Коледата ще е най-щастлива, НОЕМВРИйче мило, щом те има!

• 29 157
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Фио, тия дето слагат тръните нощем във вашето креватче, през деня идват да щипят Ема в нашето hahaha
Някой беше питал как се лекува атопичния дерматит - не се лекува. Или го израстват, или си остава, като се подтискат симптомите и проявленията му. Аз все пак си мисля, че при Ема не се касае точно за това, защото е само по лицето и то само по бузите и брадата, там където си търка лицето като се върти, по челото няма нищо newsm78
Естествено от кортикостеридния крем се повлия за отрицателно време и вече нещата не изглеждат толкова брутално страшни. Въпреки това аз си спазвам диетата и утре ще отидем до института по педаитрия, но ако дай Боже се повлиява толкова добре, няма да й отложат ваксините според мен, просто защото нещата ще са се уталожили до утре.
И един съвет от мен - ако имате съмнения, че дадена храна прави дори най-малката алергия и обрив спирайте я веднага, защото нещата се натрупват и в даден момент ескалират и става страшно Rolling Eyes
Аз и преди не ядях млечни продукти, шоколад, ядки, киви и т.н., сипвах си само малко мляко в кафето сутрин, но дори и от това количетсво може да е с танала беля Crazy

# 571
нашия вече трети ден е без ако  в памперса и ако и днес не се изака ще търся доки Naughty мисля че палча и нервността се дължат именно на това,защото се напъва постоянно и пръцка.а как мирише ако знаете... Shocked горкото ми детенце Cry аз иначе ям разхлабителни храни,но действат явно смао на мен Blush

# 572
  • Добрич
bubcheto15 дано да не атопичен дерматит. Сигурна съм-всичко ще е наред!

desislava_iv пробвай ако искаш,както беше коментирано по-напред в темата да му дадеш изцедена кърма/АМ но с една идея по-топло отколкото по принцип. От топлината може стомахчето да се отпусне. Успех!

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 15:54 от Sneakers

# 573
Sneakers ,аз това го практикувам с чайчето и преди помагаше,но сега нещо не става.
дали има някой храни които ако спра да консумирам ще прдотвратят запичането на човечето newsm78

# 574
НИЕ пък правихме секс на 19-я ден след раждането ,беше хубаво ,но аз самата се чвствах някак по широка ,таткото незнам как ме  е усетил ,не съм го питала ,но предполагама  ,че и той така .... след това вече не сме правили нищо.Май не ни стига времето ,а и той е доста уморен.Веечер не можем да спим а през деня работи ,от тъмно до тъмно ... та,така ... Simple Smile
Аз ли съм единствената престрашила се мама??  newsm78

Не си единствена Simple Smile И ние правихме секс  newsm44 Също като при теб и аз се чувствам по широка и мъжа ми го потвърди , че не е като преди , но се надявам да се посъберем Simple Smile  Joy Joy

# 575
  • София
Агитката за лудницата - бройте ме и мен  Mr. Green

Калоян почти постоянно виси на гърда, аз съм на път да изперкам... дори и на 2-часовия режим, който си измисли, на всяко ядене има наакан памперс, та се надявам, че му стига кърмата... аз от утре тръгвам на курс, идея нямам как ще го гледа дядо му... коликите понамаляват, но бавно... дано скоро се поуспокои мъника...

Лек и спокоен ден на всички  Hug Hug Hug

ПП какъв секс, аз мечтая за душ и сън без да бързам, а и ме е шубе... може би за Коледа Wink

# 576
Здравейте мами!Ще се радвам да ме приемете във вашата група,моето момченце се казва Даниел и се появи на бял свят на 16.11 с тегло 3.990 и 53см.От както сме си в къщи ви чета редовно,а по време на бременноста-рядко ми оставаше свободно време,но въпреки всичко пак хвърлях по един поглед.Всичко,което пишете ми е много полезно тъй като ми е първо дете.За сега не срещам трудности в отглеждането му,тъй като майка ми е от самото начало при нас и много ни помага.Но след няколко дена оставаме сами,татито пътува по цял ден и се прибира късно вечер.Дано и тогава да намирам време пак да ви чета.  Wink

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 15:05 от vanq_mandeva

# 577
  • София
vanq[/b]_[b]mandeva , добре дошла! Да ти е здраво и щастливо детенцето Simple Smile

Деси, за акането- и нашия момък не беше ходил до вц 1-2 дни, но след това за един ден- 6 доволно наакани памперса  Laughing Та сега вече не се тревожа както преди .

Бубче, и на мен ми е странно ако е атопичен дерматит защо не е навсякъде ( не че го пожелавам), а само на част от личицето...Дано да са избързали с диагнозата и да се окаже нещо преходно.
Жорко има себорея между веждичките и казаха, че е нормално и да се маже с физиогел.

Аз за секс не знам дали тази година ще се престраша или нататък- раждах с вакуум и ме шиха с пълна упойка 40 минути, предполагам че положението е страшничко  Confused Чела съм, че максималното възможно възстановяване на родовите пътища настъпва чак след половин година... Иначе и на мен ми е първо детенце и нямам представа какво да очаквам, дали на мъжа ми пак ще му е хубаво с мен. Знам, че физическото е само част от секса и страстта е доста по-важна, но все пак ........

По този повод някой знае ли кога може да се започне със спорта? Знам, че матката се свива 2 месеца след раждането. Това означава ли, че преди това не е препоръчително да се правят коремни преси? Защото вече ми е трудно да си гледам корема. Имам 2 кг за сваляне ( е, и преди не бях слаба, а с нормално тегло), но имам усещането че и 2-та са на корема  Rolling Eyes

# 578
  • ПЛОВДИВ

vanq_mandeva, добре дошла!
skrech, в началото на януари сме на консултация и ще видим. Реално вече 2-3 дни яде 6 пъти на ден. Не желае да яде аз като му давам - стиска устни и отказва. Confused Предполагам, че самичък ще си оправи режима и в началото е ял толкова нарядко, защото е имал нужда да спи.  Аз ще продължа да правя опити да му предлагам пък  ще видим дали ще ме огрее... Много благодаря за подкрепата и дадената информация! Hug Grinning Grinning Grinning
Наистина е много хубаво да кърмиш, чувството е превъзходно! Simple Smile
Честита месечинка на бебоците!
Хубава вечер на всички!

# 579
  • Добрич
Да се отчета и аз след днешната консултация - при раждането бяхме 3040 гр, 50 см, а днес 4 310гр, 55 см. Добре си наддава младежа. Даже ни направи забележка доктора по възможност да ядем по-малко. Ама как да стна тази работа. Да яде по-малко от 8 или 9 пъти на денонощие.  newsm78 Явно просто трябва да мине този период и да си изгради друг режим. 

# 580
Добре дошла, vanq_mandeva!
Добре растат всички неомврийчета, браво!!
 desislava_iv  и  Киара беше така, не беше акала 3 дни и само пръцкаше и то доста ароматно и като се изака всичко се нармализира и се успокои и спря да се гърчи, милата.
Лека нощ на всички Simple Smile

# 581

Добро утро Simple Smile.
Май аз съм единствената луда, която като стане в 6 часа да си нахрани бебона и не си ляга пак.

Да, бе, надявай се да си единствената  Mr. Green
Просто на някои не ни остава време за комп  Wink

Пък да ви кажа в нашето креватче някой слага тръни вечер  Mr. Green  През деня така добре си спинка Тео там, а вечер не мога да го сложа, веднага започва да се сърди. Тази нощ пак спа върху мен. Не че ми пречи, де  Heart Eyes споделям си просто  Wink

И при нас положението е същото- вечер е един рев след храненето в 12, та до 2,30 понякога се приспиваме. Както бече преди няколко дни  и после ставане в 5,30 за ядене и после на изпит  Mr. Green А от утре съвсем регулярно съня ми ще е максимум до 6, защото съм на лекции. Владии- стискам палци да го вземеш!

Бях чела някъде, че бибероните се сменяли веднъж месечно. Вярно ли е или се отнася само за каучуковите? Ние с ме с Нук, но на тях пише, че са от силикон. И ако трябва да се сменят предполагам, че същото се отнася и за бибероните на шишетата..
[/quote]
 Laughing Значи не съм единствената. Това е добре Wink. Просто като стана 5:30-6 и не мога отново да легна, колкото и да ми се спи.
Да и аз се надявам да съм го взела, че хич не ми се ходи на поправка.
Днес на погачата, при наличието на толко жени и шумутевица този моя малък мъж дори не скръцна. През цялото време спа. Страшно много ме учуди Shocked. Но пък за сметка на това едвам го приспах преди 5 мин. Сигурно го е било страх да се събуди, защото се е сетил, че ако не спи ще го побъркат всички от премятане и си е предпочел спокойствието Laughing.
Хайде аз да си просна пералнята, че ще се къпем след малко.

# 582
  • София
Не знам дали да казвам добро утро Sad Нашият герой вчера след като хапна в 10 започна да мрънка и да плаче и така до яденето в 1. Но ако някой си мисли, че после се умори и заспа- ми съвсем не. Към 2,30 реши, че дундуркането му стига и заспа... до 5. Поне след това ядене само се кокори в креватчето и не е плакал. Ужким към 2-ри месец започват да се учат на режим ден/нощ, а нашият ги забравя. Спинка си сладко през деня, а нощем ни прави луди  baby_neutral
Ако някой има идея как се забавлява бебе през деня, че да спи нощем- да дава акъл  Mr. Green
Аз отивам на лекции, хубав и безплачен ден на всички   bouquet

# 583
vanq_mandeva, добре дошла!   bouquet

Днес на погачата, при наличието на толко жени и шумутевица този моя малък мъж дори не скръцна. През цялото време спа. Страшно много ме учуди Shocked. Но пък за сметка на това едвам го приспах преди 5 мин. Сигурно го е било страх да се събуди, защото се е сетил, че ако не спи ще го побъркат всички от премятане и си е предпочел спокойствието Laughing.
Повечето бебета го владеят това до съвършенство - като има повече хора се правят на послушни и добри, спинкат, папкат и каквото там си трябва, а като останат само с мама и си показват всички номерца  Mr. Green

Цветка, за спорта – не знам откога може, но аз започнах с леки упражнения още миналия понеделник  Rolling Eyes

Познайте къде спа Теодор тази нощ – върху мама естествено  Mr. Green

# 584
Добро утро,

fio, дъщеричката ми се казва София - роди се 3 кг и 48 см.

Мисля че някои мами бяха питали от къде могат да си купят Lefax. Мъжът ми ще ходи в Германия в сряда за един ден, така че ако има желаещи мога да му поръчам. После могат да си го вземат от летището или ако има пловдивчани. Ние го ползваме засега и съм доволна- не знам дали той помага или просто не са ни чак толкова силни коликите. Аз за всеки случай си го давам следобед и вечер. При каката ми нищо не помагаше. Там беше денонощно крещене.

Да кажа и аз за секса- и двете деца родих със секцио. И двата пъти правихме секс на около 30 ден след раждането и беше много хубаво. Наистина има известна сухота, но след дългото въздържание тя не е на първо място- желанието е по-силно Wink

Целувки на всички бебоци, а на мамите много спокойствие

Общи условия

Активация на акаунт