Възрастовата разлика - колко и в коя посока?

• 52 424
  • 337
  •   1
Отговори
# 135
Ама моля ви, какви ги пишете, пластики, ала бала:) Всеки уикенд съм на басейн, контингента в по голямата си част е от хора над 60. Вчера една баба изскочи от басейна без да ползва стълбичката, набра се само с ръце. В съблекалнята я чух да си говори с друга и на въпроса отдавна ли плува отговори с  ' от 62 години', което ме кара да смятам, че е най малко на 65-70. Е, никога не съм си мислела, че някой на 70 може да е толкова пъргав и ентусиазиран, макар че прадядо ми до 90 и кусур се катереше със стълбата да си реже асмата и да бере гроздето.
Да не говорим, че съм виждала и жени с тела, които съвсем спокойно могат да са на 30 годишни, а лицата им показват поне 50. Колко им е истинската възраст не смея да гадая.
Същевременно съм виждала и 25-30 годишни тюфлеци на плажовете, които само бучат фасове в пясъка и се претъркалят от бут на бут. Така че много уважавам статистиката, но повече уважавам личното си местонахождение спрямо нея:)

# 136
Виенска баба ли беше?  Mr. Green Винаги има прекрасно илюстриращи изключенията личности. Но те са изключения. Повечето 60-годишни си изглеждат точно като 60-годишни, доста и по-стари. Ако до тях е 40-годишен партньор разликата е видима. Поне за мен. И това ме притеснява. Пак казвам- мен.

# 137
Да, но самия човек на 40 и 60  не е същото и това което си харесвал на 40 на 60 остава само остатъци.
Сравнявам себе си , почти на 50 не съм това което бях на 40. Тогава? Годините от 45+ за жени и 50+ за мъже си личат и се усещат от самия човек. Просто не си същия и естествено по- зле. Няма го и този ентусиазъм за живот и умората е видима.

# 138
Снеже, но и партньорът остарява успоредно с теб.

# 139
Аз откакто станах на 30г не се чувствам както като бях на 25г...и все си мисля, че е временно ама то май няма на къде да очаквам да ми се върнат старите сили....за съжаление Sad Още не мога да свикна с тази промяна...искам си предишното състояние  ooooh!
Рокси, за басейн Спартак ли става въпорс, там и аз като ходех преди година някъде имаше една доста възрастна баба, която доколкото разбрах май всеки ден е там и плува и то доста....

# 140
Снеже, но и партньорът остарява успоредно с теб.
Да остарява, но ако 25 и 40 могат да се сравняват, то 50 и 65 доста трудно. При последното едното е критическа възраст, а другото старческа.

# 141
...Годините от 45+ за жени и 50+ за мъже си личат и се усещат от самия човек. Просто не си същия и естествено по- зле. Няма го и този ентусиазъм за живот и умората е видима.

До човек си е. Бившата ми шефка догодина ще направи 50, обаче няма да й дадеш повече от 35+, най-много 40.
Тя може и да не е средностатистическа българска жена, но за нейното усещане предполагам, че няма значение как се чувстват жените на нейната възраст.
Амортизацията при всеки настъпва по различно време.

# 142
Е, те вътрешните органи може и да работят с 30 години назад, но външните изрази на остаряването малцина ги прикриват успешно и то със скъпи медицински интервенции.

За околните тези външни изрази може и да са фрапираща разлика,но по-младия човек във връзката обикновено е свиква с визията на партньора и не му прави впечатление.
За мен са по-важни вътрешните изрази / външните подлежат на корекция/.
Сериозно ли мислите, че вътрешните органи могат да работят 30 години назад?

Е,чак 30 едва ли...Не,не вярвам.Но наистина има хора които от начина на живот ли,от друго ли-не знам,но и като здраве и като визия са отличници,въпреки годините си.

# 143
Да, Мидичка, ще свикна, но вероятно ще се науча да се оглеждам.  Wink

# 144
Точно 20 години е при нас.
Разбира се той е по голям...аз няма как да съм с десет годишен Laughing
За мен възраста няма значение-но размера ДА Mr. Green
Дори когато бях на 21 гаджетата ми бяха на по 38-41 години... Laughing
Сигурно съм сбъркана..но така ми харесва.
Ако покрай мен минат  тези двама мъже...

..ще загледам първият Mr. Green
(познавам лично Дидко,пич е...но ми е като куклата Кен на дъщеря ми) Mr. Green
А първият ми е критерий за мъж....може би и затова мъжа ми има 70% прилика с него Mr. Green
Обичам мъже с лекинко побелели коси...адски са ми секси....  Crazy

# 145
А след 50-55?

# 146
Какво? Laughing
Няма да му става ли след 55 Laughing
Или ще се сбръчка и аз ще спра да го обичам?
 Crazy
(след 6 месеца става на 55 мъжа ми ...И?Какво да очаквам,че не се сещам) Laughing

Не ми се спори на тая тема...защото е стара колкото света! Laughing
Всеки има право да бъде с онзи който харесва и обича!
Аз съм направила моя избор!

Кефя се на 50 годишни каки които са си хванали 28 годишно момче...радвам се и на наборчетата....Не съдя никой!И не разбирам,защо другите го правят Crazy

# 147
Има прекрасно остаряващи мъже, на които не бих простила, но сексът си е секс, съвместното съжителство- друго. Но по-добре 20 години по-голям, отколкото 10 години по-млад.

# 148
Не съдя никой. Просто питам.

# 149
Не съдя никой. Просто питам.
Питай.Но какво точно питаш?
Съпругът ми скоро ще стане на 55год.Сега какво ще ме питаш?
Сигурно- ''А като стане на 60?'' Laughing
Ще ти пиша след пет години.
Но питай правилно.Какво точно те интересува?

Общи условия

Активация на акаунт