Британците, британците - Множим се бързо и качествено с песен на уста! - тема 35

• 16 237
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Слънчо, само хубав ли ще кажеш!?!?!?!?
Кажи как го виждаш като вампир!

Виждам го като много объркан вампир  Rolling Eyes Уж беше готов на всичко, за да си запази човешкото, и после хоп, във вампирската армия да правим нови на килограм?!? Нещо е недоизпипана историята, да не говорим за страхливия вълк  Crossing Arms

# 661
  • Варна
Добро утро.
Джо, честито! Таз' година булка, догодина  - ... ти си знаеш. Mr. Green

Аз сънувах ХУУУУУУбави напоителни сънища с Дики. Crazy Ох, луд човек е той. Какви му ги ражда главата само... Crazy

# 662
  • срещу двата комина :)))
Ване, не се отдава Мичо под наем, аз съм зла робовладелка и не си отдавам конюшните на други  Mr. Green

# 663
Джой, изобщо не се нареждай преди мен на опашката за Хънам. Женена жена си, спри се. Сега Цецето не го дава, но аз ще чакам търпеливо.

Пуц, какви са тез неща, бре? Аз защо ще го наемам като няма да може да го пипам? Кощунство!

# 664
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Боги, какво съм ти направила, че така ме кълнеш Embarassed Embarassed Embarassed?

Мише, не спори с Зевс, кой мислиш е зимислил многоженството;)?

# 665
  • Варна
Боги, какво съм ти направила, че така ме кълнеш Embarassed Embarassed Embarassed?
Аз???? Да кълна???? Пожелах ти нещо, което ти сама си знаеш и искаш.

Богиня е обвинена несправедливо. Богиня ще се свре в ъгъла и ще плаче  Cry

# 666
Ех че хубава Джо  Heart Eyes

# 667
  • София
Слънчо, вълкът кърти  hahaha

Ване, не се отдава Мичо под наем, аз съм зла робовладелка и не си отдавам конюшните на други  Mr. Green

Знаех си  Mr. Green

Джо, става ми студено като те гледам, ама си много готина.

# 668
Боги, ти имаш температура hahaha. Да знаеш- ти може да не обичаш малчовци, ама мен ме е страх от тях Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes. Искала съм била, фуй Confused.

Слънчо, Ване, нали, нали Flutter Flutter Flutter Hug?

# 669
Джой, и красотата на новите аватар и подпис няма да ти помогне. След мен си на опашката и това е  Mr. Green Зевс, Посейдон или Перун, няма значение.

# 670
Е, то само стихоплетстването да е проблема, Муре. Ми ако поискам за заместител Бетани или Джуди, а?  Mr. Green
при положение, че мога да ти дам Мичо  Shocked

Ама нали разбираш, че идеята е наемът да стане невъзможен. Мичо знам, че ше ми го дадеш, ако го поискам, но аз НЯМА да поискам него, разбира се.  Mr. Green

Пуц, какви са тез неща, бре? Аз защо ще го наемам като няма да може да го пипам? Кощунство!

Ааа, де! Това е идеята.  smile3533

Слънчо, спирай да гледаш Being human.

# 671
Боже, помогни на заблудените hahaha.
Вместо всеки ден да ми благодари, че овиках форума за тоз сериал, та да разбере за прелестите Хънамовски (които между другото аз знам още откакто беше малък гей Mr. Green), таз коледна нахалница тръгнала да се изпреварва Crossing Arms Mr. Green

# 672
  • Варна
Джо, уф, че си дете, 'начииии.
Кака Боги ти пожела да си имаш това, което искаш - собствена лаборатория за синтез на клонинги на Дани, Хю, Джери, Мечо, Джуди, може би Дик...
Кажи сега, лоша ли съм? Или с температура?

# 673

Нещо есенциално не мога да схвана, нали?  Rolling Eyes

# 674
  • София

Щооооо?

Общи условия

Активация на акаунт