МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 961
  • 718
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, Мами!Не съм писала до сега но мисля да се включвам често вече Simple Smile
Четох до сега и явно изоставаме много със захранването моето майско човече още му въвеждам зеленчуково пюре, за глутен, яйце и месо дума не става Grinning а за шоколад.... Joy
Ние предимно сучем  още, не сме заместили ядене....може би трябва да забързаме захранването.Иначе имаме два зъба от долу и мисля че скоро ще се сдобием с още два.
За спането - явно не само ние спим само на ръце! А за какви коледни сесии става въпрос че нещо не ги намерих?
Четох бебчовци вече се изправят !? Браво моя бонбон още не иска даже да седи сам ,клатушка се като пате!Може би защото е малък мъж, кака му на неговите месеци си седеше! Четох и за бебета които си играят сами - ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!Ние не искаме да седим сами , а да си играем....
Още теми ме заинтригуваха,  но няма време сега ще излизаме .

# 391
Честит рожден ден на Теди! Жива и здрава и много щаслива!

Честит имен ден на голямото и малкото Ани! Да са все така готини и усмихнати и двете!

Честита месечинка на Валето! Да почва да му се услажда вече всичко като рибката, че да не се тормози майка му!

А мъжа в кафето хич и не го погледхах в 6:30 сутринта. Видях само че има мъж и викам аха тъкмо нещо интересно рано рано.

# 392
  • при палмите и алигаторите,FL
Честит рожден ден Теди! Бъди здрава и много щастлива!  Hug

Честит имен ден и  на всички празнуващи днес
Heart Eyes

Да поздравим и днешните месечинковци, по специално Валето, да растат дбри и послушни дечица Hug Heart Eyes Hug

Мария И, защо казваш че не сте въвели месо, ами Валето сам си е решил,че само на мляко не може, рибата си е месо, така че брой месото въведено Naughty
tzura , добре дошла  Hug, разкажи малко повече за теб и твоето майско момченце Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 15:40 от nandi

# 393
Честит рожден ден Теди! Нека усмивката никога не слиза от лицето ти и да озарява всички около теб!  bdbaloni
Честит имен ден и на всички празнуващи днес.
За глутена- аз го въведох преди 1 месец. Не сме имали никакви проблеми.
За яйцето- от 2 седмици през ден със зеленчуковото пюре давам 1/4 жълтък. Яде го за сега.
Въвели сме и месните пюрета-риба, пиле, пуешко, телешко и заешко.амесните пюрета и харесват повече от зеленчуковите.
Заместваме вече напълно 3 хранения и се чувстваме прекрасно. Тези дни мисля да започна да и давам попара за закуска.
Още нямаме зъбче. Дано излизат по-скоро, че не се издържа иначе  ooooh!

# 394
Честит Рожден Ден, Теди! Пожелавам ти здраве, много усмивки и късмет:)

# 395
  • на североизток
Честит рожден ден, Теди! Пожелавам ти много здраве, щастие и любов! Незабравими мигове с любимите хора!  bouquet

Честит имен ден и на всички празнуващи днес, както и на порасващите дечица!

# 396
Здравейте момичета, казвам се Спаска, майка съм на Пламен, който е на шест месеца и на батко му Гого, който ще направи шест години. Искам да се присъединя към Вас, не ми остава много време за четене и писане, но е интересно да споделяме грижите си покрай децата. Ще се включвам, когато имам възможност. Пламен е роден на 25.05.2011 год.- 3 350кг., 51 см-термина ми беше на 04.06. На шест месеца беше 6900 и 68 см., захранваме се от около малко повече от две седмици, като досега е хапвал картоф, тиква, морков, оризова каша и каша от елда, круша, тъй като имахме проблем с акането и ябълка. Нямаме заместено хранене, кърмим се и около обяд яде зеленчуково пюре, не повече от 50 гр.и след обяда каша с плод, пак такова количество. Засега нямам намерение да замествам кърмене. Иначе ние не сме от много спящите, приспиваме се трудно, спи по два пъти през деня, по около час, час и половина и през нощта се буди незнайно колко пъти, успокоява се само на гърдата. До преди два месеца беше спокойно, ставаше само по веднъж през нощта, но от тогава е ад, май вече посвикнах, ако може да се свикне с това. Поради тези причини баща му и баткото са изгонени и ние двамата се ширим сами на спалнята. Нямаме зъби, но има изгледи да ни изникнат такива скоро, венците са белнали и са подути, но кога, времето ще покаже. Това е за сега  от нас

# 397
Днес нещо не можах да си избера пост,който да крадна и ще си пиша сама Mr. Green

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АВАЛ И НЕЙНАТА МАЛКА КУКЛА АНИ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЙКА И ДЪЩЕРЯ,МНОГО ДА СЕ РАДВАТ ЕДНА ДРУГА И ДА СА МНОГО ЩАСТЛИВИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТЕДИ!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ОБИЧАНА МАЙКА И СЪПРУГА!

