И после само да си се оплакала,че детето ти е криво...за да направиш толкова красоти из вас,смятам си имала достатъчно свободно време 
И с Габата беше така- една дружка веднъж на скайпа (тя живееше в чужбина) се засякохме и решихме да се чуем, вместо да пишем и като го чу ме пита "Ти как издържаш?" Ми как..имам ли избор, братче 

)

Явно е само ръбче още. Ама ще чакам да го видя преди да го запиша в дневниците 

, щото ако я оставя в леглото и, това са макс. 10-15 мин. сън и после е кисела, та се не трае...А ако спи отгоре ми е малко по-дълъг и пак е кисела, ама се трае 

Всичките сте писали страхотни неща за моЙто дЯти
ТенкЮ
Започва да ми става коледно. А и днес такъв вятър завя тук, че изпуках от студ следобед като се прибирахме от разходка.
глутенова каша яде от 3 дни, а жълтък отдавна. По този повод да питам, за колко време се увеличава жълтъка от 1/4 на 1/2 ?
то ти си ги знаеш най-добре, но наистина на Рая и на Вико са еднакви, на каката е по-друг

)

/хрома ще го пробвам
, и Бубето това ме посъветва, ама аз пак мързел

ами трябва да се поддържа формата ся...нЕма начин
тогава нямаше никой, беше супер гадничко.. само глутница кучета бяха на входа откъм Нишава.. но и те не се разходиха с нас навътре 

Той спи на шезлонга. И тъй като днес го изпрах и в момента се суши, на него му се спи, но няма къде да го сложа и се дере, та се къса. А аз готвя и не мога да го разнасям с мен в кухнята, че там, както знаете е опасно за деца и бебета- я ножове има, я нещо горещо може да се разлее 

само на гости отиваме и да прекараме една прекрасна празнична ваканция (3 дни) там 
Имaм нaдeждa, чe можe дa го поправят, но дa видим...
) Препоръчани теми