МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 990
  • 718
  •   1
Отговори
# 300
  • Стара Загора
Честит имен ден на всички именници !
Честит празник на всички банкери и моряци!
Честит празник на Бургазлийки и Варненки !
Честита половин годинка на най- малкото ни майче Рая-Евелин Heart Eyes
Честито и на всички които пропуснах да поздравя тези дни (Опосумче,много съм виновна Embarassed Rolling Eyes)

Ееее било благодат Mr. Green Да сте живи и здрави всички празнуващи Hug Heart Eyes На Гери мъжът и да се прибира по-бързичко при неговите съкровища.
Ох при нас....незнам как са нещата. Пие АБ на 8ч......опитвам се да го овладявам да не събори къщата защото търчи като кон из нас и се поти като идиот...ама то чува ли му тиквата Twisted Evil Играят на война  Боримечето.....голямото заляга наз мебелите а малкото го гони с паяка и като го намери ония па големия стреля по малкото и то пък "умира" и двамата се заливат от смях....скоро ще трябва пампрес и на Слави да сложа, че ще се попикае Mr. Green...като се изпозастрелят започва гоненка.-....абе ужасТ...друнчи автомата на Слави и паяка на Борис пее....тв-то работи....и аз  #Crazy
ЕЛфундер...да не се опитваш да обработваш снимки на ФШ  Mr. Green Питам за да те спра от голямото залитане....обработката трябва да е умерена.
Марте и аз се цъкля по рекламата...ама пусто...още не съм го съзряла наш Криско Crazy

# 301
Хайде и аз да открадна (да не остана по-назад):

Честит имен ден на: НИКО на Tony_st и НИКИ на SYMa! Да са живи и здрави, много послушни!
Честит имен ден на всички именници! Да сте здрави, много любов и щастие!!!
Честит празник на всички моряци и банкери! НАЗДРАВЕ!!!
Честита месечинка на малката принцеса Рая-Евелин! Да е здрава и много да слушка мама, тати, кака и бати! 
Уф, ooooh! то много празници, бе! Laughing

А празниците тепърва започват....

Хера, опитах се да си представя картинката у вас... еми не успях... я запиши едно видео, такива неща не бива да се изпускат.

Ние вчера поукрасихме с племенниците ми и сега ми е едно коледно... ама искам още лампички да си купя да сложа по прозорците... Добре че навремето съм имала акъл и съм си купила нечупливи играчки - грозни, грозни, ама на колко изпускания носят Wink

Днес ходих на Произведено в България. Мъж ми се сдоби с 2 пуловера и подарък от Дядо Коледа. А аз - с 1 кг страхотен български шоколад и скоба на колата - ама пусто заспало като пращам СМС-и за зоната в Търново, а не в София. А така бях набрала да се разправям...

Туй от нас... утре - повече...

# 302
Момичета,засичали ли сте във фейсбук cveti_82?
Прерових цялата тема,не е писала скоро,а нямам координати за изпращане на подаръчето newsm78

# 303
Пускам в бързината няколко от обещаните снимки:

Eй го адвентскалендара

Пак

Дзак

С част от друга украса. Тя свети, но не се вижда  Thinking

Ралфи дърпа елхата

Този коледен тоалет е коледната му пижама  bowuu По-натам ще го снимам и с другите му Коледни дрехи

Елхата+ малко от Ралф

За съжаление не мога да я хвана цялата  Rolling Eyes Снимала съм отдолу за да я хвана максимално, затова се вижда по-светло зелена. Отдолу игличките са светли, а отгоре тъмно зелени.

Ей го шушулков отново по пижама (оплюта и мокра) с най-новата си придобивка

П.С. Нищо не съм чела, по-късно ще наваксвам. Диването е криво тези дни и въобще не мога да седна на компютъра  Naughty

# 304
Играят на война  Боримечето.....голямото заляга наз мебелите а малкото го гони с паяка и като го намери ония па големия стреля по малкото и то пък "умира" и двамата се заливат от смях....скоро ще трябва пампрес и на Слави да сложа, че ще се попикае Mr. Green...като се изпозастрелят започва гоненка.-....абе ужасТ...друнчи автомата на Слави и паяка на Борис пее....тв-то работи....и аз  #Crazy
Искам видео!!! Искаам видеоооо! Искаааммм видеоооооооооо!!!!

Бубе, много сладък коледен елф си имате!  Hug

# 305
Здравейте, мили майчета!
Много благодаря на Жужи, а_вал, Луси и Люфис за пожеланията, както и на останалите, честитили имениците!

Тъй като не съм се включвала от събота, исках да кажа колко ми хареса срещичката и на мен. Благодаря на НикиТо за подаръчето! Трябва скоро пак да се организираме - скоро, скоро, виждам го около месец май, когато ще трябва да празнуваме годинка и юбилей на темичката ни. И пак да си организираме подаръчета.

Луси, на Ники хемоглобинът е 128, а еритпоцитите 4.99 - за хемоглобина знам, че е добре, за другото (и останалите показатели) нямам представа как ни е.

Буба, много хубави украси, а адвентскалендарът ти ме разби! Голямо майсторене ще да е било! А какво има в огромния балон 24? Рафи е много сладък, а коледната пижама е уникална!

Днес като видях, че вали и лошо ми стана, щото Никсъна вкъщи повече от 30 мин не може да спи, а навън ги откарва по 2-3 часа. И съответно навлякох скиорското яке, зимните апрески и дъжд, не-дъжд излязох. Реших, че по-добре мокра, отколкото с отмалели ръце и скъсани нерви. След 5 мин разходка реших обаче, че все пак не ми е чак толкова приятно да се разхождам под такъв дъжд и обърнах да се прибирам, но докато се върна и Ники заспа... И така, продължих под дъжда...2 часа... Първо постоях под тентата на едно пършиво кафе, а като понамаля дъжда отидох в парка, щото ми стана студено да стоя на едно място. Друга майка в парка не видях. Всъщност не само майка, НИКАКЪВ човек не видях.

# 306
Друга майка в парка не видях. Всъщност не само майка, НИКАКЪВ човек не видях.

А цъкащите с език по балконите баби, съжаляващи детето и кълнящи "лудата" майка видя ли? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Тъй ще я караме зимата, няма как...

# 307
Друга майка в парка не видях. Всъщност не само майка, НИКАКЪВ човек не видях.

А цъкащите с език по балконите баби, съжаляващи детето и кълнящи "лудата" майка видя ли? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Тъй ще я караме зимата, няма как...

Тях съм ги пропуснала, защото бях с качулка и не поглеждах нагоре. Освен, че не виждам, и не чувам с качулка.  Mr. Green

Зимата ще я караме, ама къв е тоя дъжд - дъжд зимата няма!

# 308
Честит имен ден на Ники на Сима и на Нико на Тони! Да са им живи и здрави имената!  Hug

Сима, хич не му се плаши на времето - аз миналата зима на минус 40 се разхождах с бременния си корем, а тази ще повторя, но с количката - всеки ден и не ме интересува ни дъжд, ни сняг, ни виелици!  Naughty Децата трябва да дишат въздух ! Филип до сега не е пропускал разходката си нито един ден !  Peace

# 309
 Хоупи, Сима, Мерси   bouquet

В 24 няма нищо, това е последния ден от календарът и в тази нощ- на 24-ти Дядо Коледа ще мине и ще остави нещо под елхата, което той ще намери на 25-ти сутринта  Heart Eyes

При нас дядо ви Коледа идва на два пъти (кой знае как ни псува стареца, че го разкарваме, ама какво да се нправи  Mr. Green)- веднъж на Коледа, веднъж на НГ

В другите торбички има дребни подаръчета- фигурки на любими герои, колички и плей до (пластелин)+ фигурка прикрепена към него, която отдолу е печат, който той отбелязва върху пластелинова плочка и др. като всяко е увито във фолио, за да не се вижда,а  от фолиото стърчи задача, която той трябва да реши, примерно 345-124=? Или "Напиши три изречение за себе си". Неща от този род. След като реши задачата, отваря фолиото и си взима наградката.
Общо взето няма търпение и всеки ден след училище, първата му работа е да си издири датичката и да си вземе торбичката  Laughing
Мйсторенето ми отне общо всичко към 2 часа и половина, но го правих на два пъти когато него го няма в къщи  Grinning

Ще гледам тези дни да кача още снимки на коледния Ралфи   bouquet

П.С. Днес е Никулден, честито на всички именици и месечинковци, банкери и други празнуващи!

П.П.С. На мен нещо хич не ми е Коледно, че тук е 17 градуса, къде е снега, къде е зимата?!    Crossing Arms

# 310
desi_shisha Деси писах ти на съобщение дано несъм закусняла и се извинявам че толкова късно ти отг. миии просто нямам време тея деца ме побъркват вече ще изпадна в нервна криза Честит празник на всички празнуващи:) да сте живи и здрави и много щастливи извинявам се че несъм влизала в форума и да ви чета но просто съм сама с двете диванета и неиздържам вече

# 311
Честит имен ден на Ники на Сима и на Нико на Тони! Да са им живи и здрави имената!  Hug

Сима, хич не му се плаши на времето - аз миналата зима на минус 40 се разхождах с бременния си корем, а тази ще повторя, но с количката - всеки ден и не ме интересува ни дъжд, ни сняг, ни виелици!  Naughty Децата трябва да дишат въздух ! Филип до сега не е пропускал разходката си нито един ден !  Peace

Благодаря ти за пожеланието, Хоуп!

Ама да, и аз съм така, една буря не мож ма уплаши - и ние до сега не сме пропуснали нито ден!
Мойте приятели ми викат "оная лудата с количката" - аз и на -10 излизам. Така беше и с каката - аз и освирепелите кучета сами в парка.

# 312
Добър вечер........

Еееееееееххххх Бубе, напълни ми душичката с тази огромна елха ЕВАЛА  Peace И аз искам такава, но едва ли ще ме огрее........нашата ще е по-дребничка Simple Smile И мен нещо не ме лови това коледно настроение, не знам защо- то и тук е има няма 15 градуса (е, днес само дето е по-кофти) И аз искам сняг пък........  Crossing Arms

Сутринта бях седнала да пиша, скапа се нещо нета и айдееееее, отиде всичко по дяволите. То не че имах кой знае какво да кажа. Но и за това си има причина де и всъщност това исках да кажа, че нещо напоследък някой като сподели какво става с детето - какво прави например, веднага се започва едно лудо съревнование и страдане кой какво не може и т.н. Не знам по колко пъти всички са писали, че всяко дете си е индивидуално, но това някак си се повтаря до припадък. Нямам никой предвид, но отдавна си го мисля, та реших и да го напиша Simple Smile Нека да си споделяме, без да "си ги мерим" един вид......

И накрая......то почти свърши деня, но да честитя на всички по всички поводи, че днес са мнооого!Да сте живи и здрави и мнооого щастливи

# 313
Честито и от мен на всички именници и на всички празнуващи на днешния ден!  bouquet

Все не ми остава време да пиша,но пък си ви чета.И прекрасни снимки разгледах.Бубе наистина е много хубава елхата.Трябва и аз да се хвана да украся вече.

И тук да кажа-имаме си зъбче!Заради което просто ми разказва играта напоследък Tired ИСКАМ ДА СПЯЯЯЯЯЯ

Иначе и аз съм от "лудите" майки.Но поне в района има още няколко луди,та си правим компания.Днес от 12.30 си откарахме до 4.Ама то дъра-бъра и времето лети.Освен това добре се раздвижваме.

Лека от мен,че сигурно пак ме чака тежка нощ  Whistling

# 314
.... а тази ще повторя, но с количката - всеки ден и не ме интересува ни дъжд, ни сняг, ни виелици!  Naughty Децата трябва да дишат въздух ! Филип до сега не е пропускал разходката си нито един ден !  Peace
Ми не тЪ интересува я, като си имаш нова антиветровита количка! А ние с тия дупки отпред над предната гума на Куини-то, кВо да праИм?!?  hahaha А, Херкооооо?

Херич, Начи у вас се стреля, а? Тъкмо да свикваш и на Нова Година нЕма да се плашиш, като вземат да пуцат всички, като откачени!  Joy
Дано Слави се оправи бързо. Щом е под АБ, не би ли трябвало да се спаси от пневмонията? Щом е жизнен това е добре, а за потенето е добре - дано излиза болестта!  Hug

Бубе, как да не ти е коледно, бе момиче? Аз само като ти гледах снимките и ми стана едно таково вълнуващо и коледно!
Тая елха как се катери да я украсиш чак от горе?  Shocked Много е красива. А най-красивата играчка е тази, до елхата - дето можеш да я вземеш и да я гушкаш и не ти се пуска! Много е сладък Ралфи!

Сима, добре си овършала, ама ти се пази, да не те пререже - те, тия в количките са така увити и защитени, че хич не им дреме!

СИМА, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НИКИ! Да ти е жив и здрав и много да ви радва - вас и най-вече кака!

Същото се отнася и за Нико на Тони! И той е с кака!!!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС НИКУЛДЕН!!! БАНКЕРИ И МОРЯЦИ СЪЩО!!!

Честита половин годинка на Рая-Евелин, на Елфуна! Честито и на всички, които са имали повод да празнуват последните два дни и аз съм го пропуснала!   bouquet

ljufis, от толкоЗ честитене, за малко да ти честитя и скобата на колата!!!  hahaha Сега, като отидеш в Търново ще си имаш предплатена синя зона!  hahaha
За деца има ли нещо на това Произведено в България!

Въпреки капките, МИринДа още кашля! Ще и сменям цигарите! Явно ми прави алергии от тия!  hahaha

Аз още не съм захранила. Последна ли съм?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт