Седем часа разлика - тема 5

• 42 726
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
и аз се надявам това между тях да е истинско, иска ми се, в противен случай много ще ме разочароват. И мен много ме изненадаха признанията на Таня пред Тренера. Аз не мисля, че тя му вярва, никак даже и затова се чудя на думите и. какво ли целят?

# 541
Може би се надява Тренера да я подкрепи срещу Милото. Мисля, че точно това целеше. Иначе защо да си споделя тревогите. Може би наистина е угнетена от неизвестността на бъдещето. И с кой друг да сподели? Видяхме Гончев как изстрада тази новина...

# 542
На мен ми изглеждаше фалшива свалката на Иванов в предишните епизоди - някакси беше прекалено и нелогично настойчив, но в последните два епизода ми изглеждаха искрени и впечатляващи и двамата. Според мен това, че Иванов сподели за жена си, беше знак, че и той започва да се отпуска и да проявява отношение, въпреки че изначално целта му е друга.

За това, че Таня каза на Тренера, на мен ми се струва не премерен, а по-скоро недомислен ход от нейна страна. Но от неговата пък реация ми се стори, че въпреки че е бил в Малта, той самият е контролирал от там нещата.

Гончев още ми е странен с разиграването по делото на Роки (милият Роки, както каза Табакова, всичко на неговата глава се струпва). Хем явно излъга Милото, и изигра някаква двойна игра да ги конфронтира, хем настойчиво искаше да се срещнат и да се изяснят. Хем тръгна да подава на ръце на Таня да види колко му е паднало кръвното, хем завъртя някакви интриги...

# 543
Първоначално свалката между Таня и Иванов беше фалшива със сигурност. Спомнете си една много интересна сцена между тях, в която те открито флиртуваха или по скоро се бореха за надмощие един над друг ( и аз незнам как да го тълкувам) и която завърши като Таня целуна Иванов, а той я погледна уплашено и си тръгна като ужилен, но мисля че вече не е, твърде нежни ми се струват и ще е в повече ако се преструват.

За Тренера и аз си мисля, че е дърпал конците, макар и от Малта, именно затова ми се видя странно това споделяне от страна на Таня, защото при срещата им на тримата, тя не ми се видя много да му вярва.

Незнам защо сценаристите са решили горкия Роки да си изгние в ареста.

А Гончев направо ме плаши. С това "Виж колко ми са студени ръцете, направо ме побиха трапки. като видя Таня и Иванов заедно направо се поболя. Мисля, че тепърва трябва да очакваме гадости от него.

# 544
Дали пък Гончев няма психични проблеми, много ми е особен

# 545

hahaha хихи

# 546
Напълно е възможно Гончев да е някакъв психар. Все си мисля, че
Милото ще го подреди. Таня и Иванов- изобщо не виждам голяма разли-
ка в годините, която да личи външно. Сладурчета са ми и двамата. Дори
и любовта им да е някаква игра. Особено ми хареса момента на сутринта-
Поднос с кафе, закуска и думите: Добро утро, любов моя. Таня Стоева
премига няколко пъти с клепачи и си облече тактично панталона. Съвсем
интелигентно без проява на излишна голота.
Еротичните сцени на Милото също са реални. Там се цели да се покаже, че между
Милото и партньорките му няма любов. Просто той има нужда да освободи енергия.

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 10:28 от lulu7

# 547
Каквито и резерви да имах по отношение на връзката между Таня и Иванов, след кадрите на сутринта - когато показаха тялото й - изчезнаха.

За съжаление Мая и адвоката ми е все гадно.

Не харесвам Стефанакова, защото всички разследващи журналистки са много енергични, дейни, и Михнева и т.н.т, а тази е някак прекалено спокойна, чак флегматична, седи си в богаташката къща на мъжа си, чука дядо тренер и чака някой нещо да й донесе на тепсия - типично номенклатурно чедо.

