Юлчета 2008 (Тема 147)

• 72 515
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, благодаря ви за стиснатите палци! Успяхме  newsm44 Ще ви кажа по-натам в какво, когато се придвижат нещата.
Е.Л. радвам се че се чувствате добре в Лондон. Дано да се адаптирате още по-добре и да намерите своето място.
Ние получихме писмо от системата на детските градини, за да ни питат дали детето ни ходело на градина, включително частна, защото от следващата година започвала задължителната предучилищна подготовка и ако не ходи на градина, подготовката ще се провежда в училищата. Такова унищожително писмо им написах...Не ги е срам! Нещастници! Оставили са няколко хиляди  деца и семействата им на произвола  #Cussing out
Дуци, възмутена съм до безкрайност как някой може да отрови Кари Cry Не мога да повярвам какви хора има  Tired Имам чувството че с тая липса на адекватни действия от страна на държавата към бездомните кучета доведоха до огромно озлобяване на обществото към всички кучета. 
Бях наскоро в Хелзинки. Там няма бездомни кучета, пълно е с домашни, които ходят на всички обществени места, но се спазват елементарни правила. Има врати в градския транспорт през които се качват кучетата, ходят постоянно на повод, имат си определени места за разходки, където се пускат да тичат. Децата си имат отделни площадки за игра, забранени за кучета. Елементарни мерки, но ефективни. Не мога да разбера тук толкова ли е трудно да се предприемат сходни мерки?
Пожелавам бързо оздравяване на всички дечица и повече щастливи мигове на всички!

# 481
  Aelia , много се радвам за вас  Hug Пиши по- нататък какво става с вас...

Ние миналата седмица най- накрая си купихме собствено жилищи- ще го изплащаме 10 год. Дано имаме работа и да сме здрави....

Иначе Йоанна все още не говори, речника й е от около 30-40 думи, повечето казва неправлино. Отскоро връзва по две думи- Дай ръчичка, Не искам, Да искам.....Въобще не знам какво ще правим с предучилищната или пък училище. Посещаваме логопед и психолог от повече от една година и много бавно се движим....

# 482
  • Бургас
Aelia, радвам се на добрите новини!   Peace

Симпатюхче, честита ви придобивка! Да го обзаведеш както ти душа иска!  Peace

Ние сме доста по-добре, корема ми расте, Лора пак тръгна на градина.

Зачовърка ме една мисъл.  Crazy Предния път така и не си взех слинг, докато се наканя и вече беше късно, детето стана големичко. Та сега си мисля по навреме да потърся. И понеже не знам дали ще го ползвам пълноценно, не ми се дават 100ина лева за пробата. Февруари го чакаме бебето. Ако някоя от вас има и не й трябва, ще се радвам да сподели и мнение. Нямам идея и как вървят втора ръка. Ако искате и на лични.

# 483
Роси, много хубаво за добрите новини! Ще разправяш по-натам!:)
Чета ви от време на време, но не ми стига от същия ресурс, за да понапише нещо!:)
Иначе сме добре, растем...обичайните неща.
Калинка Малинка, купи си плат и си направи слинг-шал. Ще ти излезне максимум 10-15лв. Simple Smile Зависи и от  плата. Трябва ти хубаво трико - да има еластичност. Мога да видя на моя размерите и да ти пиша. Този слинг е безкрайно удобен. Преди това бях си купила такъв с халки, който не ми беше много комфортен - и на мен, и на Ивето. И после Катето-Експа ме открехна на тази далаверка  и се родих! В нета има видеа, които показват как да го връзваш, не е трудно.

