Коледата ще е най-щастлива, НОЕМВРИйче мило, щом те има!

• 29 123
  • 739
  •   2
Отговори
# 675
  • гр. Стара Загора
КрИсАнКа, точно ме подсети, че от няколко дни искам да питам кога трябва да сменим бибероните на шишетата ако не са скъсани или наранени и кога трябва да се сменят бибите?

# 676
  • София
Айла не е в София и не знам дали ще има възможност да се включи. Докато намине и някое от момичетата от ЛЛЛ ще си кажа на мен какво ми идва на ум.
Бриджет, може бебето да е уморено и изнервено по това време. Опитвала ли си да стиснеш гърдата, за да потече мляко и по този  начин да й събудиш интереса от само начало. Другото, което ми хрумва е да са ти много препълнени гърдите и силната струя в начлото да я дави. Ако е така, поизцеди малко, за да  не хвърчи кърма под налягане.
Силви, за първи път чувам за такъв проблем и докато някой даде професионално мнение как да го оправиш, защо не пробваш да кърмиш временно със силиконови зърна?
Крисанка, на колко време яде? Защо не опиташ да не даваш вода, за да не й се пълни стомаха излишно. Опитай със следващия размер биберон, но пък гледай да  не се окаже, че се наяжда прекалено бързо, без да задоволи сукателния си инстинкт. От това също после може да е неспокойна.
Искре, много зависи дали са каучукови или силиконови, колко интензивно се употребяват, колко често се изваряват.
Аз ще съм търтей по празниците Twisted Evil Ще обикаляме бабите, но нямам сила да готвя празнични трапези с две деца. Може би още не съм се организирала достатъчно, но в киселите дни на Ема едвам смогвам чиниите да си измия, а няма как да знам кога какъв ден ще й се падне Mr. Green
Весело празнуване и дано да сте слушкали много, за да ви посети Дядо Коледа Joy

Последна редакция: сб, 24 дек 2011, 15:40 от bubcheto15

# 677
Само и аз да пожелая ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ на всички ви!!! Много здраве, щастие, късмет и спокойствие на всички сладки бебоци и техните маминки!!!
Изчезвам, че днес Дани е леко казано кисел, аз съм чисто самичка цял ден и за първи път ще правя питка за бъдни вечер  Blush Стискайте палци и приятно изкарване довечера!  Simple Smile

# 678
  • София
Да се включа и аз предпразнично:)))
Чета редовно, ама така и не стигам до писане, ама то няма и какво, или докато се усетя да се включа по някоя тема то тя поотминала и така Simple Smile))
Ние за първа година ще сме по Коледа тук и няма да се видя с майка ми, досега все пътувахме, ама тая година няма как  Cry
Иначе свекърите ще дойдат довечера,но ще носят и сготвената вечеря, та няма да се моря особено пред печката Simple Smile Направих един Брауниз по случай втората месечинка на Теди и тесто за едни други сладки, ама кога ли ще ги изпека  Laughing
Кате, много си права относно гледането на вторите деца, при мен разликата е прединмо, че за Влади слушах околните, сега слушам предимно Теди и собствените си инстинкти  Hug
sillvy83, мисля че знам как изглежда проблема при теб, опитай се преди да подадеш гърдата леко да пооформиш ти зърното с пръсти с леко издърпвана и/или усукване, но не чак до толкова че да усещаш болка. Както и гърдата да не е препълнена, а да е по-мека, мисля че ще е от полза  Hug
Мен пък уж ми спряха лохиите около 40-тия ден, а от 2 дни имам леко розово течение, ако беше цикъл до сега да си е същински с кървене а то е само зацапване  newsm78
Приятни празници на всички и една вълшебна Бъдни вечер ви пожелавам   bouquet  bouquet  bouquet

# 679
Такаа,да си кажа и аз-вече съм готова с ястията за довечера и остана само мама да си оправи физиономията и да слагаме масата Simple Smile Ние сме си само тримата-искахме поне първата година да сме сами!
Бриджит и ние имахме такъв период.Ева беше на 5 седмици и аз тогава бях задала въпрос към консултантите.Казаха,че било някаква "криза" на възрастта и ще мине.Така и стана,за щастие.
За крустичките -при нас се появиха в края на първия месец.Мажа ги с гел за млечни корички на Avene.Почти изчезнаха вече.
И едно предложение за заглавие-Нека и през новата година НОЕМВРИйчетата зло да ги подмине!
Желая на всички спокойна и уютна вечер!Весело посрещане на Коледа и утре да споделите какво ви донесе Дядо Коледа  Heart Eyes

# 680
  • Нови пазар
Новата година на вратата чука, а НОЕМВРИйското детенце сладко гука!

Весели празници!