# 548
Стефанакова е влюбена в Тренера. Направо се чудя защо се е
омъжила за Стефанаков. А какво ли ще стане, когато дядо Лука
разбере за любовната връзка между Стефанакова и Кирил Гоцев?
Стефанаков се готви да замине за Ню Йорк. Дали пък няма да остане
там?
Таня Стоева май скоро няма да замине при Мая. Добре, че подари пръстена
на дъщеря си още когато тръгваше. В промото видях Иванов и Лука заедно.
Може би тази среща е във връзка с разследването на Иванов за нападението
на Мая и Тео.
Съчувствие изпитвам към Явор. С такъв дядо и майка, която отсъства е просто на
произвола на съдбата.
Роки продава наркотици, така че не съвсем читав. Май е добре да стои в ареста.

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 10:29 от lulu7

# 549

hahaha хихи

Дали и ние вече нямаме такива, след толкова гадаене какво ще се случи:) Laughing

# 550
Според мен Иванов не е влюбен ни най-малко.. гони цел..
Peace И аз така мисля. Ще я накара да се влюби в него, за да си отмъсти възможно най-жестоко:)

еее, това е много гадно, дано да не е истина, аз много му повярвах. и чак се развълнувах, което никога не се случва на филм, още по-малко на сериал
Аз съм от групата, която не харесва двойката Таня-Иванов.. не си пасват никак, няма химия, нито логика във влюбването им.. от всичките бг сериали за сега съм гледала само една хубава свалка - в Под Прикритие между Косъма и барманката(Миленита).. е та това е страст..

# 551
Подхождат си или не- Стоева и Иванов са заедно. Вследствие тази романтична
история се видя колко е готина Стоева в къса пола. Изглежда фантастично и
има страхотна фигура.

# 552
На мен ми изглеждаше фалшива свалката на Иванов в предишните епизоди - някакси беше прекалено и нелогично настойчив, но в последните два епизода ми изглеждаха искрени и впечатляващи и двамата. Според мен това, че Иванов сподели за жена си, беше знак, че и той започва да се отпуска и да проявява отношение, въпреки че изначално целта му е друга.

И аз възприемам така развитието на отношенията им. Фалшива беше свалката в началото, но май прерастна в нещо истинско, ще видим. Вярно, че с разкриването на интимната тайна за жена си пред Таня, Иванов демонстрира желание за по-тясно емоционално обвързване, но мен ме смущава, че той не каза абсолютно нищо за нероденото си (към онзи момент) дете. И Таня не го попита, явно прие по дефолт, че детето е загинало заедно с майка си, а май не е така.  Naughty
Не е случайност дето няколко пъти вече показват във филма кадри на снимка в рамка на дете, и сега в последната серия я показаха тази снимка на момиченце, колко, 5-6 годишно?  Thinking снимката стои на бюрото на Иванов, което означава, че детето си е живо и здраво. въпросът е защо той не каза на Таня?  newsm78

# 553

Не е случайност дето няколко пъти вече показват във филма кадри на снимка в рамка на дете, и сега в последната серия я показаха тази снимка на момиченце, колко, 5-6 годишно?  Thinking снимката стои на бюрото на Иванов, което означава, че детето си е живо и здраво. въпросът е защо той не каза на Таня?  newsm78

Не е живо и здраво. Имаше некролог в някакъв вестник, който той отвори - Две години без нашата мила Ани.
Аз самата нямам предположение кое е това дете. В съня му жена му се хвърли от доста високо, за да се предположи, че бебето е оцеляло, а и той някакси говореше така - "Видях сърчицето, щеше да е момиченце..." Същевременно обаче снимката на бюрото е място за наистина лични снимки, за да е просто някакво дете. Дори снимката на жена му, която явно му е много скъпа,  е скрита в шкафа, а детето е отгоре върху бюрото.

Прави ми впечатление, че Таня няма офис, Иванов пък си няма дом във филма  Simple Smile

# 554
  • Ню Йорк
И аз се чудя Таня Стоева кога изобщо работи като все си е у тях. В съда вясва ли се изобщо.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт