МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 993
  • 718
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
На Валентин хемоглобинът беше 120 преди месец като му го изследваха. Еритроцитите не помня колко бяха, но си бяха в нормата. Всъщност, всичко си му беше в нормата.

И моето дете казва "дя-дя" и "айде айде", а понякога и "та-та". Според мен неосъзнато ги казва, той няма дядовци наоколо, всъщност си има един дядо и го е виждал 4-5 пъти само.

Ох, моят мъж ме вкара във филм. Реши, че едната зеница на малкия е по-разширена от другата и сега се чудя така ли е, или му се струва, и какво ли би означавало това. Дали да не заведа малкия на очен newsm78. Иначе си вижда много добре според мен, ама с тези зеници сега ме вкара във филм ММ.

Нашето столче за хранене пък е в черно и бяло и има котвички и се връзва с котвичките на пагоните на ММ и разни подобни сувенири в нас Laughing. Не знам каква марка е, взех го от продавалника Laughing.

Столче за кола - харесала съм на Вritax, според отзивите из нета се водят едни от най-сигурните. Само трябва да убедя ММ, че нещо не му хареса цената, но пък в Ибей може да се намери на по-сносна цена... Ще ми се да е наистина сигурно столче, а не просто за отбиване на номера пред КАТ Rolling Eyes.

Абе моето дете още не седи нормално, даже като е облегнат се килва на една страна или постепенно се свлича, само ние ли останахме неседящи newsm78.

# 286
  • Сливен
Добро утро Simple Smile Днес е поредния празничен ден Simple Smile Започнаха се един след друг празниците и така до края на януари Simple Smile

Честит имен ден на: НИКО на Tony_st и НИКИ на SYMa!!! Да са здравички, много послушни, да растат безгрижно и щастливо!!!

Честит имен ден на мама NickyTo   bouquet Hugи тати Никола!!! Да сте здрави, много да се обичате и нека малката Йо изпълва дните ви с радост и щастие!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!!! Честит празник на всички моряци и банкери!!! НАЗДРАВЕ!!!
Честита месечинка на малката принцеска Рая-Евелин!!! Да е здравичка и много да слушка мама, тати, кака и бати!  Heart Eyes

elfi4ka, мама въобще не е "дърта", даже напротив - млада и красива Simple Smile Hug Wink

Lussy, аз не съм вземала резултатите от изследванията, а ММ и той като ги разгледа ми каза, че всичко било в норма и педиатърката също потвърдила... Хемоглобина ни е бил 110 мисля Simple Smile

Maria_I, и ние не стоим... Първите дни правеше така Ели, оставя и се свлича веднага почти, но от 2-3 дни се опитва и поне няколко минути се задържа така подпряна на кошарата и после пак се търкулнала на някъде, но постепенно ще свикнат Simple Smile Вчера я мъчех без да е облегната и пак не може, едва около минута и после напред или встрани, за да докопа някоя играчка и да я напъха в устата... Не се тревожи, когато им дойде времето Simple Smile

Хубав и усмихнат ден на всички Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 10:28 от juji2704

# 287
Честит имен ден на всички именници!  newsm51  Gift  bigdance2

Честит празник на всички моряци (и на моя МЪЖ)!!!  smile3548 smile3549

Честит празник и на всички банкери!!!

baloniЧестити месечинки на РАЯ-Евелин на мама Елфи!!! baloni
Аааа Елфи хубави снимки, изобщо не си дърта, ако обичаш, толкова си свежа и красива Simple Smile Каката е страхотна!

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 09:18 от ГериСян

# 288
Честит празник на всички именници!

# 289
  • на североизток
Честит имен ден на всички празнуващи!

Честито и на порасващите дечица!

Хера, дано Слави да се оправи по-бързо. Много неприятни са тези разболявания.Прегръщаме ви! Hug

Луси, хемоглобинът на Ния е 130, а еритроцитите - 5,24. Какво те притеснява?

Maria_I, Ния стои стабилно в столчето си, задържа се вече сама седнала, но не за дълго. Не съм се притеснила, защото кака й на тази възраст и толкова не стоеше. Започна да се задържа седнала на 8 месеца и половина някъде.

Аз довечера съм на тържество в ДГ на каката по случай Никулден - нейната група се казва Златна рибка. Както тя ми обясни ще гледам танц с морячета и медузки Laughing

Усмихнат ден, момичета!

# 290
Честит празник на всички малки и големи празнуващи, на всички моряци и моряшки съпруги и на всички колеги банкери! Да сте живи и здрави, заобиколени от обичащите ви и много щастливи!
Честити месечинки на Елена, Андреа и Макси и на всички останали бонбони, които са празнували и ще празнуват днес!

Аз се губя от фронта, но съм запретнала ръкави да правя щолен и ровя  за рецепти и правя домашни портокалови и лимонови кори, пека коледни сладки, избирам подаръци... и всичко това с Алейна в едната ръка....Лудницата е пълна Crazy
Бързо оздравяване на всички болни и усмихнат ден!!!

