Британците, британците - Множим се бързо и качествено с песен на уста! - тема 35

• 16 284
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
а при мен е Коледааа Crazy Софиянки, вие бяхте ли коледния базар? Аз вече втора вечер...и май ще си ходя всяка вечер, докато не го затворят Party

# 511
Ах, поезията е един път!  hahaha  Joy Joy Joy

Вал, ще се похвалиш ли с покупки?

# 512
  • София
а при мен е Коледааа Crazy Софиянки, вие бяхте ли коледния базар? Аз вече втора вечер...и май ще си ходя всяка вечер, докато не го затворят Party

Къде, Къде, Къдеееееее?!?!?!?!?

# 513
  • София
Поетеси, поетеси,
ама някой все ще ви обеси!
Само споменеш ли Рик
и (не дай си Боже) неговия дик,
врявата веднага става
и тояга се раздава!
Иска ти се да прошепнеш "Джералд",
но печелиш кофти снимка в Хералд!
Тука може да се води бой,
но купона никога не е в застой  hahaha.

Вал, на този пред Ректората ли ходи или на другия, който организират от форума?

# 514
  • Ænima/Albuquerque
Изродки!   smile3532

# 515
  • в сърцето на един мъж...
Начиии, ако към четвъртък почна да поствам такива неща █████████ и ви заразправям, че това не е this is a точилка, а на Рик дик му, ша ва замола за кофа студена вода  hahaha!

Вени, ти пък от кога проявяваш претенции към на Рик дик му??? Искаш ли кофа студена вода веднага?
Аз не с лошо, просто това е най-често споменавания дик и ми се загнезди в главЪта  hahaha!

Поезията е един път, дума да няма  hahaha!

Вени, шъ ти го отгнездя с на Зиса винкело Mr. Green

# 516
  • София
И ще викам после "Би ме, би ме! По антенката ме би"  Joy!

# 517
А, не знам за кво говориш Flutter

# 518
  • Ænima/Albuquerque
Лорд Джон попада с един янки на северния полюс. Всеки започва да строи иглу, в което да се подслони. Американецът привършва своето, излиза и вижда, че лорда е построил три!!
- За какво, по дяволите са ти три иглута!?!
- Това първото е дома, в който ще живея - отвръща лорд Джон. - Това до него е клуба, в който ще ходя всяка вечер. А онова третото там е клуба, в който кракът ми никога няма да стъпи.

Мухахахахахаха   hahaha

# 519
Интересно защо Дона е решила да римува доктор Хаус с Мики Маус, а бих го завъртяла накъм Хю Лори да го натопори, примерно.  Whistling

# 520
  • Ænima/Albuquerque
Пуциии, еспешали фор ю!

A pig and a chicken are walking down a road. The Chicken looks at the pig and says "Hey, why don't we open a restaurant?" The pig looks back at the chicken and says "Good idea, what do you want to call it?" The chicken thinks about it and says "Why don't we call it 'Ham and Eggs'?" "I don't think so" says the pig, "I'd be committed but you'd only be involved"
  smile3532

# 521
Лошо ми стана с вас Joy

Отговарям: Ване, пред Ректората, пред Ректората!
Злате, да се похваля, ама ще ви потекат лигите-само храна си купих  Mr. Green Mr. Green
Вени, от форума има базар? КЪДЕ? Ще подкрепя най-великата общност в България винаги!

# 522
  • КиТ
Ох не  Joy Joy Joy
Браво на поетесите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

тоз Никки дето го постна изглежда симпатичен Blush [/b][/i]

Корекция: Ники не го постна. Ники го заплю. Пълноправно, тотално, необратимо, приматно, по всички правила на изкуството. Оттук нататък симпатии по негов адрес минават само през мен и термостъкло с дебелина един метър. Ай лърнт фром дъ бест, а годес, ноу лес. Wink (Гея визирам с последното, при това с най-добри чувства.)

Ей бързо прихващата обаче  hahaha hahaha hahaha

За тези който са пропуснали Джой,Джой как се е обозначила,сега го скивах Crazy
Света великомъченица
Джой Мъжодарителка

# 523
  • София
Вени, от форума има базар? КЪДЕ? Ще подкрепя най-великата общност в България винаги!
Ей сега погледнах в страницата им във фейса (а сигурно има и тема тук) - базара на ДБМ ще бъде в Сити Център (мола срещу Хемус), но по-късно през декември. Момичетата обикновено правят всичките неща със собствените си ръце, а средствата после отиват за благотворителност. Ето тук можеш да разгледаш http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.295992750413005.83115.100000068486259&type=3.

# 524
Леле, Вени, какви красиви неща има Heart Eyes И как ми стана мъчно - едни от най-хубавите коледни венци бяха на Бабиля, Бог да я прости Sad

Общи условия

Активация на акаунт