МБАЛ Бургас IV

• 80 182
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
 Здравейте  Hug Съжалявам ако ми е глупав въпроса ..д-р Душепеев прави ли фетална морфология  Embarassed Embarassed newsm78

# 616
  • До морето :)
Здравейте  Hug Съжалявам ако ми е глупав въпроса ..д-р Душепеев прави ли фетална морфология  Embarassed Embarassed newsm78
Не съм чула да прави.  newsm78

# 617
Здравейте  Hug Съжалявам ако ми е глупав въпроса ..д-р Душепеев прави ли фетална морфология  Embarassed Embarassed newsm78
Не съм чула да прави.  newsm78
И да прави едва ли е минал специално обучение. Peace

# 618
Май ще е най добре да звънна все пак  baby_neutral

# 619
Пиши какво ти е казал.

# 620

Прави !!!  Hug Даже ми предложи за утре, но на мен ми е рано още за третата  Laughing

# 621
 А някой да знае дали Калчева ще се съгласи да ми направи само клипчета и снимки на бебето, че си записах час за 21.01 и да не е да ме върне ..  Laughing  /май не трябваше в тази тема... /

# 622

Прави !!!  Hug Даже ми предложи за утре, но на мен ми е рано още за третата  Laughing

Ехеее, супер, ето при кой ще ходя.  Grinning

# 623

Аз мисля да съм секцио при него и ФМ е добър повод да се запознаем   Joy

# 624
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Душепеев е много добър избор! Борко - мърморко при него се пръкна Grinning

# 625
Я кажете някой друг който прави ФМ  Simple Smile

# 626
Я кажете някой друг който прави ФМ  Simple Smile
А бе то много доктори "правят" ФМ ама какво виждат?Аз не бих си дала парите за ФМ в Бургас. Peace

# 627

Аз мисля да съм секцио при него и ФМ е добър повод да се запознаем   Joy

За него всеки преглед на видеозона е ФМ Peace
Раждах при него и съм доволна, но ходих на ФМ в София Peace
Ти мислиш да си секцио, ама той дали ще е съгласен, че е малко своенравен Crazy
Пиши после Hug

# 628
  • Бургас
Я кажете някой друг който прави ФМ  Simple Smile

Всеки с достатъчно хубав апарат казва, че прави, друг е въпросът, че всеки свестен АГ, който съм питала, ми е отговарял, че качествена ФМ могат да направят само няколко човека в България и те са в София.

Разбира се, все е по-добре с "подобие" на ФМ, направено на хубав апарат, отколкото нищо да не прави човек.
Аз самата нямах възможност заради проблеми с бременността и други пречки да пътувам до Сф, затова и аз правих тук, но истината е, че няма лекар в Бургас, който да е в състояние да направи това, което правят няколко светила в областта в Сф.

Който няма проблеми и има възможност да пътува, нека отиде в Сф  Peace

# 629
Интересно ми е дали има някоя жена в Бургас на която да са ѝ открили някакви отклонения при ФМ? Разбира се, не всеки ще каже дали е имало нещо такова, но досега един случай не съм разбрала/прочела.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт