Светли празници са се задали, тестче с чертички две сърцето ми погали - тема 81

• 18 688
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Сливен
Сандра, браво миличка, страхотна новина, хайде сега при Блонди в отчетната за август, че тя нещо се оплакваше, че и е самотничко там  Hug

# 346
Айди добро утро от мен!  Heart Eyes
Страхотни новини!Настроението е супер тук!
Сандра- честито мила!  Hug
Дарма  #Cussing out кажи на мъжо, че ако днес не ти донесе тест ще те открия и ще ти го връча лично!
Който е именник да му е честито, който не е , но се чувства такъв- пак да му е честито!  Mr. Green
При мен новините май не отиват на добре- тази сутрин Т 36.9 ...тъкмо се зарадвах вчера, че се беше повишила  Confused Нищо де- ще си чакам търпеливо и това е!Ама мисля си междувременно дали няма да е добре да отида да направя някакви изследвания  newsm78 Сега ме обзе параноя дали ми няма нещо.Мъжо беше правил спермограма и му беше безпроблемна.От 5 мес пробваме- не е много, ноо пусти черни мисли  #2gunfire
Айде лек ден да ви пожелая и много усмивки!
  bouquet

# 347

Sandra123  newsm44 честито мила.Първият ви подранил Коледен подарък.Честито!   bouquet
Айде именниците и  hahaha МЕЧКИТЕ  Joy Joy Joy да не се спотайват ами да хвърлят по една почерпка тука.
Плодче как си мила?Започнаха ли неразположенията?
Зуза нещо ми се губи пак.Зузооо я не ми бягай по тъча.....идвай с  newsm79 да ни поочистиш,че затънахме в мръсотия тука  Joy Joy Joy
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 348
# 349
ДидолинаPraynig Praynig Praynig
Жоржи, Hug при повечето юнски мами симтомите вече отминаха, при мен до скоро почти нямаше, но последната седмица се позасилиха. Въпреки това се чувствам много добре.

# 350
Здравейте момичета,

Не съм писала много време, защото исках да се откъсна и да не мисля че при нас не се получава вече 4-та година, а лекарите казват ... ми всичко си ви е наред .....
Но не ви пропускам като всеки ден ви чета от балкона Simple Smile, радвам се с вас, плача си с вас ...
Има много нови момичета, за които се радвам че бързо преминават към двучертичковите и родилите вече Simple Smile
Отново тайно се надяваме за нашето Коледно чудо ... Praynig

И не на последно място честито на всички именници .. Живи, здрави и щастливи!

# 351
Сандра, честито   bouquet

Петре, как си, нещо ново?  Flutter

# 352
Добро утро и от мен!
Как сте, прекрасни дами?
Зазу, миличка стискам палци, Яже,  Praynig, Дарма,  Praynig
Сандра123, браво на теб, нека всичко да бъде наред и да се радваш на пухкав бебок накрая  Hug
На именниците честито, специално за Меци  Hug Много ти се възхищавам на начетеността, направо като ти чета постовете и изглеждам така  Shocked, всеки път откривам нещо, което не съм и подозирала  Laughing
А сега ако може малко да ви разсмея, поне аз много се смях на това  Laughing
Та гледаме снощи с милото филмчето на Дискавъри и той милия, много се впечатли от трудния им път на опашатите войници и изстреска, че трябва да си направи фитнес салон в т..ките, че да заякнат  Laughing Та представих си как ли би изглеждал тоя фитнес салон  Joy

# 353
Жоржи, тук съм, скъпа, но докато надуша прахоляка, Фейт вече се беше намъкнала под него в цялата си прелест  Joy

Фейтче, складирай, душицо, складирай!  Hug

Сандра  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 354
Здравейте, мацки!

Каролка,
гледам си писала за новата клиника в Русе и явно си много впечатлена, дано скоро и теб те споходи радостта, без да се налага да ползваш помощта им. Аз ходя при Кунев на ЖК и последно ходих там за ехограф, доста добре изглежда отвътре, дано и докторите да са добри, да не се надяват само на името "Щерев"

Зазу, Дарма, още не съм пускала палците Praynig

Вагабондче,
леко раждане и от мен, чакаме да ни зарадваш скоро Hug

# 355
  • Варна
Сандра, честито!  bouquet

Alexandria, радвам се да те видя. Hug Дано Дядо Коледа да чуе молитвите ни и да ни донесе тъй желаните ревящи подаръци! Praynig Praynig Praynig

# 356
Каролка, [/b] [/color] гледам си писала за новата клиника в Русе и явно си много впечатлена, дано скоро и теб те споходи радостта, без да се налага да ползваш помощта им. Аз ходя при Кунев на ЖК и последно ходих там за ехограф, доста добре изглежда отвътре, дано и докторите да са добри, да не се надяват само на името "Щерев"

Да, Linko, в новата клиника ходих, защото първо ми е близо и второ къде само при Кунев не бях ходила Simple Smile Не е само това. Мисля, че това, за което се борим има нужда от добра подготовка и вече направихме малката крачка към голямата мечта Simple Smile

# 357
Жоржи, тук съм, скъпа, но докато надуша прахоляка, Фейт вече се беше намъкнала под него в цялата си прелест  Joy
Фейтче, складирай, душицо, складирай!  Hug

Опс ... моя милост леко се смути 

Обещавам другия да е за теб ... ще бия камбаната като ни опрашват следващия път   Mr. Green

Alexandria   Praynig

# 358
  • Габрово
Комшо, радвам се да те видя пак тук. Дано е само до Коледа  Praynig.

Честито на именниците   bouquet  bouquet  bouquet!

Зузи, граби  Laughing  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 359
  • Лондон/Пловдив
Няма  я Зузи така ,че пак ще пускаш после за нея  Mr. Green newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28

Общи условия

Активация на акаунт