Дадоха ни направление за ортопед и най-вероятно утре ще отидем.За пъпчиците ни пратиха при специалист-изписа Фусидин и каза да не мокрим от врата нагоре докато не се изчистят напълно.Сложиха ни и ваксинката и да ви похваля малката шушка излезе герой-изплака само като я боцнаха и това беше.На мама щипалката заспа веднага след това 

после в къщи спа непробудно 4 часа от изтощение
)коледно костюмче,рогца и ботушки и ще има коледна фото сесия
за тези от вас, които не влизат и във ФБ - майка съм на Захари, който се роди на 22.11. със спешно секцио след 10 часа опити за естествено такова и пълно разкритие
важното е, че всичко е наред вече, вкъщи сме си и се учим един друг как да се гледаме.
. по препоръка на педиатъра не будя бебето за хранене, изцяло гледам да се ръководя от неговите желяния. НО е супер нередовен: може да спи по 2 часа и се събужда за храна, може да изкара и по повече - стига до 4,5 часа. от друга страна педиатърът каза, че му се струва, че малко наддава: 130 гр. за седмица след изписването ни от болницата. кърмя, но бебко е малко мързелив в сученето - може да откара по 30 мин. на гърда, но мисля, че не ефективно. както и да е, в следвашите дни пак трябва да отидем за конктролно мерене и тогава ще видим какъв е резултатът ...
Иначе за по-малки паузи няма проблем 
Накрая я приспах на гърда и спа до 5.30, оттогава яде и си заспива сама в леглото
Чудя се дали е затишие пред буря... 

На всяка смяна на памперса го мия и от петък зачервените участъци мажа с тампонче с разтвор от калиев перманганат и два пъти дневно мажа с певизон. Искам да попитам някой знае ли колко дълго може да се ползва калиевия перманганат, защото предполагам, че не е много, но не съм наясно. Имаме голям напредък, но все още има какво да се иска и затова не знам докога мога да ползвам разтвор. 
Препоръчани теми