Коледата ще е най-щастлива, НОЕМВРИйче мило, щом те има!

• 29 123
  • 739
  •   2
Отговори
# 615
  • София
Кате, честит рожден ден, много здраве, щастие и гордост покрай децата ти желая Heart Eyes
Аз сега като накърмя Ема, отиваме в църквата, че днес прави цели 40дена Grinning И после пак ни се очертават много задачи и обикаляне Whistling

# 616
  • Нови пазар
Здравейте, тази нощ определено успяхме да поспим, но то нощ една с една еднаква няма, така че... Simple Smile За Еспумизана, определено не го запича-аз давам и Лефакс, защото еспумизана му идва малко слабичък и горкото само се гърчи.

Кате, и от тук Честит рожден ден !  smile3525

Хайде, оставям ви, че човечето трябва да се буди да яде Simple Smile
Лек и спокоен ден на всички мами и бебоци Wink

# 617
верче,вярно е че нощ с нощ не си приличат.онякога спи като къпан цяла нощ,друг път(например снощи Tired) спа до мен с цица в устата.това добре,ама като я изпусне започва неистов рев да му я дам пак..и така от 2 до 8...и сега мама едва гледа,а трябва да стягам багаж че утре пътуваме за софия.там малко да го погледа баба му Mr. Green

# 618
Здравейте, искам да добавя моята малка принцеса тя се казва Дани родисе на 28 ноември чрез секцио. Беше 3800 гр. и 51 см.

# 619
Крисанка, благодаря все пак! Аз видях, че и консултантите са отговорили: "Привет Деси,
Добре е да, показва че бебето е добре оводнено. Когато бебето е само на мляко, това е също един от показателите, че млякото най-вероятно е достатъчно  bouquet"
Цветка, аз ползвам този на Аvent. Взех го от сестра ми и съм супер доволна, направо не си представям така както сме на АМ какво щях да правя без него. Стои ми на нощното щкафче до спалнята и вечер си заредя шишета с необходимото количество вода за през нощта и само ги меткам вътре. За две минути са с идеална температура. Направо се родих с това малко уредче. Единственият недостатък, е че е постоянно включен. Има термореле и като застине малко водата си се включва. Ако искаш да не е трябва да го гасиш от контакта. Има копче с 1,2 и 3 степени, а няма такава "степен" за "изключено". Това е малко кофти, че примерно през ноща е супер да постоянно топла водата, щото не се знае в кой момент зверчето ще квикне и не можеш да се осъзнаеш, но през деня ако имаше такова нещо, можеше да си го гасиш и да го пускаш 5 минути преди ядене. Ух, унесох се. В общи линии - предполагам, че всички са на един принцип, така вземи нещо на по-нормална цена, но ги огледай за "копче за изключване", а не да дърпаш щепсела постоянно.  Simple Smile

# 620
  • Пловдив
Кате, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и много обичана! Само хубави моменти да имаш със семейството!  bouquet
Бубче, да ти е жива и здрава Ема Heart Eyes

Ей не сме имали скоро като тази нощ - то като се почна в 23.00 до 2.00 сме се носили на ръце, хранили , дундуркали и какво ли още не, като я сложа на леглото и като ужилена скача и се започва един рев, съответно и нолсето запова да хърка, да се уригва , абе ужас. МЕжду 3 и 5 беше тишина и после пак. Сега спи, но пък е време за ядене, а едва заспа пак с рев и просвивания Confused
А пък аз лудата се юрнах с всичката домакинска работа - прахосмукачка, парцал, пране, сега ще гладя и после готвене плюс правене на баклава и за финал довечера в 7 съм на доктор
А за капак Росен кашля отново, гърлото е чисто, днес е коледното тържество и от утре са една сборна група, та смятам да го оставя вкъщи, снощи баща му го доведе - дрехите му мокри, преоблякъл се само по тениска и играли на чешмата в градината ooooh!
Оплаках се

# 621
Катюшка, хайде и тук честит рожден ден   bouquet

Димето, добре дошла!

Имам питане към консултантите по кърмене

Защо понякога акото на бебето е по-скоро зелено? Причината в нещо което ям ли е? Понеже веднъж на няколко дни бебето има по 1 зелено ако. (На изкл. кърмене сме)
Зеленикав цвят на акото при бебето може да бъде съвсем обичаен и да се дължи на безброй безобидни причини. Нормалния цвят варира между оранжево, жълто, зелено. Може да е и от нещо, което ядеш, ако ядеш голямо количество зелени храни, но това не е проблем. Може да е и от прием на различни витамини или други хранителни добавки или капки против колики и т.н. които ти или бебето приемате.

Ние отговаряме на нормите за цвят  Mr. Green  но ми стана интересно, наистина ли храната, която приема майката влияе толкова силно върху цвета на акото. Странно ми е, че на входа подавам все  мляко с бял цвят, а на изхода "подаръците" са разнообразни  Rolling Eyes

Ние поставихме рекорд тази нощ – Тео си спа в креватчето цели 2 часа  baby_neutral
За сметка на това се събуди в 4.00 да яде и после забрави да заспи  Whistling
Батко му пък се събуди в 5.00 и не спря да мърмори защо още не било светло навън, да ставало светло по-бързо, после огладня и той.... а бе не ми е скучно  Twisted Evil

# 622
  • Добрич
Катюшка,   newsm59  Разкошна торта. Simple Smile

Фио,   явно между входа и изхода преработката е различна.

# 623
Katiousha,Честит Рожден Ден! nbirthday
Дани има конюнктивит,промивах с лайка и мажех с Тобрекс и уж вече беше минало,но от 2-3 дни едното му оченце стана много зле,постоянно залепва и набира секрет.Сменихме Тобрекса с Фуситалмик обаче пак не намирам подобрение.Второто се използва само 2 пъти на ден по 1 капка.Вие имали ли сте такъв проблем и как се преборихте с него?

На вашите бебоци пада ли им косичката,на нас само на места-от горе на главичката,но педиатърката каза че било нормално и да не се притеснявам.

# 624
  • Пловдив
Ваня, Зари е така от раждането - подути очички, секрет и залепване наа клепачите от време на време - също промивах с лайка и слагах тобрекс; педи ми каза, че било запушване на слъзните каналчета и ако не се оправи до 5-6 месец се ходи на очен; препоръча ми да правя масаж в основата на оченцето до нослето с малко бебешко олио, капя кърма / определено има ефект /, както и да почиствам с лайка и ако много залепват клепачите, тогава тобрекс.

# 625
  • ПЛОВДИВ
Katiousha, ЧРД! бъди здрава и щастлива, обичана и ценена вкъщи!

fio,
"Ние отговаряме на нормите за цвят    но ми стана интересно, наистина ли храната, която приема майката влияе толкова силно върху цвета на акото. Странно ми е, че на входа подавам все  мляко с бял цвят, а на изхода "подаръците" са разнообразни  " И при нас положението е същото! Laughing Laughing Laughing , много сладко си се изказала! Laughing

Съчувствам на всички мами и техните бебчета с колики! Дано по-бързо преминете през този период! Praynig

Ние също се плюнчим, особено сутрин - то са балончета и лиги... мали, мали - добре, че е добър знак! Grinning

Хубав ден на всички! Hug

# 626
  • Добрич
Katiousha  bdbaloni 

Фио направо незнам как издържаш,кога ще се наспиш,а кога ще си починеш   ooooh!  Hug 

# 627
Кате,честит рожден ден и тук!

Да ви попитам за кошниците за кола,дали сте пътували и дали му е удобно на бебето?
На мен ми се видят неудобни в това почти седнало положение,а ни предстои пътуване по празниците.

Иначе сме добре,днес сме на консултация и утре ще се отчета.

# 628
Фио направо незнам как издържаш,кога ще се наспиш,а кога ще си починеш   ooooh!  Hug  

Е, кога, кога...  Mr. Green
Все някой ден ще заминат да учат някъде - в друг град или друга държава.... Тогава ще има да спяяяяя  Mr. Green  И ще искам някой, ей така за разнообразие, да ме събуди през нощта, ама няма да има кой  Crazy

Ако трябва да съм сериозна - заредила съм се с мноооого търпение и любов и се старая да гледам позитивно на всяка ситуация. Никой не е казал, че е лесно да се отгледа дете, но и никой не ме е карал насила да ги раждам моите  Peace Избора си е мой, не се оплаквам и благодаря на Господ, че ги имам  Heart Eyes
Освен това "наградата" за усилията си заслужава - като те гушнат едни малки ръчички и като чуеш милото: "Мамо, аз много те обичам!".... Е, как да не се разтопиш  Blush

yani, ние сме пътували с Михаил от Шумен до Банско - много добре си му беше в кошницата, но той е бил на около 3 месеца тогава  Peace

# 629
Katiousha , Честит рожден ден!!!  Simple Smile
yani, аз като сложа Дани в кошницата и го изкарам на терасата, той постоянно мърда, опъва се, сърди се, не знам. И аз се чудя дали му е удобно в това сгънато на четири положение, но пък майка ми казва "щом ги правят такива за новородени, значи тая стойка е подходяща". Гледам масово другите бебоци си ги разнасят в тях, та не знам - моя ли е нещо с мнение, защото е на терасата ли не му харесва - не знам  Rolling Eyes
Аз да питам всички мъжки майки - забелвате ли пишката???. Аз му я забелвам но от две вечери забелязвам лека червенинка на кожичката отпред. Мъжа ми каза, че била съм сигурно леко го цепнала от напъване. Моля да споделите опит мажете ли с нещо и какво правите въобще изобщо. Аз докато е в коритцето го дърпам лекичко и после само изплаквам с чиста вода и това е.

Общи условия

Активация на акаунт