Седем часа разлика - тема 5

• 42 725
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Аз като ви казах да пиша Чушката и Бай Юнал в анкетата, ето че имало защо  Joy Joy Joy

# 76
  • София
Да не Ви изпусна, особено коментарите на КЛОНКА!  Joy

Ох, гледам я гледам тази Алекс Раева, и все повече се убеждавам, че ми прилича на травестит, много е ръбата във физиономията.......а ни я набутват за страшната красавица   Thinking

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 22:25 от alpha_beta

# 77
Пол Станков.

# 78
 Joy Joy Joy vvv9 от самото начало се продиграва с нас и ни гледа серира. Учудвам се, че има някой , който му/й се връзва  Laughing

# 79
Joy Joy Joy vvv9 от самото начало се продиграва с нас и ни гледа серира. Учудвам се, че има някой , който му/й се връзва  Laughing
Ааа не се връзвам, моля моля Mr. Green

# 80
Ами много ясно ,че се майтапи,да не му се е хванал някой Mr. Green

# 81
  • София по рождение
и аз. Преди 2 ч. гледах Л. Дилов, който на въпроса какво се случва във филма отговори- страхотни изненади, които зрителя не очаква изобщо

# 82
и аз. Преди 2 ч. гледах Л. Дилов, който на въпроса какво се случва във филма отговори- страхотни изненади, които зрителя не очаква изобщо
Ама каза ли кога ,че то този сезон свърши,ние още нищо не сващаме,кой какъв и защо се бори.До сега трябваше да има някъква стабилна линия на сюжета все още ми е супер разхвърляно,две толкова дълги всяка неделя серии и нищо.........

# 83

тоз от началото се очертава да е такъв.
ей затова и вярвам.

Ама вие защо си мислите, че не е възможно човек от екипа да не пише тук и дава жокер?
Та дори и Л Д син си  казва за обратите.

ама не ми се ще и Иванов да е замесен, то не остана човек с чиста репутация тук.

# 84
ама не ми се ще и Иванов да е замесен, то не остана човек с чиста репутация тук.
Иванов си е положителен герой, но е жертва и бива заблуждаван от Чушката. Отмъщава за голяма своя трагедия в миналото, само дето отмъщава на не когото трябва. Без да осъзнава помага на човека, виновен за трагедията му.

Правилно. Трябва да ми се вярва.

# 85
Ето че наистина някой му/й се връзва  Laughing

# 86
# 87
Ето че наистина някой му/й се връзва  Laughing

защо не, то ако и Иванов е кюпа, каква развръзка да очакваме тогава?
Цитат
Отмъщава за голяма своя трагедия в миналото
  това е прекалено ясно още от сцената на която учеше момиченцето да стреля, или на тази, която събори възрастния човек на земята в парка, който беше с внучката си, но той се усъмни.....

а да ви минава мисълта,  че пишещи от тук пишат и във ФБ страницата на сериала, а vvv9  е само с 2 страници мнения, които в 99.5% са в този сериал? Обикновено темите пързалки се пускат в ДИС 

# 88
  • Варна
  bouquet за темата.Записвам се и аз да ви следя.

# 89
  • Димитровград
Четох,прочетох и какво излиза-явно Чушката е бащата на Мая. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт