МБАЛ Бургас IV

• 80 179
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
И аз ви съветвам ако се колебаете къде да родите да посещавате отворените врати,които организират и трите болници.Кувиозите в МБАЛ-а са си ОК не са допотопни в никакъв случай. Peace

# 646
  • Burgas, Bulgaria
и в двете болници , а вече и в 3-тата, кувиозите са последна дума на техниката , имат и транспортни и всичко , не дай Боже да се налага ....

# 647
Здравейте, аз също ще раждам в Окръжна, записвам се, за да ви следя!

# 648
Благодаря за успокоението за кувьозите.  smile3525
Наистина ще посетя отворените врати - сряда от 13 ч. беше , нали ?
Но в крайна сметка за мен си остава водещо избора на доктор - така че в която болница е - там. Wink

# 649
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
 Борис беше 4 дена в кувьоз в Окръжна, дори беше на някакво превантивно лечение, защото при раждането за известно време е останал без кислород, та му даваха нещо за мозъка, но не знам какво точно. Като цяло лечението му в Неонатология беше на ниво и бих казала доста добро. След месец на преглед проверихме дали следи предмети и дали реагира на др. неща - при Димитрова на частно, но аз така реших, защото тя му води лечението в Окръжна, още веднъж да кажа, че съм много доволна от нея! Борко вече бих казала, че е доста умничък, вече приказва и на на 2 езика (български и руски, като къде каже думата на бг, къде на руски, но един ден ще се научи да ги употребява правилно), но за мен това означава, че всичко е наред. Рисува, пее - изобщо си е нормално дете Simple Smile
Та мисълта мие, не се притеснявай! Борко беше първо на кислородна палатка, после и в кувьоз и да чукна на дърво няма поражения. Дори се учи вече и да хитрува !

# 650
  • Бургас
Вече след отворените врати ще има и училище за бременни:

http://www.burgasinfo.com/news/view/12/38094/

# 651
Охооо трябва да отидем поне един път  Simple Smile

# 652
  • До морето :)
Охооо трябва да отидем поне един път  Simple Smile
Ще отидем, чакай малко да ни проличат коремите.  hahaha
Аз като ходих на отворените врати бях в 5-ти месец и се чувстват много сконфузно между всички други 8-9 месец.  Rolling Eyes

# 653
Здравейте, някой знае ли дали трябва да  се запишеш предварително за отворените врати, а също и за лекцията?

# 654
  • До морето :)
За отворените врати със сигурност не трябва предварително записване. За лекциите не знам.
На мен ми е любопитно къде ще са изнесени темите на лекциите или която улучим.  newsm78

# 655
  • Бургас
Съвсем случайно намерих тук информация и за втората лекция.
Обаче барем един телефон да бяха оставили Confused

http://www.mbalburgas.com/bg/index/static/63/

# 656
Здравейте момичета остават ми още няколко месеца до раждането и въпросителните ми станаха доста, не знам към кой от болницата да ги отправя, затова се надявам да помогнете с информация. Единият ми въпрос бе за кувьозите, прочетох, че доста сте писали по темата и ми стана ясно. Другото ми питане, знам че сигурно е коментирано и преди, но не успях да намеря, за цената за раждане секцио - с избор на екип и секцио - без избор на екип. Има ли значение за цената дали ще избера само лекар или лекар и акушерка?Освен това недай си боже но, ако се наложи да ни държат в болница след края на пътеката колко се доплаща на ден? Последното ми питане е има ли възможност таткото да присъства на раждането и какво се заплаща за тази услуга? То това последното не е много сигурно, по-скоро знам си че няма да влезе с мен да раждам, ама да питам, ако все пак прояви интерес. Мерси предварително  bouquet

# 657
Здравейте момичета остават ми още няколко месеца до раждането и въпросителните ми станаха доста, не знам към кой от болницата да ги отправя, затова се надявам да помогнете с информация. Единият ми въпрос бе за кувьозите, прочетох, че доста сте писали по темата и ми стана ясно. Другото ми питане, знам че сигурно е коментирано и преди, но не успях да намеря, за цената за раждане секцио - с избор на екип и секцио - без избор на екип. Има ли значение за цената дали ще избера само лекар или лекар и акушерка?Освен това недай си боже но, ако се наложи да ни държат в болница след края на пътеката колко се доплаща на ден? Последното ми питане е има ли възможност таткото да присъства на раждането и какво се заплаща за тази услуга? То това последното не е много сигурно, по-скоро знам си че няма да влезе с мен да раждам, ама да питам, ако все пак прояви интерес. Мерси предварително  bouquet
Ако секциото ти е по мед.показания и не избираш екип не се плаща нищо. Ако си избереш екип струва 352 лв, за секцио по твой избор не знам дали има възможност(в смисъл да не го налагат мед.причини). Ако искаш да присъства и таткото цената е 80 лв (при секциото може и друга да  е сумата, знам със сигурност за ест. раждане).Престоя за майката след изтичане на клиничната пътека не се заплаща (поне ако състоянието на бебето не позволява да бъдете изписани).

# 658
  • Бургас
При секцио цената за таткото скачаше на 100лв по спомени.

# 659
Ако секциото ти е по мед.показания и не избираш екип не се плаща нищо. Ако си избереш екип струва 352 лв, за секцио по твой избор не знам дали има възможност(в смисъл да не го налагат мед.причини). Ако искаш да присъства и таткото цената е 80 лв (при секциото може и друга да  е сумата, знам със сигурност за ест. раждане).Престоя за майката след изтичане на клиничната пътека не се заплаща (поне ако състоянието на бебето не позволява да бъдете изписани).
Гогова мама, при мен секциото ще е по медицински показания. Дали в тази цена 352лева избирам лекар и акушерка или само за лекар? Между другото съм приятно изненадана, че за престой след пътеката не се заплаща, все очаквах, че и там ще давам пари, ако се наложи де.
А и още нещо, коя акушерка бихте ми препоръчали, да избера?

Общи условия

Активация на акаунт