МБАЛ Бургас IV

• 80 241
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
# 571
Здравейте и от мен,досега не съм писала,но се реших накрая:))
Предстои ми другия месец планово секцио при д-р Лазарова и искам да попитам има ли някой списък с необходимите неща за родилното и дали има разлика в тези при нормално раждане и секцио? Благодаря предварително:)

# 572
Здравейте и от мен,досега не съм писала,но се реших накрая:))
Предстои ми другия месец планово секцио при д-р Лазарова и искам да попитам има ли някой списък с необходимите неща за родилното и дали има разлика в тези при нормално раждане и секцио? Благодаря предварително:)
Здравей.На първата страница на тази тема има списък.И двата пъти раждах нормално,така че не знам дали има нещо важно което при секцио да ти потрябва но списъка е един и същ.Чувала съм,че гърлото дразни след секцио и си носят момичетата ментови бонбони са облекчаване.Леко раждане. Peace

# 573
Благодаря много за инфото:))

# 574
 Нека за водата имаш от тези малките шишета- спортните, че по- лесно се пие от тях. Вземи си еднократни чаршафи към 6-7, лиглин. За ментовите бонбонки вече са ти писали.
  Леко раждане!

# 575
Да,адашката(предполагам само Laughing) е написала за еднократните чаршафи и лиглин,аз бих добавила топли чехли и такива тип джапанки за банята,ластичета за коса,зарядно за телефон(ще паднат разговори покрай  появата на бебо Wink),шоколадче,кроасанче или вафличка за тези които не са секцио,че голям глад те обзема като родиш,топли дрехи  удобни за кърмене като жилетка,чорапки дори и да не ви се пада да раждате  през зимата като родиш и почне да слиза кърма може да те разтресе.Но много от нещата може да ви ги донесат и като родите защото чантата натежава а до горе трябва някой да я носи Laughing,плюс нещата за бебо и става бая тежко.Пускат близки до третия етаж ако ви носят багаж а това се налага,например виличка,лъжичка,чаша,сапунче,шампоан,нещо за ядене защото храната не струва.
За бебето дрехи и памперси ви трябват в родилното.Дрехите за него за изписването както и вашите може да ги приготвите в сак у дома който после да ви донесат.Съветвам ви вие всичко да си приготвите предварително от бельото за изписването до обувките и козметиката,че на мъж в повечето случаи не може да се разчита. Laughing

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 14:22 от deyzi

# 576
  • До морето :)
Аз 3 дни изкарах без огледало и гребен. Само с ластичка. Моя мъж все забравяше да ми ги донесе.  hahaha

# 577
Аз 3 дни изкарах без огледало и гребен. Само с ластичка. Моя мъж все забравяше да ми ги донесе.  hahaha
А бе той щом не ти е връчил балната ти рокля на изписването пак добре. LaughingИначе аз бях като диспечер-"донеси ми това,донеси онова,ама да не ми донесеш еди какво си,ами реши какво да ми донесеш за ядене,уф ама това ли ми донесе". Laughing

# 578
А бе той щом не ти е връчил балната ти рокля на изписването пак добре. LaughingИначе аз бях като диспечер-"донеси ми това,донеси онова,ама да не ми донесеш еди какво си,ами реши какво да ми донесеш за ядене,уф ама това ли ми донесе". Laughing
Познато  hahaha

# 579
Благодаря ви много за съветите момичета, че макар да има още месец и нещо взех да си стягам багажа:)) Не издържам вече по цял ден да седя и да бездействам,а мъжа ми още е далеч от идеята да взимаме каквото и да е за бебо, още повече за багаж за родилното да ми стяга:)))

# 580
Също искат вече нощници от родилките, до колкото разбрах, и термометър. Защо не отидеш на отворените врати? Там ще ти дадат пълния списък, а и ще ти отговорят на въпроси, ако имаш такива.  Grinning

# 581
  • Бургас
Ако ще си секцио може да не взимаш с теб нещата за бебето,а само да ги приготвиш.На третия ден твоите близки ще ти ги донесат.Така първоначалния багаж става по-малък.
Термометър си носих,но даваха техни и моя си остана неизползван

# 582
Ами да и аз мислех да отида на отворените врати,но с мъжа ми,но най-вероятно към края на месеца ще идем Simple Smile

# 583
Всяка сряда, от 13ч., без предварително записване. Да кажа аз, без да са ме питали.  hahaha

# 584
Всяка сряда, от 13ч., без предварително записване. Да кажа аз, без да са ме питали.  hahaha

Мерси все пак:)))

Общи условия

Активация на акаунт