Коледата ще е най-щастлива, НОЕМВРИйче мило, щом те има!

• 29 126
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Ловеч
Здравейте, може ли някой да ме ориентира колко струва Лефакс-а?

# 601
  • София
Здравейте, може ли някой да ме ориентира колко струва Лефакс-а?
На летището в Австрия е 9 евро.

# 602
aneleto[/b],

Има ли влажност в устичката на бебето (лигички, балончета, слюнка или просто да е влажна)?
извини ме че се намесвам в питането на анелето,но наличието на влажност,лиги и балончета добре ели е или не?че нещо не ми стана ясно newsm78 благодаря ти предварително Hug

# 603
Дам нормално е, и ние се плюнчим вече Whistling

# 604
  • Добрич
Имам питане към консултантите по кърмене

Защо понякога акото на бебето е по-скоро зелено? Причината в нещо което ям ли е? Понеже веднъж на няколко дни бебето има по 1 зелено ако. (На изкл. кърмене сме)

# 605
Дам нормално е, и ние се плюнчим вече Whistling
предварително се извинявам за невежеството, но това с плюмченето просто го отбелязвате или е признак за нещо Rolling Eyes

# 606
  • София
Днес от тичане нямам време да ви почерпя - днес нашето слънчице става на цели два месеца . Ходихме на доктор  и мерки , теглилки ....и пустите ваксини. Уж нямало проблем, не давали реакция ...Цял ден е скърцане и мрънкане. Дадох му Панадол веднага след като се прибрахе ( мъкнахме го по магазините милото - Метро, Карфур ...) и уж заспа - ама само 30 тина минутки. После пак скърцане.
Иначе сме пораснали 5 см - вече сме 59 см ( Теди  Mr. Green ) - цели 10 см за два месеца . На кг сме качили 1 кг ( 4550 ).
В бързината метнах и една торта за утре, така че сме отличници днес  Laughing.
Хайде приятна вечер и хапнете по едно парче ...

# 607
  • София
Имам питане към консултантите по кърмене

Защо понякога акото на бебето е по-скоро зелено? Причината в нещо което ям ли е? Понеже веднъж на няколко дни бебето има по 1 зелено ако. (На изкл. кърмене сме)
Зеленикав цвят на акото при бебето може да бъде съвсем обичаен и да се дължи на безброй безобидни причини. Нормалния цвят варира между оранжево, жълто, зелено. Може да е и от нещо, което ядеш, ако ядеш голямо количество зелени храни, но това не е проблем. Може да е и от прием на различни витамини или други хранителни добавки или капки против колики и т.н. които ти или бебето приемате.
 Зеленият цвят може да е сигнал за проблем, когато акото е редовно тъмнозелено, пенесто, воднисто(диария), ако има слуз или кръв, ако бебето има силни колики, обрив ако има проблем с наддаването или имаш свръхпроизводство на мляко... изобщо нещо друго, което да подскаже, че има проблем.

# 608
Ivy,благодаря за включването. Зари има между 6-8 напишкани и наакани памперса, акото е кашесто с тези по - твърди частици, наблюдавам я, че от няколко дни се плюнчи - слюнка, балончета, кожата й бързо се изсушава около вратлето и коремчето; не съм провеждала никога пробни кърмения, за първия месец е наддала 700 гр, а другата седмица сме на консултация и ще видим за втория, но ми се струва доста натежала; отделя се сама от гърдата и почти еведнага заспива докато я чакам да се уригне; от време на време / не всеки ден / давам чай на Хип от резене, от който изпива за деня между 30 и 50 мл, и наче не иска да пие вода, изключително рядко; какпки за колики давам вечер около 12.00 с малко изцедено мляко - Саб симплекс
Привет aneleto,
Акото на детето звучи като да е обичайното с малки пресечки, изглежда тя е добре оводнена и едва ли имаш повод за притеснения. Предвид, че приема достатъчно количество мляко, вероятно даване на допълнителни течности и е по-скоро ненужно  Hug

aneleto,
Има ли влажност в устичката на бебето (лигички, балончета, слюнка или просто да е влажна)?
извини ме че се намесвам в питането на анелето,но наличието на влажност,лиги и балончета добре ели е или не?че нещо не ми стана ясно newsm78 благодаря ти предварително Hug
Привет Деси,
Добре е да, показва че бебето е добре оводнено. Когато бебето е само на мляко, това е също един от показателите, че млякото най-вероятно е достатъчно   bouquet

# 609
  • София
Мами, аз за едно от храненията не съм си вкъщи и бебо го  хранят от шише. Мисля да поръчам на дядо Коледа уред за затопляне на храна. Някой ползва ли такъв и от коя марка е доволен?

# 610
  • Пловдив
Ivy, благодаря  bouquet

# 611
  • Ловеч

На летището в Австрия е 9 евро.

bubcheto, благодаря за бързия отговор, успях да го поръчам навреме, дано да има ефект!
Аз да се оплача, от няколко дена сме със сополки, много кисели и почти постоянно мрънкащи, даже повръща от напъване хем от колики, хем да реве. И докато го кърмя пак се сърди и реве. Незнам кога ще спрат тези колики, но вече ми е много криво да го гледам как се мъчи.

# 612
  • София
Здравейте, минавам набързо да почерпя, че днес остарявам с още една годинка  Party.

# 613
кате,честит рожден ден  bouquet
ако някоя от вас  дава еспумизан би ли споделила дали човечето и се запича от него Thinking

# 614
Аз когато давах (изхабихме едно шишенце), беше на смесено хранене (вече е изцяло на АМ) и не се е запичала от Еспомизана. Само един път се беше запекла, но то беше от млякото. Сега давам Инфакол и от него не се запичала (ака по 2 пъти на ден даже и по 3 някой път Whistling Hug

zozito само отбелязвам, че и ние се плюнчим (което не е повод за притеснение, нормално е) понеже имаше питане по-горе за балончетата и лигите Laughing Hug

katiousha Честит Рожден Ден  newsm59
Да си жива и здрава и безкрайно много щастлива   party023 newsm51

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 09:56 от КрИсАнКа

Общи условия

Активация на акаунт