МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 965
  • 718
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро! Тази сутрин реших да не си доспивам след първото хранене на малечко, а да свърша нещо преди същинската закуска. А ММ ме пита ти с лаптопа ли ще чистиш? Ааа имам време за всичко.
Като първа за сутринта да черпя едно кафенце:

Да се отчета от вчерашната консултация. Дребльо вече е 67см и тежи 7500. Навлязохме и ние в нормални мерки newsm44. Педиатърката каза "браво на мама, много добре храни". Добре си хапва детето, не мога да се оплача. Има вече изявени предпочитания, но все пак още успявам да го излъжа. Другата седмица ще направим изследванията да видим и там как са нещата.
Не мога да се стърпя да ви кажа, че много се радвам че познавам лично малкото джудженце Макси и еленчето Еди, както и за възможността да си правим често срещички с майките им и с майките на останалите варненски сладурковци. Ха сега завиждайте, че мога по-отблизо да им се любувам Mr. Green

# 376
Джиджи, мерси за кафето.
Браво на всички озъбили се и пораснали бебчовци.
Видях страхотни снимки на Рафаелян, Макси и на Елфините съкровища. Сладури.
Аз да взема да почерпя за имения ден на малкото Ани и на моя милост Mr. Green / с една куршум-демек торта - два заека/:
,

# 377
  • София
Добро утро и от нас!
Много хубави снимки видях на коледни украси , малки и по-големи джуджета. Елфи на вашата снимка първото нещо което се забелязва са 3 чифта сини очи  Mr. Green Страхотни са , а на Клавидя много и отиват очилата  Heart Eyes . Ралфито и Макси много пораснали и са станали още по-хубави малки момченца  Heart Eyes Имаше и други май ама аз толкова си помня  Embarassed
Ние все още нямаме зъбче  и в тоя ред на мисли да честитя на всички които се озъбиха тези  дни  Hug  bouquet .
За глутена _ още не съм дала . Ще го въведа след като навърши 8 месеца.
За подаръците мисля няма срок на пращане , но хубаво би било да се получи преди Коледа  Peace  Аз май днес или най-късно началото на другата седмица ще го пускам. Само да видим как ще го опаковам   Thinking . В пощите дали имат някакви кашони ?
Още не съм украсила коледно къщата. Всъщност само кухнята я украсих. Трябва днес - утре да оправя и другите помещения, но нещо и аз нямам Коледно настроение  Tired Що така не знам   33uu

А-вал Честит имен ден на теб и малката Ани   bouquet Hug
Честит имен ден и на другите които празнуват днес   bouquet

# 378
Syma, навън бчх, баш в най-големия сняг - аз, Филип и снегорините  Crazy

Честит имен ден на всички Анита!

Честити зъбки на всички зъбатковци!  Mr. Green

Аз отивам да пазарувам подаръцииииииииииииииии !  newsm44 Gift santa2  madnoel Nature Snowman Обожавам тази част от празниците!  Heart Eyes

# 379
Честито на всички Ани-та!Много хубаво име носят Heart Eyes

Вчера у нас дойде една моя приятелка,много по-голяма от мен и приспа Ина за 4/словом:четири/часа Shocked Shocked Shocked и то без биберон!!!Онемях...За първи ден, от както са ни изписали след раждането, Ина прекара целия ден у дома.
Официално съм си избрала бавачка,в случай,че реша да се върна по-рано на работа.

И аз днес ще ходя да купя някое подаръче,но като цяло ме гложди липсата на предлагане на сносни жилища и не пазарувам с обичайната за мен охота по това време от годината.
Моят мъж сериозно се притесни,че не съм на себе си,щом не ми се пазарува Joy Joy Joy

# 380

Моля моля, ние с Митко обходихме парка още в 9.30 напът за Книгоманията Simple Smile тогава нямаше никой, беше супер гадничко.. само глутница кучета бяха на входа откъм Нишава.. но и те не се разходиха с нас навътре  Joy
Утре може да се видим на обичайното място с теб, само трябва да уточним часовете ни ще се засекат ли Simple Smile

Жени, ако знаех, че и ти си толкова алтава да излизаш в големия снеговалеж в парка, щях да ти се обадя. Ама и ти с това 9.30 си попрекалила малко... Mr. Green Аз излизам обикновено към 11-11.30.
Та значи ще се засечем другия път (ще ти звънна ако не те засека). Може и на Хоуп да дръннем ако не я видим при снегорините. Днес бабата ни е на пост, защото имам малко работа.

Честит двоен имен ден на a_val! Да си носят името с много здраве!