# 291
Честит Имен Ден на всички именници!!!Да сте живи и здрави и името да ви носи само щастие /хахах,ама го измислих и аз  Crazy /  smile3525

Честит празник на съпруга ти,ГЕри!!!Да отсътва по-по малко  Mr. Green

# 292
Честит празник на всички именници! Да са живи и здрави!

Честита месечинка на Рая-Евелин-много късмет на малката принцеса.  smile3525

# 293
Благодаря, Елфи,  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

# 294
  • София
 ДД и от нас!  Laughing
Честит имен ден на всички именници и най- вече на нашия зет Нико!!! Да са ни живи и здрави и св. Николай да ги закриля!  bouquet
Честит професионален празник на моряци и банкери!
Честита половин годинка на най-малката ни сладуранка Рая-Евелин!  bouquet
 Аз днес се опитвам да сътворя кулинарна изненада за моето семейство, но не знам дали ще ми се получи newsm78 ( не съм много добра с готвенето на риба!) Менюто включва котлет от сьомга на фурна и специални картофки-ако се получи ще го снимам и ще се похваля! Hug
 Излезе рекламата на Тинкъл старс, където учавства Криско- дават я по Нова, но детето аз едвам си го познах, та едва ли някой ще го забележи..той е седнал от дясно на екрана на 1 ред със светла блуза и тъмни дънки! Другата реклама още не я излъчват!
Хера:Пиши как сте, че се тревожа за вас и ви мисля! Hug
 И ние ще се правим на джуджета  (да не останем по- назад Mr. Green), но още не съм организирала коледната украса! Peace
 Днес ни боднаха в поликлиниката- Маги даже и не усети, а урината я взехме без никакъв проблем с изчакване- стана за 2 мин. Peace Надявам се всичко да е наред! Praynig
Елфи: И нашето столче за хранене е подобно- имам го още от Вики и не ми се купува ново, та с него ще отгледаме и Магелана!
 Днес реших да вадя вече проходилката и да видя дали няма да ми помогне да се залиса Маги, макар и за малко и мама да си свърши работата! Hug

# 295
Честит имен ден на: НИКО на Tony_st и НИКИ на SYMa! Да са живи и здрави, много послушни!
Честит имен ден на всички именници! Да сте здрави, много любов и щастие!!!
Честит празник на всички моряци и банкери! НАЗДРАВЕ!!!
Честита месечинка на малката принцеса Рая-Евелин! Да е здрава и много да слушка мама, тати, кака и бати! 
Уф, ooooh! то много празници, бе! Laughing

# 296
  • Айтос/Бургас
Честито на всички празнуващи днес! Hug  bouquet

И ние не седим още  Sad  Tired

Още не сме правили изследвания...

# 297
Добра вечер, момичета  Hug

Честит празник на всички наши сладки бебоци! Да са живи и здрави и с гордост да си носят името! Честит празник и на всички моряци и банкери!!! Много попътен вятър, сладки сделки, лесни пари!!!
Честит празник и на месечинковците ни!!! Голеееми да пораснете  Hug  Heart Eyes

Болните да оздравяват, а здравите да се пазят! Аз се чудя дали през зимните месеци да не давам имуностимулант на Вики, как мислите вие?

Тези дни за нас са дни на открития и новости  Mr. Green Имаме си чисто нови първи 2 зъбчета!  newsm47
С часове, минути става все по-стабилна седнала, а също така и от вчера пролазва  newsm30  Heart Eyes Малкото ми момиченце сладко  Embarassed Не знам как сте вие, но аз на всяка подобна новост адски много се вълнувам и очите ми се пълнят със сълзи на щастие  Hug

# 298
Хмммм,чЕкай да видим днес кой пост да крадна newsm78 Иииии призът за най-подреден пост печели...Авал Peace Ще имам само леки корекциийки Mr. Green

Честит имен ден на: НИКО на Tony_st и НИКИ на SYMa! Да са живи и здрави, много послушни!
Честит имен ден на всички именници! Да сте здрави, много любов и щастие!!!Специално на Никито и нейния мъж и Нинс86 Hug
Честит празник на всички моряци и банкери! НАЗДРАВЕ!!!И специално на капитана на Гери и банкерката Шени Laughing
Честита месечинка на малката принцеса Рая-Евелин! Да е здрава и много да слушка мама, тати, кака и бати! 
Уф, ooooh! то много празници, бе! Laughing

ТенкЮ за резултатите ви,момичета Hug Зази,притеснява ме нещо,но в събота ще се разбере имала ли съм основания за това и тогава ще споделя за какво става въпрос Peace

За седенето-и при нас нещата са още на кантар,така че споко Crazy

Марте,тази реклама си избодох очите да търся нашето си момченце и признавам не можах да го открия Naughty Сега след твоето пояснение,ще търся на точното място Peace

Елфуно,цигански,цигански,колко да е цигански твоя стол Mr. Green Нямах това предвид като използвах тази дума Naughty

Мария,не е въпросът в това стола да е най-стабилния,най-обезопасения и т.н.,нали знаеш...
В такива случаи разчитам на Господ,а не на столовете за 500 лева Peace

П.П.Тази вечер риба нЕма се яде Mr. Green Хапнете по една и заради мене Mr. Green

# 299
  • София
Честит имен ден на всички именници !
Честит празник на всички банкери и моряци!
Честит празник на Бургазлийки и Варненки !
Честита половин годинка на най- малкото ни майче Рая-Евелин Heart Eyes
Честито и на всички които пропуснах да поздравя тези дни (Опосумче,много съм виновна Embarassed Rolling Eyes)

Ние днес бяхме  на консултация и вече тежим 7,650кг. ( +200гр.) и 74 см. ( +1см.) Биха ни противохепатитната ваксина , а другата седмица ако сме здрави ще сложим и последния пентаксим и синфлурикс .
Ами общо  взето това от нас , а и ни мъчат яко зъбите. Направо откачи това дете  Twisted Evil #Cussing out Party #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт