Британците, британците - Множим се бързо и качествено с песен на уста! - тема 35

• 16 389
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами, Плами, нали Пуци ме кръсти Mr. Green. Това всъщност е вече старо име- нали ме и ориса след като и подарих нощницата, та от вчера съм Света Великомъченица Джой Мъжодарителка Силиънова Мърфиева, накратко- омъжих се . За великолепието на сватбеното тържество и красотата на булката можете да прочетете в тазседмичния "Сън" (или "Блясък", в зависимост кой плати повече за ексклузивните права Mr. Green).

# 526
  • Ænima/Albuquerque
Гардиън, разбира се!  hahaha

# 527
Не се хили, ами пий за здравето на младите влюбени hahaha

# 528
  • Ænima/Albuquerque
Ти ко почерпи, че да пия, мър?  hahaha

# 529
Ай удари една блага ракия Crazy

# 530
А аз споделих ли с вас изненадата си от Невил Лонгботъм, след като гледах онзи ден последните два харипотърски филма. Тоз младеж порастнал та се забравил. Само Хари си остана запъртък.

О, и аз го забелязах, па и го позагледах, че накрая го приютих на топло. Титулярче ми е даже  Mr. Green

Евала на поетесите. Златни гугутки, златни!!!

Джой-то, и аз чакам софрата. Ние от таз сватба нищо не видяхме  Crossing Arms

ПС: А, блага ракия! Ей това вече е изненада  Shocked  Mr. Green А нещо по-така? Нещо, което е расло на кокал?

# 531
Ох, люти чушки, Джойййййй....наздраве!!!!
Блага ракия, а чаршафа развя ли?

# 532
  • Ænima/Albuquerque
А, на мойта сватба к'во беше... тука само една ракия...

# 533
  • София

Ъгаси! Как лъжеш, че ти е за първи път  Naughty

Ама тоя Клей как мож да е толкоз тъп  #2gunfire

# 534
Момичета, специално за вас ще повторим церемонията на българска земя, младоженецът вече си избира чувал за глава, с който ад се яви пред кръстницата Mr. Green. Та ще се черпим на място, в уречен ден и час (правата за снимките продадени на "Бг-мама-папарак" hahaha)

Иванова, не ме обвинявайте в лъжа пред брачния олтар, аз съм Зевс и се регенерирам bowuu

# 535
  • Ænima/Albuquerque
Таз пък се и обожестви!  hahaha

Ахахахахахахахаа, това видяхте ли го?

# 536
Проведе се масово обожествяване преди ден-два, ама тебе те нямаше, та си изтърва шанса Mr. Green

# 537
Джой, честито! Да илядите! Само да питам - ти сега откак си щастливо омъжена ще разпускаш ли конюшнята?  Mr. Green

# 538
Какви са тези скверни мисли и вас, Златанова Shocked Shocked Shocked? Анатема Twisted Evil

# 539
  • Ænima/Albuquerque
Проведе се масово обожествяване преди ден-два, ама тебе те нямаше, та си изтърва шанса Mr. Green

Че аз съм си божествена и преди Деня на Обожествяването!  hahaha

Път беее! 

Общи условия

Активация на акаунт