МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 954
  • 718
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, благодаря за хубавите думи и пожелания!
Да не забравя да честитя и рождения ден на Теди - Честит рожден ден, Теди! Бъди здрава, много щастлива и обичана!  bouquet  bouquet  bouquet
Честита месечинка на Валентин на Maria_I! И на всички останали месечинковци.

# 406
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АВАЛ И НЕЙНАТА МАЛКА КУКЛА АНИ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЙКА И ДЪЩЕРЯ,МНОГО ДА СЕ РАДВАТ ЕДНА ДРУГА И ДА СА МНОГО ЩАСТЛИВИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТЕДИ!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ОБИЧАНА МАЙКА И СЪПРУГА!

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВАЛЕНТИН НА МАРИЯ И ДРУГИТЕ ПРИЯТЕЛЧЕТА ОТ ОТБОРА!

ЧЕСТИТО ОЗЪБВАНЕ НА ВСИЧКИ МИШОЦИ!

Така,Луси аз краднах твоят пост  Joy Благодаря.Стискам палци за вас. Praynig

Да кажа и че много харесах снимките на коледната украса,които показахте.

Докато бях в банята си мислех кво тряя да напиша и сега забравих  newsm78

Един хубав Макси видях.

Ние 2 дни се опитваме да наснимаме Мариела коледно -вчера беше сърдита,сърдита...днес успяхме да откраднем някоя усмивка .

Днес дадохме и кръв и урина за изследване,цял ден чакам резултатите в нета все едно тото съм пуснала.
И понеже съм луда майка от любопитство пуснах и една кръвна група-исках да видя коя е....е резултата е МОЯТА  Joy

Харесва ми заглавието за коледните одежди.

Марте гледах рекламата с твоя младеж:)

И за малко да забравя да отбележа синеоките дечица на Елфи-страхотни са:)

# 407

Така,Луси аз краднах твоят пост  Joy Благодаря.

Лелеее,това да откраднеш от крадеца си е цяло изкуство Joy

Аре сега моля ви се не започвайте пак излишни спорове Mr. Green Всеки си има право на мнение...кой е краен и  кой не-въпрос на гледна точка Peace

Бубе,аз ти казах още преди време,че съм по-тежък случай от твоя,на тебе майтап ти се струваше Laughing Отиваме на трети изследвания...те хората по едно още не са пуснали,но ние нали сме все напред с маТриала,та сме на трето утре ooooh!

Мартето си призна без бой,че тя за първи път ми сервира това каЙвенце Mr. Green

# 408
Оооо не не не, държа да видите това
http://vbox7.com/play:a844e445e3&r=emb

# 409
# 410
Ленаа, крайна или не, това е моето мнение, така мисля, така казвам. И на мен ми е неприятно някой да ни знае и долните гащи, щото тук си споделяме всичко (е, почти) и сме като едно семейство, близки сме доста, а той да си кротува и воайорства. И все пак не разбрах кое провокира такива хора да четат с месеци, дори година и ИЗВЕДЪж да решат да се влючат. Кое ги провокира сега точно?
Мразя да лицемернича, затова няма да чуете от мен фалшивото "добре дошли"
Сори,  за мен се включвате твърде късно, това е положението  Peace

И да завърша с една добре позната тук във форума фраза: "айде, със здраве"  Laughing

П.С. Мартееее, заглавията са трепач  Crazy
С такива заглавия, не виждам как изобщо ще дойде ред на моето  Crossing Arms

# 411
Марте, ние също си мислехме, че ги следят, че се заключва вратата.. ама ето, че не било съвсем така. Много се притесних наистина  Confused
За новопредставилите се, аз също се чудя защо не пишат толкоз време и ей така, по никое време се включват.. иначе всеки си има право на избор разбира се, техният е бил този. Аз лично следя повече постовете на по-познатите имена. И от новите на по-често пишещите, които по някакъв начин са ми се набили на очи.

# 412
  • при палмите и алигаторите,FL

молим за кратко, детайлно Sunglasses описание, туй Vbox, не се отваря извън България

# 413

молим за кратко, детайлно Sunglasses описание, туй Vbox, не се отваря извън България
Рускиня роди 10 деца
http://www.youtube.com/watch?v=Pw7EQYOVyBA

# 414
 Нанди, все забравям да те питам, Моника като и сложите тия смешните очила на очите, седи ли с тях?
Аз повлияна от теб купих и на Рафаел слънчеви очила, с едни костенурки отпред на стъклата, обаче в момента, в който му ги нахлузя и той моментално ги изтръгва и ги хвърля гневно  #Cussing out

Добре, че поне шапка търпи, че иначе как ще го глася и кипря, много сухо и постно ще бъде без никакви аксесоари  Mr. Green

П.С. вбокса наистина не се отваря при нас..Колко клюки така пропускам..Добре, че вече сме завладяли и Ютуб, че да наваксвам  Mr. Green

# 415

Момичета, с руския съм много зле. Не го понасям този език, затова така и не си дадох зор да го уча навремето...
Моля някой,който разбира да преразкаже, видях, че едната акушерка разказва как след първото, поглежда, второ се ражда, после трето и така нататък. Не разбрах, обче колко момичета, колко момчета. И защо аджеба никой не е знаел, че тази носи 10 броя в себе си?!
Виждам голяма мизерия в тази болница, щом още слушат тоновете с тези ретро слушалки за тоновете..И оборудването, и изобщо интериора....ужас......

# 416
  • Варна
Преразказвам клипчето:

Рускинята не е ходила на лекар да си следи бременността и не е знаела, че са много. 5 момичета и 5 момчета са, всичките доносени, т.е. между 2.5 кг и 3 и нещо Shocked. Бащата като отишъл да си вземе жената припаднал при новината за 10 деца и повече никой не го видял Laughing.

На мен умът ми не го побира как един корем може да побере 10 ДОНОСЕНИ деца, това са си 25-30 кг бебета, ами плаценти, води?

# 417
Във Ви-бокса имаше превод на БГ Simple Smile
5 момичета, 5 момчета, не била ходила на преглед тази жена, ок са всички, най-малкото родено 2.500, останалите около 3, 3.100, 3.200.. кратичкото е това.

# 418
Аааааааа, нищо не мога да кажа - влязох и направо съм ей така  #Crazy
Е, как най-дребното ще е 2,500 кг! Ми то направо си е едро за тази извънземна бременност!  Shocked
Акушерките, гледам са с бая опит и направо се кръстят като разказват - първо доносено се ражда, второ, трето и така ДЕСЕТ! Казват, че после се събрали много лекари и светила, да видят какво е това чудо!
Ма тя, майчицата как си се разхожда между креватчетата - ми доста добре изглежда за родила по естествен път 10 деца! Майиката се казва Ирина!!!  hahaha

# 419
Влизам набързо да вметна,че Мариела вече НЕ е БЕЗЗЪБА...ОЗЪБИ се и тя  newsm47
Oдеве бъркам аз да намажа венците и нещо ме одраска,после беше теста с лъжицата/вилицата-ми то чука...кога ли е излязло,чак сега усетих....в сряда имахме безсънна нощ от 1 до 5 ч купон и малко рев накрая,май тогава ще да е било.
За тази майка с 10 бебета  мен ума ми не го побира...как точно се е случило  #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт