сега съм спокойна.от вчера не му давам капки за колики,защото мислех че те го запичат.но ми направи впечатление че не се свбива от корем и не плаче.даже днес ме остави да спя до 10 часа,като преди това яде в 6.30 на спалнята в легнало положение и веднага заспа 

/. Имам чувството, че така хапва повече от 110 гр и не мога да я контролирам за количеството храна. Памперсите са наакани на всяко хранене / не знам дали е нормално /. Притесняват ме две неща: 1. От седмица някъде Зари прави по - големи паузи за ядене на моменти - около 4 часа, а нощно време яде последно около1.30 и след това сутрин към 7.30 - 8.00, даже два дни едва я будя около9.30 - 10.00 /. 2. От неделя след обяд в памперса забелязвам по - твърди частици, които мислех, че са някаква непопила част от крема за дупе, но днес се изака докато я преобувах и видях, че тези частици са си от акото. Това проблем ли е, или се запича ?
И сега да се оплача как вчера в 9ч сутринта звънях в Института по педиатрия, за да запиша час за детски гастроентеролог и от там едва ли не ме наругаха, че то тая работа не ставало така, че там се ходело много рано сутрин, за да успееш да си вземеш пореден номер и да чакаш да ти дойде реда после, като нямаш гаранция в колко до кой номер ще се добереш.
Така или иначе можем да се пробваме най-рано утре, но аз им казах, че до сряда няма да има какво да видят, защото ще й е минало. И от другата страна ми зявиха, че щом минавало толкова бъързо нямало кой да ми отлага ваксини и това не било атопчиен дерматит
И след като диагностицираха Ема по телефона причключиха въпроса...
Пък ме дразни и не ме кефи да имам корем.
почна да пищи и коремчето й къркореше и й дадох да цоца, но не върна този път... май моята госпожичка преяжда нещо
а мен ме чака и държавен изпит... 
и много му харесва да я слуша как плаче... нищо, че детето се дере...

/. Имам чувството, че така хапва повече от 110 гр и не мога да я контролирам за количеството храна. Памперсите са наакани на всяко хранене / не знам дали е нормално /. Притесняват ме две неща: 1. От седмица някъде Зари прави по - големи паузи за ядене на моменти - около 4 часа, а нощно време яде последно около1.30 и след това сутрин към 7.30 - 8.00, даже два дни едва я будя около9.30 - 10.00 /. 2. От неделя след обяд в памперса забелязвам по - твърди частици, които мислех, че са някаква непопила част от крема за дупе, но днес се изака докато я преобувах и видях, че тези частици са си от акото. Това проблем ли е, или се запича ?

Та сега ще изчакаме за след Коледа. Много се притеснявам малката да не се зарази, остава ми надежда, че като е на кърма е уж по-защитена. Доки каза да давам и по половин ампулка вит. С профилактично.
които често се взаимоизключват... бърррр. Вече си мисля, че съм слабоумна и не мога да се справя с нищо. 
Препоръчани теми