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВАЛЕНТИН НА МАРИЯ И ДРУГИТЕ ПРИЯТЕЛЧЕТА ОТ ОТБОРА!

ЧЕСТИТО ОЗЪБВАНЕ НА ВСИЧКИ МИШОЦИ!

Щях да пиша разни неща,но ме заболя главата докато ви изчета ooooh!

Добре дошли на новите попълнения!Искам само да попитам докога аз ще посрещам и ще изпращам и всеки обещава,че ще пише често и т.н. и т.н.,а вече има някои на които дори не си спомням никовете Mr. Green Нищо лично точно към вас двете...може пък точно вие да ме опровергаете Peace

П.П.Стиснете по едни палци за утре,че ще ходим на прословутите изследвания Praynig
П.П.П.Джиджонка,това кафе вече са ми го предлагали затова не се заинтересувах кой знае колко Mr. Green А два пъти от една и съща чаша не обичам да пия hahaha

# 398
Джиджонка,това кафе вече са ми го предлагали затова не се заинтересувах кой знае колко Mr. Green А два пъти от една и съща чаша не обичам да пия hahaha

Наживо ли са ти го предлагали, ме интересува  Blush

И стига си се шашкала с тези излседвания. Ти си по-зле и от мен  Mr. Green

За новите- момичета, някой дали ще се наеме да ми обясни защо ЦЯЛА бременност само сте ни чели, след раждането сте чели още 6 месеца и едва сега се престрашавате да пишете?! Защо?

Само си питам, убедена съм, че едва ли ще получа някога отговор.

За мен само четенето из такива отчетни си е чисто воайорство. Гледате ни, познавате ни, но вие се криете..
Не разбирам. Но сте си в правото, де..Форумите са достъпни за всеки..

Rolling Eyes

П.С. От тези, които последни се включиха- по време на бременността- си спомням Марта, която е от най-редовните, а след раждането- Нанди, която също пише редовно  Hug

Лично за мен- аз трудно се "отварям" към новите в тези късни моменти..Друго си е да сме си бременеели заедно, да сме споделяли радости и тревоги както докато сме били бременни и сме и  сме раждали, така и след това- вече 6-7 месеца!

Сега да не забравя да поздравя Теди за нейния РД (по едно време с моя мъж, който също е рожденик днес  Heart Eyes Става на Христова възраст, да ми е жив и здрав и Бог да го закриля!), жива и здрава, с много и незабравими подаръци и щастливи могове
И Ани и нейното малко Ани за имените дни!
Аз също имам приятелка Ана, ще взема да и се обадя да я поздравя!  Heart Eyes   bouquet

# 399
БУБА, ще получиш поне моя отговор, тъй като тази бременност ми беше шеста поред, като имам едно мъртво родено дете преди баткото и няколко спонтанни аборта след това, по време на бременноста не съм имала никаква възможност да пиша във форума, дори не съм Ви чела.  След като родих имах доста проблеми с малкия, два пъти лежахме в болница, и тъй като много повръщаше до преди около месец ми беше постоянно в ръцете, също не съм имала никаква възможност да седна на компютъра. От около седмица, две положението е що годе добре и мога да седна, да чета и да пиша. Не Ви познавам все още, тъй като както казах, не съм ви чела, но при всяка възможност ще се включвам.
 Пожелавам весел празник на именниците и на рожденичката. Да сте живи и здрави и много щастливи.

# 400

Спаска, благодаря за отговора. Ще ми се да чуя и други гледни точки. Ти не си ни чела, обаче повярвай, горе в "кой преглежда темата" редовно виждам непознати за мен никове. На мен ми е странно и дори бих казала неприятно.

Съжалявам за това, през което си преминала за да имаш своите две деца. Ако беше писала и споделяла, щеше да ти бъде една идея по-леко. Казвам го от опит. И аз съм била в болница с бебето и то за доста сериозно състояние. И други са били и споделяйки с останалите, и имайки положителната им подкрепа е някак по-леко  Wink

# 401
  • при палмите и алигаторите,FL
Писах, писах и картинки качвах и Моник с един удар ми провали труда smile3515 smile3511

Къде изчезнах всички? Подозирам, че или са по улиците/ако времето се е оправило/, или са в чата Crossing Arms

Сега да си кажа, проучването ми за проходилките/никой не ме отрази по питането, то не че има и кой де Crossing Arms/ показа че в България са с подвижните колелца, тик пак се презастраховат.Много ме е яд че не си натоварихме една насам, място в куфарите имаш, ама ъкъл тц Confused.Хубавото е че мъжо каза, че ще я оправи, та беба да си хвърчи  из къщи motor /поради липса на човече с проходилка пльоснах това/.

Сега за кучето, ако е това , имаме го от около два месеца, няма никакъв интерес, е облиза го подъвка му ухото и толкоз.Сега тук тече рекламата на ето това , изглежда по забавно, не знам дали ще го има и  на бг.вариант.
За Коледа Моник ще получи една мека мечка с приспивна мелодия + това дето показах преди.

Pazi , добре дошла  Hug и дано всичко лошо е зад гърба ви.

# 402
Аз пак се изгубих много, обаче това е положението.. ако си стоях вкъщи може би щях да имам време.. по цял ден обикаляме по улиците или сме в парка, все някакви задачки имам.. а тежките работни месеци ми предстоят. Няма да се оплаквам, щото имам две прекрасни момченца Simple Smile

Спаска, дано всичко лошо е зад гърба ви - на теб и на цялото семейство!

И да споделя още нещо, от детската градина на баткото. Едно момченце от неговата група избягало днес от там и се прибрало у тях.. звъннало на домофона, майка му онемяла като го чула.. излъгало че е с баща си, тя му отворила, той се качил нагоре.. 5 мин. след това тя вече обличала бебето си да го води в градината и на вратата цъфнали госпожата, охраната, сестрата.. и още някой от градината.. Ми изправи ми се косата просто като го чух, не знам на родителите какво им е било. Живеят на 300-400 м. от градината, пресичат се няколко улици и една трамвайна линия.
Не знам как е в другите градини, но в нашата очевидно си е хан. Случката става в 9.30ч, т.е. вратата външната не е била заключена, след като всички деца са били заведени там. 

# 403

За новите- момичета, някой дали ще се наеме да ми обясни защо ЦЯЛА бременност само сте ни чели, след раждането сте чели още 6 месеца и едва сега се престрашавате да пишете?! Защо?

Само си питам, убедена съм, че едва ли ще получа някога отговор.

За мен само четенето из такива отчетни си е чисто воайорство. Гледате ни, познавате ни, но вие се криете..
Не разбирам. Но сте си в правото, де..Форумите са достъпни за всеки..

Rolling Eyes

П.С. От тези, които последни се включиха- по време на бременността- си спомням Марта, която е от най-редовните, а след раждането- Нанди, която също пише редовно  Hug

Лично за мен- аз трудно се "отварям" към новите в тези късни моменти..Друго си е да сме си бременеели заедно, да сме споделяли радости и тревоги както докато сме били бременни и сме и  сме раждали, така и след това- вече 6-7 месеца!

Ти не си ни чела, обаче повярвай, горе в "кой преглежда темата" редовно виждам непознати за мен никове. На мен ми е странно и дори бих казала неприятно.

БУБА, мисля че си доста крайна... Не знам защо твърденията ти са толкова категорични...
Както казах, когато ви се представих, чела съм в BG Mmama, когато съм търсила отговори и решения на конкретни проблеми. Не съм следила отчетни теми (в това число и тази). Надали си видяла точно моя ник в "кой преглежда темата"... Както и да е... Не пиша това, за да се оправдавам, не мисля че има за какво, просто ми стана неприятно от изказването ти...

# 404
  • София
Честит рожден ден на моята мила приятелка Теди! Да я поздравя и тук-да ни е жива и здрава и винаги усмихната!

Честит имен ден на всички по-малки и по-големи Анита! Много ви е хубаво името момичета!
А на св. Ана се молят жените, които не могат да заченат- да ги закриля и да им помогне да се сдобият с едно малко слънчице, каквото си имаме всички ние! Hug
Честито на месечинковците и специално на Валентин на Мария!
За чашата с кафето- аз я бях пускала преди! Peace
Жени: Странни случки се случват във вашата детска! ooooh! При нас са много стриктни и мисля, че добре ги следят..за сега нямам причини за притеснение! Peace
За нас: Маги е ужасен мързел- не хареса проходилката, защото изисква усилие, мързи я да се движи и използва мен за тази цел да я разнасям по цял ден #Cussing out От два дни сме пак ''горе на черешата''..пищи се и денем и нощем..вече не знам точната причина!
Глутена го вкючих и аз- Магеланка си гризка сама обикновени бисквитки и си чеше зъбките с тях! Peace
Гледам подаръци сте купили, даже вече и от томболата сте си ги разменили..горкото Диянче, дето чака подарък от нас ooooh! Ние тези неща ги правим в последния момент  (чакам да видя колко пари ще изкара ММ, че да ги разпределя за подаръци Mr. Green)
И накрая: Искам да поздравя с добре дошли новите мами!  bouquet Момичета-може и да се включвате малко късно, но тепърва ще има много неща за споделяне, свързани с малките ни съкровища! Hug
Моето мнение е, че това е форум, отворен към всички. Само времето ще покаже кой наистина иска да е част от нашата общност и кой е писал просто от скука 1-2 пъти и после е спрял!

Общи условия

Активация на акаунт