МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 999
  • 718
  •   1
Отговори
# 270
Кой беше казал,че е готов с изследванията newsm78 И е готов за обмяна на резултати Joy

Моля да ми се обади!Интересуват ме предимно стойностите на хемоглобин и еритроцити
Peace

# 271
в 3ч. тази сутрин стана да яде и...да пее...в 4ч. вече летеше с паяка а в 5,30ч. се тръшна да спи ама келфайда като аз вече бях тоално разсънена Twisted Evil Тъкмо се опънах на дивана и....баткото стана...и давай на ново.Отделно това дете се научи да ходи с паяка и ми дърпа лампичките на елхата и ми разваля интериора Crossing Arms опасно и нагло хлапе Twisted Evil Мога да заключа, че това дете не е от мен...както и батко му Mr. Green
smile3532 smile3532 smile3532
За Слави - честит му имен ден, дано тия болести да му минават вече вече и да си расте на спокойствие Красавеца!  Praynig Praynig Praynig

# 272
  • при палмите и алигаторите,FL
Привет, добър ден и добре заварили  Hug Grinning

Добрах се до компа, и да се разпиша.

Честит имен ден на бате Слави. Да расте здрав, все така чаровен и фотогеничен и скоро - без очила…

Честита месечинка на хубавата Елена (на патерици), на Максим (на Мушенце) и на всички останали сладкишчета (както казва Луси - поименно като почерпят).
, това си беше копи от ljufis  Embarassed

За томболата нищо не знам, а сме и далече/да му се невиди/, ама пък ни е топло Mr. Green

Хера, това с пневмонията много лошо, дано му се размине на Слави.

Люси, стола за хранене ли ви мъчи, ние имаме два- единият Чико, дето е с всички екстри/нагоре , надолу седалка, облегалка, незнам какво си/, но е много неудобен за почистване, като се навре банан из всички дупки и междудупчия, побеснявам докато го измия.Сега ползваме ето това  и е много по удобно, но май скоро ще го сменя и него/нашите столове не са удобни за закрепването му и ме е страх да не се прекатури/, мисля да взема най-обикновен от Икеа, изчистен без екстри, бял и лесен за подръжка http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=1500 + таблата към него.

Чета че децата харесват тиква и Моника не е по назад, но тук яде сладък картоф, който като се изпече си е иста тиква, не го мачкам или пасирам, давам с виличката и тя си хапва с кеф.

Сега да дам един линк, за по големите дечица, направих го за Соня и тя остана очарована, кара ме да го пускам по няколко пъти на вечер
http://www.portablenorthpole.tv/watch/gbEeaaJomC0GAwIbe6OlRuA
Ето от тук се почва и зсе следват стъпките http://www.portablenorthpole.tv/home

Да не забравя, благодаря ви за милите думи за Кифтето ми Heart Eyes

# 273
Честити месечинки на Макси, Андреа и Ния!!! Да растат здрави и засмени!!!
Ей зайче, у вас само двойни празници празнувате, все така да ви върви!
Честит имен ден на батко Слави! Желая му много много здраве, че в момента най му е нужно!

# 274
Честита месечинка на малката Ния - да расте здрава, слънчева и любознателна.

Леле, zazka, ти ли ги прави тези сладки. Изглеждат страшно вкусни, мляс - мляс.

Хера, дано Слави БЪРЗО се оправи, никакви пневмонии ей…

Цитат
За стола за кола,просто влезнах в магазина и казах този ще е,защото е с тапицерия, отговаряща едно към едно с тази на колата ми.
Да не си била с Хера в магазина Simple Smile Simple Smile Simple Smile

nandi, хубаво копираш, ама трябва и да ъпдейтваш - и zazka почерпи Simple Smile

Хм, и моя БАБОсва от известно време, но не знам дали да го броя за първа дума. Не ми звучи съзнателно, той не се обръща към баба си, просто си повтаря БАБА-БАБА.

Аз чакам племенниците ми да украсим елхата... ще бъде малка лудница Simple Smile

# 275
Кой беше казал,че е готов с изследванията newsm78 И е готов за обмяна на резултати Joy

Моля да ми се обади!Интересуват ме предимно стойностите на хемоглобин и еритроцити
Peace

Ето този таблица намерих някъде в нета и според нея приех за нормален нашия хемоглобин 104 на 6 месеца. След като видя резултатите от изследванията, докторката каза добре, ама трябва да започва вече да яде (месо).

Хемоглобин: g/L
< 1 седмица 154 - 240
1 седмица - 1 месец 127 - 187
1 - 3 месеца 92 - 150
3 - 6 месеца 101 - 129
6 - 12 месеца 107 - 131
1 - 3 години 108 - 128
3 - 6 години 111 - 143
6 - 14 години 118 - 150
> 14 години
момчета: 140 - 180
момичета: 120 - 169

# 276
  • при палмите и алигаторите,FL
nandi, хубаво копираш, ама трябва и да ъпдейтваш - и zazka почерпи Simple Smile

ами, като спя и мързелувам Embarassed Embarassed

Лена,благодаря за таблицата, на Моника хемоглобина беше 108 на 6 месеца, значи е в норма/поне едно нещо ѝ е в норма, в другите все сме извън линийте Whistling/

# 277
  • Стара Загора

Да не си била с Хера в магазина Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Нееее...пием само с нея заедно Mr. Green Ама аз иска да се вързва и със стола на баткото...моята е по-сложна. В този ред на мисли душко честит ти стол за кола...сега смело към стола за хранене, че Венцулини ще започне да стои на голяма маса докато се натуткаш.
Вече погледът ми е #Crazyа незнам кога ще легна въобще...тържествата  почват Mr. Green

# 278
люси нашия хемоглобин беше 127 Simple Smile

# 279
Луси, нашия хемоглобин е 105.

# 280
нашия хемоглобин беше 109 казаха ми две лекарки че нормално било 110 ако е под 110 трябва да се приема желязо

# 281
Добър вечер,дами  Heart Eyes

Първо Честит Имен Ден на Хериния Слави  Heart Eyes Да е жив и здрав и все така весел и красив!!!   newsm51
Честити месечинки и на месечинковците!!!

И малък поздрав от нас:
http://prikachi.com/images/113/4112113v.jpg  -дърта мама с малко арт снимка  Laughing
http://prikachi.com/images/119/4112119E.jpg  -очилата кака

Да кажа за столчетата за хранене.Ние имаме такъв:
http://beborani.com/images/bueno.jpg  -само че жълто-оранжево
Циганско,нециганско.....много е удобно и стабилно,евтино и долу-горе ми се връзва с интериора  tooth

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 21:33 от elfi4ka

# 282
  • София
Честито на месечинковците-да са ни живи и здрави и мерси за почерпката!  bouquet
Честит имен ден на Слави! Хера-бързо да се оправяте и без усложнения! Praynig Peace
Честито и на Калина на Правдето!   :bouquet:
Ако съм забравила някой да се чувства поздравен! Hug
За томболата: Аз ще имам възможност да върна жеста на Диди и сега чакам да си каже какво е написала в писмото до Лапландия Peace
Елфи:Хубава мама( млада!!) и кака( очилата и отиват!), ама столчето не може да се види newsm78
Магдалена: казва баб-баб, дай-дай и най-вече айде,айде ooooh!непрекъснато ми дава зор! Peace
И да се оплача-вчера ми ''разказа играта''-този кучешки зъб да избива, че не знам до кога ще изкарам така smile3511
Изследвания утре тепърва ще правим, та още не се изказвам по тази тема!

# 283
  • До морето :)
И ние още не сме правили изследвания. Четвъртък, петък ще ходим при педи. Да видим, май само ще се разходим, ако още сме хремави, нищо изследвания можем да пуснем, нито ваксина да ни бият

# 284
Марте  Hug
Оправих линка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт