Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 93-тa тема

• 169 879
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,неуморни и страхотни! Може ли рецептата за стъргония ябълков сладкиш

# 616
От мен Стафидените кексчета на Лабрекс, много лесни и вкусни  bouquet Поукрасени за подарък Peace

# 617
  • София
Здравейте.
Всички творите страхотни гозби и сладкиши-поздравления.Да не кажете,че само воайорствам ето едни меденки от мен.Някой от моделчетата са от нет пространството.

Christmas cookies by tedi75, on Flickr

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 13:42 от stefina

# 618
  • Вече в моята си приказка...
Тази седмица съм на Коледна вълна. Днес спретнах коледни курабийки по рецепта на Танита. Както и питка, рецептата на която видях в едно списание. Също така мусака, пилешки бутчета с чесън, ориз със спанак на фурна и сладкишът с вафли.
Ето

питка

мусака

бутчетата със спанака и ориза

и накрая невероятния сладкиш с вафли

Оказа се много, много вкусен!

# 619
  • Варна
На всички сладките ви са приказно,коледно красиви
За днес мусака с кълцано месо и патладжан,печено с гъби и ябълки с карамелено сосче
Лабрех вземам си от чушките и тиква

# 620
Може и да е глупав въпросът, но на какво викате кълцано месо? И как се кълца месо?

# 621
  • Варна
Ако става въпрос за моето кълцано...ситно рязано с нож месо или както го правих аз в блендер /или едро смляно/,може и да греша но като касапска снаха така му казваме...

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 18:00 от megansg

# 622

Все пак помага, като влезеш наяден във форума, или поне когато се усещаш като плондер.
lu4a, много симпатични кексчета! Heart Eyes  bouquet
stefina, прекрасни са!  bouquet  chef
MiRa_55, много съблазнителна питка и бутчета! Heart Eyes  bouquet
megansg, ябълките са много изкушаващи, откога не съм пекла! Heart Eyes   bouquet
Marieta, върна ме в детските години с въпроса. Помня баба на Коледа, като колеха прасето, ходеше с една дъска и голям нож и само кълцаше на нея месо, черен дроб и не знам какво. Ама и в движение го правеше. Grinning Не мелеха нищо тогава, пълнеха разни суджуци, кървавици, знам ли какво още  - всичко с накълцан пълнеж.

Следобедна чеснова питка, която бързо свърши. Беше изядена от мен и половинката в съотношение 9:1, а познайте от три пъти кой колко излапа? Embarassed Хубавото и е, че не се меси, само се бърка, лошото - втасва цял час. И още по-лошо - изяжда се за нула време. Heart Eyes

# 623
labrex ,  къде мога да видя тази чеснова вкуснотийка ?
Прекрасно ще се върже с джолана който се пече във фурната  Heart Eyes.

# 624
  • ГОре на черешата...
Страхотни последни страници, браво на всички   bouquet  bouquet  bouquet !

Ето и моите декорирани меденки, с които се занимавах два дни  -

-

и всички отблизо

Тези бяха за едно момче, за вкъщи има още толкова, обаче успях да ги скрия, преди да ги нападнат Laughing...

# 625
  • Стара Загора
У нас сърмички.Така ми се бяха прияли. Praynig

Със сосче
Без сосче

Mari eta , докато си напиша поста и каква красота качи само.Толкова са хубави ,че си мисля такива шедьоври , сигурно със затворени очи се ядат , за да не изпитваш грях , че унищожаваш изкуство.Наистина са прекрасни.Браво на теб.

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 19:43 от Тони73

# 626
  • ВАРНА
Френски кроасанчета

Локумки

Бобена крем супа с панчета(пънчета според детето)

# 627
  • ГОре на черешата...
Тони, благодаря  bouquet! Тези "шедьоври" моите момчета ги лапват наведнъж с широко отворени очи...и усти hahaha...да са ми живи и здрави и аз, та да им правя.

# 628
Мари_ета, страхотни сладки   bouquet
Малко телеграфно да се отчета, но цял следобяд нета е калпав, а сега и сериала свършва  ooooh!

класически сарми с кайма за вечеря, пак от мързеливата тенджера.

и тулумбички за десерт. Че не бях правила ... година сигурно.

# 629
  • Sofia
Кексът с пиво на Гуинет.

Гуинет   bouquet, още изстива, но как ухае... няма да се задържи дълго

Общи условия

Активация на акаунт