МБАЛ Бургас IV

• 80 262
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Да попитам раждалите мами - на бебето дават ли вода в болницата? Питат ли майката - ще дава или не вода или направо те преценяват?
За киселини аз знам Талцид.
Носят ти шишенце с преварена вода, ти решавай дали ще му предлагаш - знам, че някои майки са против предлагането на вода на кърмено бебе, аз лично давах.
За Талцида не съм съвсем сигурна дали е подходящ за бременни. По добре първо да се направи консултация с лекар или фармацевт

# 541
Гогова мама, благодаря за отоговора   bouquet Шишенцето аз трябва да си го нося нали?
За Талцида в листовката пише, че кратък период може да се ползва при бременност. Разбира се най-точно инфо ще даде лекаря  Peace

# 542
Не, от там ти дават шише

# 543
  • До морето :)
Ако искаш, може да си носиш твое шише и да си пресипваш. Обаче, честно казано, не съм сигурна дали е преварена вода или нещо от сорта на глюкозата.  newsm78 Бях останала с впечатление, че е някакъв разтвор, ама може и да бъркам.

# 544
Талцида и аз го ползвах по време на бременност, но голяма полза не видях Grinning

# 545
  • Бургас
за киселините дъвчех дъвка,май беше ментова

# 546
За бебчета със силна жълтеница дават глюкоза.Аз не съм давала нито вода,нито глюкоза въпреки,че детето ми имаше жълтеница.Доколкото си спомням шишетата са стъклени и с каучукови биберони.

# 547
  • Бургас
Доколкото си спомням шишетата са стъклени и с каучукови биберони.

Да, точно такива бяха и преди 7г, когато раждах там. Имах чувството, че са поне 15-та употреба.
И още нещо - аз кърмех сина ми и не исках да му давам вода, още повече от тази точно. Никой не благоволи да ми обясни какво точно има в шишето, но ми се скараха, че не го давам на бебето.

# 548
Мон,на мен ми обясниха,че е назначена глюкоза и ме питаха в последствие дали я давам,на едни казвах да,на други не.Не съм сигурна вторият път като раждах дали бяха такива шишетата просто защото не ги ползвах но ги помня още от първото си раждане.Има огромна разлика в родилно и то в положителна насока,всички са загрижени,любезни или поне се стараят да не бъдат груби ако им е в природата да бъдат такива. LaughingОще нещо,ако си с уговорка нямам представа дали отношението ще е същото.Аз преди години родих с уговорка с д-р Драгнева която не се появи изобщо след раждането и никой не ми обръщаше внимание,а втория път родих без и всички бяха на ниво като отношение.Любопитно ми е как е сега ако раждаш с уговорка.

# 549
Момичета, някой от вас има ли инфо за д-р Кирова? Много ми допадна като отношение, но за първи път я срещам, а името и дори не съм чувала /при все че е дама на средна възраст/  Thinking

# 550
АГ ли е ил друг специалист?

# 551
АГ ли е ил друг специалист?
разчете ми тоновете в предродилна зала, махна конците на едно мамче, значи трябва да е АГ  Thinking

# 552
# 553
  • Бургас
Колебая се между МБАЛ и още 1 болница, затова задавам въпроса си и тук:

За планово секцио по желание и известни медицински показания /които обаче не са съвсем категорични/ подават ли се по-рано някакви документи, заявления и т.н.Ако да, какви и къде?
Консултациите с кардиолог и анестезиолог кога се правят и между кои лекари може да се избира?
Вие от кои анестезиолози сте доволни?
Ще говоря и с лекаря, който избера, предполагам, че той ще ми обясни всичко това, но все пак да питам и тук.
Нещо друго, което трябва да знам относно секцио в МБАЛ? От кои лекари сте доволни, от кои - не, изобщо всякаква информация ще ми е от полза Wink
Благодаря   bouquet

# 554
  Моето секцио беше по спешност и го направи Миринчев. Останах много доволна от всичко. Белега е едвам забелижим без да съм го третирала с нещо.

Общи условия

Активация на акаунт