Светли празници са се задали, тестче с чертички две сърцето ми погали - тема 81

• 18 688
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Велико Търново
Фики,  Laughing Мисля си, че няма еднозначен отговор кога и колко се вдига Т, ако има забременяване  Hug
Зузе, и аз това съм си мислила - каквото трябва ще правя, независимо какви неудобства ще ми донесе, само заради едничката цел - живо и здраво бебе  Hug

# 466
cassiopeia, ти на колко дена закъснение си?
Яжке, може и да си права, ама май тук някъде четох, че падне ли Т под 37 градуса няма как да има бременност newsm78

# 467
  • Велико Търново
Фики, гледай сега какво става тук:
http://www.babyplan.ru/profile/603/18. А има и още много такива бременни графики  Hug

# 468
  • В къщурката на хълма на феите
Фики нормалния период, през който БТ би следвало да се повиши е между 5 и 7 дни след настъпване на О., а дали ще стигне 37.0 е напълно и силно индивидуално и зависи от много неща - мястото на измерване, термометъра, функцията на ЖТ и т.н. - преди 2 теми пуснах графика на БТ, която имаше чудесна бременност с Т под 37.0 .. убедена съм, че и преди съм изтъквала, че не конкретната стойност на БТ е от първостепенно значение, а разликата между двете отделни фази на цикъла .. ако си чела нещо друго, то не е било в тази тема Peace

Яже браво, гордея се с теб! Wink

# 469
Яже, ще успеем, мила!  Hug

Фики, как може да направиш извод от 2 измервания на БТ? Недей се вкарва във филми! Твоя организъм си е твой, не търси прилики и разлики с други организми и чужди температури! Ти дори закъснение нямаш още, за какво се тревожиш? Не си създавай сама дискомфорт, на това му се казва убийствено самобичуване!

# 470
  • Велико Търново
Меци, имам добър учител   love001
Зузка  Hug Heart Eyes

# 471
  • Видин
Олеее момичета, вие имате златни палчета! Току що си идвам от док и съм адски щастлива, имаме си бебе 10,1 мм с хубаво тупкащо сърчице! Въобще всичко е наред и съм много щастлива! Толкова много ви прегръщам за подкрепата! Невероятни сте!  newsm44  newsm18 newsm18 newsm18
То ние двете май наистина заедно вървим. Аз също днес видях малкото туптящо сърчице. Неописуемо е.  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честит имен ден на всички.
Честито на виделите двете чертички.
Стискам палци на всички нуждаещи се, защото Коледа носи чудеса Hug

# 472
  • Пловдив
ELIL11, чудесни новини от док  Peace Дано този месец е вашият  Praynig
mecani, неофилик мета пия. За Б12 нямам някаква доказана липса на витамина, а ми обясниха, че често можело ФК да прикриела липсата на Б12 и ставали еди какви си неща, та затова превантивно ми изписаха 1 инжекция месечно. Но аз нали съм хитряга и да не се бода си взех на хапчета. То така или иначе съм ги почнала, пък дано да не стане някаква беля. Витами пия Прегнакеър плюс омега.
kukla_ta, супер новини  Hug  bouquet
adelina_bg, ами и аз така знам, че е в общия случай. Но конкретно при мен има неусвояемост на ФК. Консултирах се с двама генетици, двама Аг и един имунолог и всички са на мнение, че трябва до края да я пия и то в доза 10 таб на ден.  Thinking
zuzi_79, не си Дони, но дано скоро заприличаш по шкембак на мен  babydust7

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 473
  • Сфия
фики, ако вчера е имало имплантация, а Овуто е било на 19-20, то що чак на 6-ти не чакаш? И по принцип мисля, че след 2-3 дни вече кръвен ще отчете, а пък и лентичка може би.
куклата, ния, честити  Heart , момичета! Лека и безпроблемна с щастлив финал!  Praynig

# 474
Дони, дай Боже!  Praynig Hug

Старлет, да беше понаръсила и ти hahaha Joy

# 475
Дони днес по-рано през деня обяснявах вече за ФК и витамин Б12, че имат сходни функции, ако ти е интересно намери ми поста и го прочети, иначе както казах разликата между таблетки и инжекции е, че се усвояват по различен начин и че най-вероятно организма ще усвои много повече Б12, ако го приемаш мускулно, отколкото на таблетки

# 476
Дони, няма да те събори една дупешка инжекция Б12 на месец  Wink
Аз го почнах в късни седмици, преди месец, заради ниското желязо и ми го изписаха заедно с фолиевата отново, само че не мета, ами нормалната. Биех собственоръчно през 5 дни в собствената си дясна задна буза  Joy

Не помня кой писа из страниците назад, но фолиевата киселина далеч не се пие само до 12-а г.с., още повече когато лекар я изписва по-късно, в случай, че е спряна  Blush

А скоростта на писане става все по-феноменална   animal037

# 477
mecani, благодарско за разясненията.
старлет, не знам дали е имало импл. или не, имаше там някакво мизерно зацапване, но не знам какво беше. Чакам за 6-ти дек., защото последния МЦ беше на 8-ми ноември и цикъла ми е 28 дена.
зузи, недей така строго да ми се караш Laughing аз само с добро питам, а още по-малко във филми се вкарвам Laughing Чакам си лелката да ме посети и толкоз Hug Не се тревожа, нито пък самобичувам, съжалявам, ако така се е изтълкувало питането ми.

# 478
Биех собственоръчно през 5 дни в собствената си дясна задна буза  Joy

Кафенце а лявата що я пренебрегваш а?! Mr. Green

# 479
Щот' не моа са извъртя така, че да оперирам с дясна ръка върху лява буза, пък левачката ми хич я няма  Laughing
И между другото ме болеше в пъти по-малко като си ги биех сама, отколкото като ме боде някоя ентусиазирана сестрица  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт