Юлчета 2008 (Тема 147)

• 72 506
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • София
в същото одз в групата на малкия са с ролки, но в тази на каката си държат на кърпите.  ooooh!   мисля, че идва от родителите, според каквото са решили на родителската, а специално  на нашата група са стиснати или пък може наистина да са зле икономически като  по-скоро не ми се вярва това да е причината.

а как пият деца вода във вашите градини? много се ядосвам с практиката да се носят шишета  Close

# 496
 При нас сме с кърпи за ръце, не ме притеснява, че са с кърпи. Те като са по цял ден заедно играят с едни и същи играчки и т.н. , едва ли точно кърпите ще са проблема при една зараза.....Носим я в понеделник и си я взимаме в петък да я изперем.

Иначе за водата - всеки си има шише сутрин го носим пълно, вечер си го прибираме, мием, пълним сутрин и т.н. През деня им пълнят от диспенсер. Не ме затруднява по никакъв начин сутрин да го нося и вечер да го прибирам.  Peace

# 497
За протокола.  Laughing При нас шишета не се носят. Сипват им в чаши от диспенсер. При нас също се ползват кърпи и уж всяко си ползва неговата.  Peace

# 498
И ние си носим шише, не ми е било проблем. Кърпи не са ни искали, със салфетки се бършат децата. Но като цяло не виждам проблем да се използват съдове и консумативи за многократна употреба, по-удачно ми се вижда, вместо само боклук да се прави.

# 499
  • Бургас
Ние носим кухненска хартия и салфетки. Тях ползват. Лятото, докато бяха сборни групи, носех шише и то стоеше в шкафчето. Сега си има диспенсер и пият с еднократни чашки. Но оставям по едно шише в шкафа пак.

Астарта, благодаря!  Hug

Сакси, разминали сте се!

# 500
  • София
до края на седмицата трябва да намеря някой да взима иван след градина и евентуално да го гледа като се разболее? имате ли някоя позната или можете ли да ми препоръчате жена? намерих и някакъв сайт за гледачки,но нямам времето да интервюриам прекалено много хора...  Praynig

# 501
Здравейте, мами! Не съм ви посещавала много отдавна, позачетох се, интересни теми... Включвам се обаче с една молба към майките от Варна - търсим животни с кристали, направо сме пред бедствие   Crazy От Разград донесох едно пакетче, ама животното ни изяде малкото и настана ад. Търсих в моловете, в Хиполенд, но ... ooooh! Ако някой се сеща да е виждал някъде, помагайте, моля Hug

# 502
А, а по отношение на шишетата и кърпите... В нашата детска не искат кърпи, а вода пият с еднократни чаши от машината за вода. Това с пълненето на шишетата не е много добър вариант, защото се отделят вредни вещества, ако повече от два пъти се използват пластмасови шишета. Дори като сме на разходка пълня стъклено шише от сок с вода, да спестя доколкото мога гадориите... Едно време си спомням обаче, в моята детска градина имахме кърпички, на всяко дете с нещо извезана - плод, зеленчук, която баба каквото може  Laughing

# 503
Е, разбира се, че става въпрос за шишета за многократна употреба. Нашите са алуминиеви.

# 504
  • София
Момичета искам да Ви пожелая една прекрасна Коледа със семействата ВИ!!!
Много здраве, любов, пари и много сбъднати мечти.
Щастливи деца, които да ви радват всеки ден,
истински приятели, които винаги да ви помагат!

Да ни е щастлива новата 2013 година !!!!

# 505
Ха, няма писане от Коледа? Да кажа ли Честита Нова 2013 Simple Smile

Някое дете да е прекарало грипа с продължителната температура? Ния е вече 5-ти ден с 38-38,5...

# 506
Лили миналата година откара и около седмица с температура. Все още не пие лекарства...  Наскоро решиха, че има бронхит, изписаха й антобиотик и какво е пила нямам никаква идея. То ние й натъпквахме нещо в устата, но според мен почти всичко беше изплюто.
Иначе реших да пробвам с хомеопатия не за друго, ами защото гранулите ги пиеше по едно време. Имаше няколко от варненските юлчета, които ходеха при д-р Костадинов и бяха много доволни. И тъй като се оказа, че е до нас въпросния доктор, даже на същия етаж като педиатърката на Лили реших да пробвам. Еми отидохме веднъж, но тя не беше много сериозно болна, тогава се оправи. На втория път него го нямаше, имаше заместничка, тогава не съм сигурна дали помогна с нещо хомеопатията. И трети път нямаше, доктора получи инфаркт и почина, Бог да го прости. И така, сега не ми се занимава да търся друг, въпреки че във фб четох, че кабинета по принцип щял да работи, той имаше много пациенти. Иначе педиатърката изписваше на Лили хомеопатични от тези на боарон, тя преди ги пиеше, но вече и тях много не иска.

# 507
Бухти, помислих, че се шегуваш за доктора. Бог да го прости човекът.

Ние сме си само на хомеопатия, но Стоименова я няма и я водих при класическа лекарка, която предупреди за продължителнат температура. Грипът имал нежното име Виктория Simple Smile

# 508
  • София
То сега най-различни вируси върлуват - затопли се и се започна. Първо мъжът ми (той беше с температурата), а после и Дари изкараха по една ОВИ, но с различни симптоми. За късмет на мен ми се размина (засега). Не знам как е при вас, но тази година Дари е доста по-здрава. Миналата зима на всеки 2-3 седмици излизаше в болнични за по 1 седмица (вярно, основно сополи и кашлица само). Тази е веднъж на 2 месеца, да кажем. Надявам се да се задържи тенденцията и да намаляват боледуванията!
Хубаво е, че раздвижихте темата Simple Smile Веси, току се сещам за вас  Hug

...Е, и да се похваля, разширих си подписа  hahaha Миме, смело се хвърлям и аз  Mr. Green

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 08:06 от julie.k

# 509
Леле, Джулс, много готино разширение Simple Smile Simple Smile Simple Smile Ужасно се радвам!! Стискам палци грипът да ти се размине.

Казвам на Николета, че Дари ще има братче или сестриче, а тя отговаря "Изобщо не го познавам" Обяснението за "Още не се е родило" не го прие Simple Smile Станала е голяма фръцла. Дари как реагира на новината?

Забравих да отговоря за другите неща от вълнение Simple Smile И Ния по-рядко излиза в болничен и по-бързо и минава (без таз седмичното Sad ). С Мими се организираме за гостуване вкъщи. Защо не се присъедините, Джулс?

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 09:50 от Джоли

Общи условия

Активация на акаунт