# 381
  • София
Чакай, че сега се сетих да питам  Mr. Green  djidjonka-та , къде го намери това кафе  Joy Joy Joy
Като го гледам тоя как си е пльоснал краката в чашата ми е малко   Sick.....  hahaha пък и ми изглежда от малцинствата пича smile3532 smile3532
smile3532
Та се отказвам да го пия кафето  Laughing

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 09:43 от nellyli

# 382
Честит Имен ден на всички Анита Hug Да са здрави и много щастливи  Hug

Чакай, че сега се сетих да питам  Mr. Green  djidjonka-та , къде го намери това кафе  Joy Joy Joy
Като го гледам тоя как си е пльоснал краката в чашата ми е малко   Sick.....  hahaha пък и ми изглежда от малцинствата пича smile3532 smile3532
smile3532
Та се отказвам да го пия кафето  Laughing

Пък и седнал точно на дръжката....  newsm48 smile3534 smile3533

# 383
Честит имен ден А_вал и на твоята принцеса Ани!
Да сте живи и здрави! Да сте много щастливи! На тебе Ани желая да бъдеш все така борбена, силна и в същото време нежна и грижовна мама към двете съкровища и разбира се и  към най - голямото съкровище! А на малката Ани, нека бъде едно весело, усмихнато и лъчезарно детенце, което да расте сред игри и веселби!!!

# 384
Признавам,че не съм чела!А и нямам време да пиша.Влизам само да ви почерпя за рождения си ден.

Честито и на всички именници!Здраве и щастие ви пожелавам!

# 385
Тедиии, Честит Рожден Ден!
Бъди много здрава, много усмихната и щастлива!

# 386
Честит имен ден А_вал и на принцеса Ани и на всички Янита, Анита и Енчовци!!!Честит Рожден Ден Теди![/size][/color]

ние сме с 4 зъба Simple Smile ама не спим Simple Smile

# 387
Честит Рожден Ден,Тедиии!!!Да си жива и здрава...все така положителна,красива и очарователна!Бъди обичана от всички!!! newsm51

Честит Имен Ден и на всички празнуващи с прекрасното име Ани!!!  smile3525

# 388
  • Сливен
ДД и от нас Simple Smile Елито тъкмо заспа, но отново в мен... Не иска сама, трябва мама да я вземе... А преди не беше така, сама си заспиваше или докато се храни, или в кошарата Simple Smile

Честит рожден ден, Теди! Бъди здрава, много щастлива и обичана!!!   newsm51 newsm51 newsm51

Честит имен ден на a_val и малката и кукличка Simple Smile  bouquet Hug Да сте здравички, много щастливи и обичани!!!

Честит имен ден на всички празнуващи!!!

Честита месечинка на Валентин на Maria_I! И на всички останали месечинковци Simple Smile

djidjonka, мерси за кафето Simple Smile И аз тъкмо се вредих да пия едно Wink

Люфис, честито ви зъбче... Да за здравички и белички, да излизат леко и безболезнено Simple Smile

За глутена - още не съм давала, а и педито не е казала Simple Smile
За жълтъка - и него не сме започнали, даже се чудя какво да и казвам, ако ме попита на консултацията... Тя предния път каза да започваме, но аз искам да стане малко по големичка и вече незнам кога точно ще и дам...
За подаръците - планирам днес или утре да купя, а другата седмица да изпратя, но незнам дали по пощата...

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 19:18 от juji2704

# 389
  • Варна
Добър ден!

Честит рожден ден на Теди и честит имен ден на всички Анита и по-специално на a_val и малката Ани!

Да почерпя и аз за нашата месечинка:

Честита месечинка и на нашите астрални близнаци Димитър на genisi, Дейвид на lideto86 и Лазар на Лава!

Като ще си признаваме "грехове" относно захранването, да ви кажа, аз въведох рибата. Бяхме седнали да ядем печена ципура и детето примляскваше и му дадох мъничко. Леле, като ококори едни очи това ми ти дете, като започна да удря с юмрук по таблата за още Laughing. Та така му дадох още няколко пъти, щеше да ми изяде ръцете барабар с рибата. После на Никулден му дадох шаран, пак яде с такъв кеф, че вече се замислям дали да не слагам риба в зеленчуковите пюрета, барем прояде нещо различно от морков и тиква Laughing. Иначе ние още ни глутен, ни месо, ни жълтък сме въвели - сега въвеждам плодовете и още някои зеленчуци, към края на месеца ще въведа месото и жълтъка и след това вече глутена....

Снощи диването изобщо не ме остави да спя, ревеше, мрънкаше, днес ще преровя пак устата за зъб, дано избива вече, че не се търпи.

Общи условия

Активация на акаунт