МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 26 004
  • 718
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Списък за коледна томбола  santa2 Close-mas:

1.Teodora Krysteva- 11.Marta Mitova                          

2.   Dilqna Hristova-8.Katrina Velkova-Trenchovska

3.   Shenel Hadzholova-15.Julieta Petrova

4.   Galina Ivanova-1.Teodora Krysteva

5.   Нели Христова-3.Shenel Hadzholova

6.  desi_shisha(nickname от форума)-12.Цветелина Цветкова

7.   Dessislava Nikolova-20.Борислава Киркова

8.   Katrina Velkova-Trenchovska-25.Стефанка Кралева

9.   Valya Koleva-2.Dilqna Hristova

10. Luba Futekova-Dencheva-26.Lussy

11. Марта Георгиева Митова-29.Diana Valkova

12. Цветелина Цветкова-28.Габриела Николова

13. Нина Делева-24.Полина Цветкова

14. Яна Георгиева-31. lenaa

15. Julieta Petrova-19.Валентина Иванова

16. Zlatka Encheva-32.Mary Lu

17. Maria Deleva-7.Dessislava Nikolova

18. Vesela Koleva-Mihaylova-16.Zlatka Encheva

19. Валентина Иванова-21.Теодора Костова

20. Борислава Киркова-17.Maria Deleva

21. Теодора Костова-13.Нина Делева

22. Хера-9.Valya Koleva

23. Мариета Георгиева-6.desi_shisha

24. Полина Цветкова-14.Яна Георгиева

25 .Стефанка Кралева-10.Luba Futekova

26. Silvia Navaro-23.Мариета Георгиева

27. Nicky Gegova-18.Vesela Koleva-Mihaylova

28.Габриела Николова-4.Galina Ivanova

29. Diana Valkova-27.Nicky Gegova

30. nellyli-5.Нели Христова

31. lenaa (nickname ot foruma)-22.Хера

32.Mary Lu(nickname от форума)-30.nellyli

Съжалявам ,че някой имена са на латиница ама съм го копирала директно,нямам време сега да го поправям.
Всеки подарява на човека срещу неговото име.

Има промяна в томболата . Цвети фигурираше списъка 2 пъти , за да не я теглите на ново адашчето ме добави . Надявам се нямате нищо против  Peace

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 14:15 от nellyli

# 256
Мария И все си мисля да ти кажа и все забравям,от известно време когато Мариела се разплаче много,чак да се захласне и избиват едни червени петна по лицето и главичката...първият път когато това се случи дори бяхме при педи и тя ме пита дали друг път ставала така и каза,че и предишното бебе като се е разплакало е станало на петна.

И Еди получава червени петна от рев! Явно е нормално. Също така и започва да хърка след рев. Peace

# 257
Списък за коледна томбола  santa2 Close-mas:

1.Teodora Krysteva- 11.Marta Mitova                          

2.   Dilqna Hristova-8.Katrina Velkova-Trenchovska

3.   Shenel Hadzholova-15.Julieta Petrova

4.   Galina Ivanova-1.Teodora Krysteva

5.   Нели Христова-3.Shenel Hadzholova

6.  desi_shisha(nickname от форума)-12.Цветелина Цветкова

7.   Dessislava Nikolova-20.Борислава Киркова

8.   Katrina Velkova-Trenchovska-25.Стефанка Кралева

9.   Valya Koleva-2.Dilqna Hristova

10. Luba Futekova-Dencheva-26.Lussy

11. Марта Георгиева Митова-29.Diana Valkova

12. Цветелина Цветкова-28.Габриела Николова

13. Нина Делева-24.Полина Цветкова

14. Яна Георгиева-31. lenaa

15. Julieta Petrova-19.Валентина Иванова

16. Zlatka Encheva-32.Mary Lu

17. Maria Deleva-7.Dessislava Nikolova

18. Vesela Koleva-Mihaylova-16.Zlatka Encheva

19. Валентина Иванова-21.Теодора Костова

20. Борислава Киркова-17.Maria Deleva

21. Теодора Костова-13.Нина Делева

22. Хера-9.Valya Koleva

23. Мариета Георгиева-6.desi_shisha

24. Полина Цветкова-14.Яна Георгиева

25 .Стефанка Кралева-10.Luba Futekova

26. Silvia Navaro-23.Мариета Георгиева

27. Nicky Gegova-18.Vesela Koleva-Mihaylova

28.Габриела Николова-4.Galina Ivanova

29. Diana Valkova-27.Nicky Gegova

30. nellyli-5.Нели Христова

31. lenaa (nickname ot foruma)-22.Хера

32.Mary Lu(nickname от форума)-30.nellyli

Съжалявам ,че някой имена са на латиница ама съм го копирала директно,нямам време сега да го поправям.
Всеки подарява на човека срещу неговото име.

Има промяна в томболата . Цвети фигурираше списъка 2 пъти , за да не я теглите на ново адашчето ме добави . Надявам се нямате нищо против  Peace
Е Нелили спаси положението:)

# 258
 baloniЧестит Имен Ден на батко Слави на мама Хера! Да е здрав, да е много послушен, да радва много мама и тати, да бъде грижовен и обичлив батко! baloni

baloniЧестити месечинки на Макси на мама Муши и Андреа на мама Зайче! baloni

baloniЧестити месечинки и на останалите сладури!
baloni

# 259
  • Варна
Честит имен ден на Слави на Хера!

Честити месечинки на Андреа и Макси и на останалите бебчета!

Мария И все си мисля да ти кажа и все забравям,от известно време когато Мариела се разплаче много,чак да се захласне и избиват едни червени петна по лицето и главичката...първият път когато това се случи дори бяхме при педи и тя ме пита дали друг път ставала така и каза,че и предишното бебе като се е разплакало е станало на петна.

И Еди получава червени петна от рев! Явно е нормално. Също така и започва да хърка след рев. Peace

Валентин направо целия си става червен като плаче, но когато му избиха червени петна от кашата, имаше и много грозен обрив. Слава богу, от безмлечната каша няма реакция Praynig.

джиджонка
, успокои ме, че не само аз спасявам положението с тиква Laughing. Ето, например от 2 дни смесвам пюре броколи с пащърнак с тиква Sick. Голяма гадост, но малкият само така го яде Laughing. Уж пащърнака много го хареса, но явно броколите не ги одобрява и имат нужда от допълнително замаскиране.

# 260
  • Сливен
ДУ Simple Smile

Честит имен ден на всички именници!!!
Честит имен ден на батко Слави на Хера! Да е здравичък, много послушен и много да радва мама, тати и Боримече! Hug

Честита 7-ма месечинка на: Максим на mushencе, Стефания на zazka, Андреа на зайче и останалите бебчета!

Nellyli супер, че се присъедини и спаси положението Simple Smile И честита 7-ма месечинка и на Елена(малко със закъснение, но не ми остана време за форумчето  Blush) Да е здравичка и да изпълва дните ти с радост:)

# 261
Добро утро,дами!

Похвалвам се с една нощ без разнасяне на мрънкащо бебе.Само сука и спа(в прогресия).

Честито на Слави на Хера!Чаровник голям е той Grinning

Честито на порасналите месечинковци!

За томболата-да питам,че не влизам във фейса,за кого подаряваме-за бебе или мама?

# 262
Добро утро!
Почерпката днес е от мен за 7-месечния Максим Simple Smile

Благодаря за пожеланията!

# 263
Честита 7-ма месечинка на Макси на mushencе и на Стефания на zazka  Tada
Честит имен ден на Слави  bigdance2
Гери таткото е бил приятно изненадан  Peace
И ние благодарим за пожеланията   bouquet

п.п днес "метнах" глутенът!!!

# 264
Добро утро!
Честита месечинка на хубавата Елена!  bouquet Малко на патерици,ама... Embarassed
Моника е страхотна сладурана!  bouquet
Честит Имен Ден на Слави на Хера! Да е жив и здрав, послушен, и да спрат вече тия болести!
Честити месечинки на Макси на мама Муши и Андреа на мама Зайче!   bouquet
Честити месечинки и на останалите сладури!

# 265
Честит имен ден на бате Слави. Да расте здрав, все така чаровен и фотогеничен и скоро - без очила…

Честита месечинка на хубавата Елена (на патерици), на Максим (на Мушенце) и на всички останали сладкишчета (както казва Луси - поименно като почерпят).  А, Мушенце, 2-рия блат от тортата ми го опаковай за вкъщи моля Wink

Nandi, Моник е слаааадкиш, толкова се забавлявам с нея    Hug Hug

Maria_I, и при нас тиквата е много на почит. Винаги варя и 1 парче тиква, та да има детето какво да яде, ако другото не се хареса. Вчера много оцени картоф с авокадо, а авокадото за пръв път го въвеждам. Броколите също ги харесва с картофче или морковче, че и чисти Simple Smile. Днес най-накрая ми върнаха везната и ще мога да видя реално колко изяжда това дете като грамаж (че досега само под бройка ги знам).

Ние вече си имаме стол за хранене - хигиенизиран, сглобен и готов за подвизи. Одисеята приключи!!! Време е да се прехвърля в одисеята СТОЛ ЗА КОЛА Simple Smile

Някой беше питал за томболата - доколкото разбрах, вида подарък се договаря между подаряващ и получаващ. Я да видим сега Луси какво е писала в писмото до Дядо Коледа Simple Smile

# 266
  • на североизток
Ето и почерпката за моето пораснало борбено момиче:

Честити месечинки и на Макси и Андреа! Да са живи и здрави!

Честит имен ден и на бати Слави!

# 267
  • Стара Загора
Добър вечер bowuu
Завид, завид, завид и още хиляди пъти завид Crossing Arms за рещат естествено...не че бебатат ви ядът а моето не Mr. Green Heart Eyes За жалост болестта на Слави се влошава...клоним към пневмония вече Tired а аз се чудя какво да приложа вече. И бабешки рецепти и АБ давам и чайове пие, разтривки, инхалации с физ. разтвор или сребърна вода Tired просто незнам...имам чувството, че съм на края на силите си. Като казах края на силите се сетих да рева и от малкото....сега ми се е паднало Mr. Green Диването вчера не яде и заспа гладен в 18ч....в 3ч. тази сутрин стана да яде и...да пее...в 4ч. вече летеше с паяка а в 5,30ч. се тръшна да спи ама келфайда като аз вече бях тоално разсънена Twisted Evil Тъкмо се опънах на дивана и....баткото стана...и давай на ново. Докато бях по лекари и снимка на гърдите на Слави Борис спал пак...и като се върнах - познайте...пей сърце Mr. Green
Отделно това дете се научи да ходи с паяка и ми дърпа лампичките на елхата и ми разваля интериора Crossing Arms опасно и нагло хлапе Twisted Evil Мога да заключа, че това дете не е от мен...както и батко му Mr. Green
Благодаря ви много за честитките Hug Heart Eyes
Честита месечинка на всички порастнали бебчета Hug Heart Eyes Да са мнго здрави....другото ще го набавим Hug
Днес празнува и кака Калина на Правда. Вече е госпожица и и пожелавам и на нея здраве, луди ири, искри в очите слънчево момиче. Весел празник и наздраве на мама и тати а на теб много подаръци Hug
Я да видим сега Луси какво е писала в писмото до Дядо Коледа Simple Smile
предполагам солидна сметка в швейцарска банка Mr. Green
УФ още щях да пиша...забравям вечееее ooooh!
Нанди немога да видя Моник....този нет не ме пуска да гледам клипчета...но по думите на колежките...явно е отразима както винаги Hug
За томболата - благодаря на организаторите Hug
Това е от мен за сега.
И пак завид....нали си знаете Mr. Green

# 268
Ние вече си имаме стол за хранене - хигиенизиран, сглобен и готов за подвизи. Одисеята приключи!!! Време е да се прехвърля в одисеята СТОЛ ЗА КОЛА Simple Smile

Ние пък тази одисея я преминахме скоропостижно,но още сме на одисеята СТОЛ ЗА ХРАНЕНЕ smile3511
За стола за кола,просто влезнах в магазина и казах този ще е,защото е с тапицерия, отговаряща едно към едно с тази на колата ми Mr. Green По-лесен избор не съм правила никога през живота си Laughing
Но пусти стол за хранене ми взе здравето,повечето шарении изобщо не ми се връзват с обзавеждането и ми стоят като цигански...накрая ще е който хвана в магазина,защото аз докато се наканя,той ще започне да сяда с нас на масата Twisted Evil

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАКСИ,АНДРЕА И НИЯ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ВЕСЕЛИ ДЕЦА!

От 2-3 дни пак сме във вихъра си,ако ще излизат зъби да излизат,защото моите ще окапят накрая Mr. Green
Абе аз казах ли ви,че имаме първа дума от едно известно време...БАБА Heart Eyes Ами кой на който си е кръстен Heart Eyes Опитва се да казва и МАМА,но още не му спори,а за ТАТИ не сме се сетили дори Joy

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СЛАВИ!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И С ГОРДОСТ ДА СИ НОСИ ИМЕТО!

# 269
Хера,пробвала ли си със сироп от черен бъз?Ева направи два пъти пневмония,на една и съща дата две последователни години,та само с това я церя от тогава и тази година прескочихме гадната пневмония.

Общи условия

Активация на акаунт