МБАЛ Бургас IV

• 80 248
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Burgas, Bulgaria
таблети са май или подобия  , на всяко легло в Първо педиатрично отделение -потвърждавам , 3,50 е на ден ТВ ,на всеки етаж има машина в която се вкарват парите и ти дава ваучер с номер , може и интернет да ползваш и Скайп като всяка една екстра се заплаща отделно ,демек нет и ТВ е около7лв, на ден , аз само ТВ си пусках , а нет , ТВ и скайп около 10лв . за 24часа , 12часа е 3лв.

# 601
Ехеее, аз не знаех, че имало чак и интернет...  Laughing Laughing Ние октомври бяхме в 1во педиатрично и ТВ-то си беше по 3 или 4 лв на ден (не съм го плащала аз, но такъв ми е спомена). Явно и нови екстри са пуснали  Laughing Laughing

# 602
Скъпи майки бях на отворени врати старшата акушерка обяснява много подробно.Задаваха и много въпроси тъй като имаше много бременни и бъдещи татковци имах чувството че ще я разкъсат.На мен много ми хареса беше чисто нямаше хлебарки баните с душове.

# 603
Края на октомври миналата година лежах в патологията на 7-ми етаж и потвърждавам, че имаше таблети. Не съм ги ползвала, тела ми имаше нет и така се оправях. Телевизията беше май 2 лв. Леглата бяха наистина високи, предвид, че аз не съм ниска, до мен имаше оперирана от миома и тя имаше нещо като стълбичка, за да слиза по-лесно. На мен ми правиха серклаж, но така и такава стълбичка не ми дадоха, явно са им кът. Нощница аз си носих, док ме беше предупредил. Беше прясно боядисано (от лятото), дограмите са пластмасови, имаше и щори. Термометри те даваха.
Да питам мамите, които са били секцио - с пълна или спинална упойка сте били и след като се излезе от упойката кога слагат обезболяващи? Същия ден ли е раздвижването или на другия? Дават ли на близките да дойдат в реанимацията, въобще кога се виждате? Имам желание да отида на отворените врати, но съм на мнение, че най-добре да питам и да получа инфо от минали по този път.  Wink

# 604
  • Бургас
Да прибавя и аз един въпрос - всъщност майката кога за пръв път си вижда бебето след операцията и кога се вижда с близките си? Ако има нужда от нещо кога може да ѝ го донесат?

# 605
Бебето е повито в техни пелени, в деня на раждането мъжа ми ми донесе фотоапарата с който беше снимал беба за да я видя. На следващия ден ти носят бебето в реанимация да го видиш, на третия ден те качват на 3-тия етаж и отиваш в неонатологията да видиш бебето.На четвъртия ден ти го носят разповиват ти го и ти си го обличаш с твои дрешки, през времето когато не е при теб го хранят с АМ.
Питайте, ако мога ще помогна Grinning

Теб близките ти могат да те видят още същия ден в реанимация на свиждането Peace

# 606
  • Бургас
Мон.. ме съпругът ми ме видя веднага след като ме изкараха от операция ,в коридора(благодарение на д-р К.)Иначе го пуснаха после в 5 часа в реанимацията -има си свиждане, следващия ден,дойдоха и свекърва ми.Не съм сигурна какво точно ще ти трябва в реанимация,но може да ти го предадат на вратата на родилно и да ти го донесат сестрите или санитарките,това извън свиждането.
Детето ми го докараха на вторрия ден,на третия ме качиха горе и го видях на обяд в неонатологията.Отделно има свиждане за бебетата -на третия етаж. Иначе за постоянно ми го дадоха на 4-тия ден,но това е ако няма проблеми с бебето или с теб.

# 607
Кога са тези отворени врати със записване ли е и къде точно  Simple Smile

# 608
Сряда от 13ч,без предварително записване.Отиваш пред родилното и звъниш според инструкциите на вратата,по спомени бяха писали да се звъни едни път за прием и два за друго. Joy Joy

# 609
Благодаря  Simple Smile

# 610
  • До морето :)
Сряда от 13ч,без предварително записване.Отиваш пред родилното и звъниш според инструкциите на вратата,по спомени бяха писали да се звъни едни път за прием и два за друго. Joy Joy
Май беше 3 пъти за раждане, 1 път за друго (свиждане, въпроси и т.н.)

# 611
Нощниците са страхотни. Моята нямаше и копчета, ама ми намериха една безопасна игла, колкото да не ходя по цици цял ден.  Laughing Иначе докато бях в предродилна зала се тюхкаха, че някоя пациентка избягала. Ти остави, че избягала, ами и с нощницата.  Joy
Лече-Буболече ,развесели ме  Joy Joyмай освен че си раждала и доста си се забавлявала Peace

# 612
Бях два дни в предродилна зала, уж да раждам, ама фалшива тревога. Доста се посмях тогава.  hahaha

# 613
Бях два дни в предродилна зала, уж да раждам, ама фалшива тревога. Доста се посмях тогава.  hahaha
Два дни в пред родилна зала #Crazy! Ти си истински герой щом си имала сили да забележиш и комичното в престоя си Hug Дай боже и аз да имам такава сила и нагласа като тебе Peace

# 614
Бях два дни в предродилна зала, уж да раждам, ама фалшива тревога. Доста се посмях тогава.  hahaha
Два дни в пред родилна зала #Crazy! Ти си истински герой щом си имала сили да забележиш и комичното в престоя си Hug Дай боже и аз да имам такава сила и нагласа като тебе Peace
Абе накрая бая ме хвана депресията, защото всички родиха, само аз се мотах. Изписаха ме с корем де, да си чакам вкъщи контракциите. Но определено имаше много комични моменти.  hahaha Спомени, спомени. После като отидох след 1 седмица да раждам, все едно вкъщи си бях.
А и аз само в началото бях в истинската предродилна. След това ме преместиха в една друга, вътрешна стая, ама пак долу при родилките.

Общи условия

Активация на акаунт