# 681
Здравейте мами Simple Smile
Влизам, за да пожелая весело посрещане на празниците! Нека Коледата да донесе на всички много топлина, щастие и послушни бебчета! santa2
От няколко дни не съм чела и малко попропуснах някои неща, но видях питането на бриджет дали има и други такива бебчета - има. Моето от скоро е така, ама не само вечер. Хваща, пуска, ръмжи, рита с крачета, пак хваща и така докато не я махна от гърдата. Вдигам я, ако оригне- оригне и пак я слагам и процедурата се повтаря и това трае няколко минутки, после продължава спокойно да си яде. Понякога сменям гърдите и помага, но не винаги действа.
А иначе вчера станахме на 1 месец и ходихме при леля докторка да ни боцка и мери, та от 2700 на изписването сме станали 3900 и от 54см сега сме цели 59, милата ми манекенка тя   smile3541

# 682
  • Добрич

Искам да пожелая на всички ви вълшебна и незабравима Коледа!Много здраве,топлина и
щастие за вас и семействата ви !!!

Последна редакция: сб, 24 дек 2011, 20:41 от Sneakers

# 683
  • Горна Оряховица
Весели Коледни и Новогодишни празници. Повече любов в сърцата, много здраве и щастливи и усмихнати бебчета на всички. santa2 Nature Snowman

# 684
Честита Коледа!

На вас и на семействата ви пожелавам:
да се обичате все повече и да имате силата
да сътворявате по едно малко чудо всеки ден –
една усмивка, едно добро дело, един топъл жест.
Щастливи деца, които да ви радват всеки ден,
истински приятели, които винаги да ви помагат!
Пожелавам ви да съумеете да запазите
магията на коледната нощ през цялата година.
Бъдете живи, здрави и истински щастливи!

# 685
  • Добрич
Весела Коледа на всички мами и бебоци! Много топлина, мир, спокойствие и весели дни и нощи!

Ние с Кристиян днес имаме имен ден. Моля почерпете се виртуално:

# 686
Честита Коледа на всички!!!
Вчера нямах никакво време да пиша...
И Киара го прави това с въртенето и дърпането и ритането, но по някое време на кърменето..вдигам я за уригване, изчаквам я малко, после се пробвам пак да я сложа на гърда, но ако не иска я оставям и чакам следващото хранене.
Вчера имах друг проблем...имах мноого мляко и тя много пускаше, защото и идваше много мляко и не можеше да преглъща и така докато не понамалее. Кърмих я полегнала назад, за да е тя отгоре, за да не и тече в устата, но успя да ми разрани едното зърно, от лапане и пускане.
Ние вчера за първи път я къпахме в коритото и доста плака. До сега я къпех на мивката, но вече доста ми тежи.
Празнични целувки на всички мъници!!!

# 687
  • Добрич
И нашите 40 дни минаха вече! Почерпете се, ако не сте се изгубили някъде по празниците, че както гледам каква малка посещаемост има във форума  Joy Ние ще ходим в църквата днес. За торта на каката ни ще ходим да гледаме, че още не сме я поръчали, а РД-то й е утре. Дано да успеят да направят нещо за толкова кратко време.  Rolling Eyes
Хубав ден на всички!

# 688
  • Добрич
Темата нещо много бавно върви,много празнувате всички  Grinning

Аз за бъдни вечер готвих цяяял ден,направих си кафе сутринта и започнах,вечерта риключих и направо седнахме да ядем,почивах само за да кърмя,а татенцето постоянно ми помагаше и напътстваше,че той е готвача вкъщи по принцип. А паричката от питката се падна на мен  Grinning
На Коледа си бяхме вкъщи,беше много хубаво,нашия тати имаше рожден ден освен това. Имаше подарък за мен под елхата,а аз не бях измислила никакъв и не бях подготвила  Embarassed засрамих се,но ще компенсирам,като измисля подарък. Моят много ми хареса-ваучер за спа студио във Варна,нямам търпение да отида  Laughing
Свекито идва на Коледа,детето спеше,тя 5 пъти каза да го събудим,после пак щял да спи,аз все си премълчавах,накрая посегна да го взема спящ и аз и се скарах-какво прави,не вижда ли че детето спи?,а тя се разсърди и си тръгна. Няма да се научи да се съобразява  Whistling 
И накрая нещо странно което се случи:след баня докато му забелвахме достойнството на момчето,то взе че се втвърди и изправи нагоре  Shocked . Аз се учудих как е възможно,но тати каза че е възможно.

# 689
Весела Коледа на всички!!!Много здраве и късмет на всички бебоци и техните родители!!!
Хайде изтрезнявайте, че трети ден сме на една страничка  Grinning
Sneakers , напълно нормално е на нашият Дани постоянно му се втвърдява, даже на мен ми е по-удобно да му го забелвам докато е в такова състояние Simple Smile
Ние от два дни имаме проблем с пъпчето и моля за съвет. Точно си му се беше оправило - затворено и си зарастваше и от два дни се отвори и вътре в средата е като малко балонче. Уплаших се да не гнои и отидохме до лекарката на връх Бъдни вечер /въпреки, че тя естествено не беше очарована/. Тя каза, че нищо му няма, да не се притеснявам щяло и само да се прибере, но ако искам по-бързо да стане да го прибирам като отгоре му слагам монета от 1 лев, супер дезинфекцирана, отгоре залепена с лепенка два пъти на ден за по един час. Някой има ли подобен проблем ?!?! Не знам дали от тъпите колики затова, че плаче се отвори, какво става не знам. Утре мисля и до друг док да отидем за по-сигурно, че ме е страх да не е херния. Много ми е гадно, направо никакво настроение нямам за празниците  Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт