Ще ви кажа по-натам в какво, когато се придвижат нещата.Е.Л. радвам се че се чувствате добре в Лондон. Дано да се адаптирате още по-добре и да намерите своето място.
Ние получихме писмо от системата на детските градини, за да ни питат дали детето ни ходело на градина, включително частна, защото от следващата година започвала задължителната предучилищна подготовка и ако не ходи на градина, подготовката ще се провежда в училищата. Такова унищожително писмо им написах...Не ги е срам! Нещастници! Оставили са няколко хиляди деца и семействата им на произвола

Дуци, възмутена съм до безкрайност как някой може да отрови Кари
Не мога да повярвам какви хора има
Имам чувството че с тая липса на адекватни действия от страна на държавата към бездомните кучета доведоха до огромно озлобяване на обществото към всички кучета. Бях наскоро в Хелзинки. Там няма бездомни кучета, пълно е с домашни, които ходят на всички обществени места, но се спазват елементарни правила. Има врати в градския транспорт през които се качват кучетата, ходят постоянно на повод, имат си определени места за разходки, където се пускат да тичат. Децата си имат отделни площадки за игра, забранени за кучета. Елементарни мерки, но ефективни. Не мога да разбера тук толкова ли е трудно да се предприемат сходни мерки?
Пожелавам бързо оздравяване на всички дечица и повече щастливи мигове на всички!
Пиши по- нататък какво става с вас...
Предния път така и не си взех слинг, докато се наканя и вече беше късно, детето стана големичко. Та сега си мисля по навреме да потърся. И понеже не знам дали ще го ползвам пълноценно, не ми се дават 100ина лева за пробата. Февруари го чакаме бебето. Ако някоя от вас има и не й трябва, ще се радвам да сподели и мнение. Нямам идея и как вървят втора ръка. Ако искате и на лични.
Зависи и от плата. Трябва ти хубаво трико - да има еластичност. Мога да видя на моя размерите и да ти пиша. Този слинг е безкрайно удобен. Преди това бях си купила такъв с халки, който не ми беше много комфортен - и на мен, и на Ивето. И после Катето-Експа ме открехна на тази далаверка и се родих! В нета има видеа, които показват как да го връзваш, не е трудно. 
четох, че инкубационния период бил до 6 седмици.. на практика може и вече да си носим вируса...
идеше ми да го нахокам, но от друга страна ми олекна доста, та му се размина по тоя случай
Може и да се повтарям, но не помня откога не съм се разписвала в темата