то е 10 - 15 години и после съм чувала страшни неща.
Това е мое мнение иначе с мъжо разликата ни е 0. Е 7 месеца е по-голям де. Mr. Green

# 66
"...Хубаво е мъжът да е 2-5-7 години по-голям. Но не повече.
Максимум 10 -11..."
Последно? Laughing
Имам познати  в двата варианта-на една възраст и са мноУ зле и с голяма разлика-пак мноУ зле. Crazy TiredТа гаранция-Франция..

# 67
Разликата ни е 2 години и половина-в негова полза. Аз лично не бих си представила за себе си разлика по-голяма от десет години.Смятам,че ако мъжа е по-голям с толкова от мен например ще ме гледа с други очи-не точно като неговата приятелка или жена.По-скоро като дете. Пък и искам да остареем заедно и заедно да минаваме през периода на трупащите се годинки. Мои познати са с 15 години разлика. Много добре изглеждат и се разбират като двойка, Но мъжа е на 45 години и никой няма да му ги даде на този етап. Не знам как ще е след 10 години,когато дъщеря му ще  е тийнейджър,а той .... почти към 60те...Самия той си задава въпроса и не му е приятен отговора...

# 68
3+ в негова полза.

# 69
Ползата е в коя посока се чувствате добре и двамата.
С течение на годините проблемите са в чисто физически аспект и преодолими, но има ли разлика във възгледите ви никога не могат да бъдат преодолими.

# 70
Ако хората се обичат и разбират, няма значение каква е разликата; имам добри примери около себе си на страхотни семейства с голяма разлика, но после е страшно тежко, когато единият си отиде с годините, а другият остане все още млад и сам

И обратното не е леко и не е изключено - майка ми беше 21 години по-млада от баща ми, но почина първа. Оттогава спрях да правя предположения за продължителността на нечий живот, само на база възраст. Другото го е казала Касита - при голяма разлика неизбежно идва един момент на асинхрон.

# 71
  • Sofia
Свекърва ми е  с 9год.по-голяма от свекъра,който е починал на 50год.,а тя сега е на 83...

# 72
Мъжът ми е с 6 години по-голям и винаги сме си били в синхрон  Mr. Green Peace. А това за синхрона...е вярно до някъде, много зависи от човека- темперамент, характер, дух , не толкова от годините. Има хора на по 50-60 които имат хъс и енергия за живот, повече от много на по 20-30г.

Имам познат който е с жена по-голяма от него с 12години и се разбират чудесно Peace

# 73
Вуйчо ми е 10г по-малък от жена му.Ест. в семейство като моето с по-остарели разбирания едно време това е било безумие.Още са женени,но през какви ли не семейни драми преминаха #Crazy Изневери,молби за развод,изнасяне от къщи...и всичко рефлектираше върху дъщеря им.Сега не знам какви са отношенията.Разликата почти не им личи.Тя си е около 50,но и той изглежда на толкова Tired
Кой е по-голям не определя продължителността на живота Peace
Снежи проблемите чисто физически-има пластични хирурзи затази работа Mr. Green И на мен не ми е приятно,че изглеждам почти набор на мъжа си.Ще се възползвам един ден Peace

# 74
Разликата между вуйчо и вуйна е почти 8 години...Амиии, той се състари откакто е с нея. Буквално.

Общи условия

Активация на акаунт