# 484
Калинка, моите слингове ги продадох, иначе с удоволствие бих ти ги подарила. Анита е шило и така и не одобри този начин на носене. Шал, халки, все се върти и пищи. Та по-добре пробвай някой като се роди бебето, за да не се окаже, че си си дала парите на вятъра  Simple Smile

Да се оплача, че тази нощ моята госпожица не спа. Готвих, прах, мих, че и соленки за закуска направих. Сутринта само гледах доволни физиономии, а аз се нося като кисела краставица. Сега диването спи  Mr. Green

# 485
аз докато се наканя да си взема слинг и то диването ще чукне 10 кила..сега не знам дали е удачно...вчера гледах при Гала за слинговете, супер удобно изглежда...

# 486
  • Бургас
Злати, давай размери, трябва да се разтърся за платове. Да разгледам нещо. Аз мислех, че нещо по-специфично се шие.  Thinking
Пък около мен никой не е ползвал и няма как предварително да знам дали ще се справя с връзвания и носене. Хвалят, че с практика, после лесно става. Не пречи да пробвам.

# 487
Здравейте, майчета, радвам се на раздвижването тук. Аз влязох, за да разкажа за моите юнаци-диваци. МНого точно ГНИДКА отбелязва що е туй момче. Mr. Green
Сами бяга, както винаги, той не умее да ходи,чува се звук от съборена керамична ваза и тишина. С Момчил сме в кухнята и го пращам да види добре ли е дрбения. Момчил казва: - Не говори-това е зле! Пауза... Пристига при Сами и констатира спокойно: - А, жив е! Mr. Green
За тази ера на водолея и аз четох, и разчитам, че като на водолей ще ми се отрази добре.
Наистина 2011-2012 бяха ужасни години и за мен.
Алея, поздравления за успеха!
Дуци, този микроб  трябва да се мори с АБ 10 дни. Със Сами лесно се справих, но моята лична не знаеше как да ме лекува и изпих три АБ, наистина ме удари в ставите, но май го уморих накрая със специалист УНГ. УСпех!

# 488
  • София
тази вечер ни изненадаха с новината, че в нашата група в градината има дете с хепатит. утре няма да пускам госпожицата, но се чудя колко ли време мога да си я държа у дома?  newsm78  четох, че инкубационния период бил до 6 седмици.. на практика може и вече да си носим вируса...  Rolling Eyes  много ми стана скапано и реших да ви го споделя..  Tired

# 489
 А, някакви изследвания не можеш ли да пуснеш за да си спокойна  newsm78

# 490
Неприятно, Сакси.
Защо не се консултираш с личната й лекарка какво да правиш?
Кой вид Хепатит е? Има значение, срещу Б, се поставя ваксина, ако не се лъжа.

# 491
  • Варна
Най-вероятно Хепатит А има предвид, за Б имаме бити задължителни ваксини принципно още в бебешка възраст.

# 492
  • София
след като всички у дома хубаво се уплашихме и викнахме майка ми по спешност да гледа децата, се оказа, че баща им не е разбрал и няма хепатит в нашата градина, а в някои градини в софия и затова били взели мерки да се перат всеки ден кърпите за ръце. а той разбрал, че ще перем кърпите, защото има хепатит  ooooh!  идеше ми да го нахокам, но от друга страна ми олекна доста, та му се размина по тоя случай  Laughing  така или иначе децата тая седмица почиваха, но от понеделник с песен  Crazy

# 493
Сега е момента да натиснете детската градина да не се използват кърпи за ръце. Има ролки с кухненска хартия и е много по -добре от хигиенна гледна точка  Wink

# 494
В нашата градина още от миналата година забраниха кърпите за ръце. Обяснението беше, че е решение на РИОКОЗ. Мислех, че се отнася за всички градини Thinking

Сакси, радвам се, че притесненията са били напразни Hug

Аелиа, много хубаво, че нещата са се получили Hug Когато имаш време и желание, може да споделиш с нас Simple Smile

Калинка Малинка, пожелавам ти лека бременност и безпроблемно раждане, а на финала здраво и красиво бебе Heart Eyes Може и да се повтарям, но не помня откога не съм се разписвала в темата Blush

Общи условия

Активация на акаунт