МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 980
  • 718
  •   1
Отговори
# 360

На Буба снимките отказвам да ги гледам вече Crossing Arms И после само да си се оплакала,че детето ти е криво...за да направиш толкова красоти из вас,смятам си имала достатъчно свободно време Mr. Green Иначе Ралфи е мноооого сладичък Heart Eyes

Бе то не е за вярване, ама съм сигурна, че който види/чуе на какво съм подложена, ще си каже "Добре, че не съм на нейно място"  Wink И с Габата беше така- една дружка веднъж на скайпа (тя живееше в чужбина) се засякохме и решихме да се чуем, вместо да пишем и като го чу ме пита "Ти как издържаш?" Ми как..имам ли избор, братче  Joy

Много, много са ми криви бебетата, не знам защо! То не е пищене, не е чудо! А аз по цял ден се занимавам с тях, такова нещо като да ги оставя в кошарата да си се занимават сами- няма  Crazy

А снощи и не сме спали..отново. Вече не издържам, ама както казах и по-горе...имам ли избор  Laughing

Идва ми да абдикирам, ама...няма на кого да оставя властта  Mr. Green

Всичко върша докато спи бебето или с него под мишница (на хълбок). Мисля, че Шени ще ме разбере  Mr. Green

Добре, че съм пъргава и бърза, та успявам да се организирам в рамките на до час (ако реши да спи толкова). А понякога се чувствам късметлийка, защото Раф се обърква и спи по 2-3 часа. Е, познайте..тогава вече се чудя какво да си правя свободното време  Laughing

вчера беше такъв ден и с Габ решихме да си подреждаме дрехите в скриновете  bowuu  Joy

Мартеее, ти направо ме срази с думи..Ако и наистина го мислиш това за мен, то какво да ти кажа- ще те черпя като се видим догодина в БГ (този път се надявам да не се обаждаш на друго Бубе, мислейки го за мен  Mr. Green  Пък и аз се надявам да ти дам верния телефонен номер, за да избегнем тази ситуация Blush )

Аз все забравям да кажа, че и аз захраних Ралфи с глутен. Беше ми много свито, не знам защо, не ми е първо дете, че да се шашкам толкова... Всичко мина ОК и вече от няколко дена му давам пюрета за следобед с овесена каша вътре или други глутенсъдържащи зърнени култури.

При нас времето май ще става Коледно вече, днес е само 4 градуса, очаквам скоро и да завали, миналата година за Коледа бяхме в НЙ (То може и тази да отидем, но още не знаем със сигурност) и имаше невероятно красив, дълбок, огромен сняг, просто разкош  Heart Eyes

# 361
Това прескачане ме побърква, отивам да свалям друг браузър та дано се спре, искам много да пиша, но ме дразни това скок-скок

Препоръчвам ти Google Chrome (FF се осраха с последните си версии, които се променят през 1м). Аз лично първо пиша в текстов файл (така си събирам темите и отговорите докато чета) и накрая поствам - по този начин не се притеснявам от прескачане или изтекла сесия.

Сладка Моника захранена със сладък шоколад Simple Smile

lenaa, и нашето питбулче иска бира. Така премлясква като гледа баща си. Ама ако продължава да ми отказва водата, като нищо ще го "захраня" с хмел. Ми така де - да си ходят с баща си по кръчмите и да ме оставят да си мързелувам... ех, размечтах се...

Алекс, в Произведено в българия има разни детски трикотажи, дрешки, но не съм се заглеждала много - много...

Да се похваля и аз… и ние си имаме зъбче… май… т.е. аз още не го виждам, но леко го напипвам и тестът на Алекс с лъжичката отсече - положителен резултат Simple Smile Явно е само ръбче още. Ама ще чакам да го видя преди да го запиша в дневниците Simple Smile

# 362
аз май чак сега се включвам в новата тема  Joy

# 363
Дамииииииииии  Joy Joy Joy

Всичко върша докато спи бебето или с него под мишница (на хълбок). Мисля, че Шени ще ме разбере  Mr. Green

smile3521  spoko

Само дето Алейна и спи отгоре ми Crazy, щото ако я оставя в леглото и, това са макс. 10-15 мин. сън и после е кисела, та се не трае...А ако спи отгоре ми е малко по-дълъг и пак е кисела, ама се трае  tooth

Нандиии - аз съм с запритеснила за жълтъка, пък вие тежката артилерия сте извадили Party
Люфис - честито зъбче, да избият и останалите лесничко и бързичко

# 364
  • при палмите и алигаторите,FL
Аз пък нищо не върша, Моника спи в мен, през деня, не мога да мръдна, но пък спи по час, час и половина.На хълбок я разнасям, но ми тежи, а пък и се върти всичко да види, каквото може да докопа.Оставям я в дневната на пода за по полвин час, толкова издържа да си играе без компания и тогава действам.По тоя повод покривката на масата в хола е захваната с габърчета, в противен случай рискуваме всичко да се изсипе върху Моника, защото палавите ръчички дърпат здраво.
Нандиии - аз съм с запритеснила за жълтъка, пък вие тежката артилерия сте извадили Party
- грижи се за фигурата си детето, тези кг, лесно ли се подържат Mr. Green

# 365
Здравейтееееее,

Ох, ще се размажа от кеф  Heart Eyes Всичките сте писали страхотни неща за моЙто дЯти Simple Smile ТенкЮ  Hug
Ами не е никак малко детето и не изглежда дебел де, то и сами виждате, явно кокалите му ще тежат повече.
Сега се връщаме от мола с Максимчето, напазарихме нова украса, че нещо старата ми е омръзнала - е то топки и гирлянди, не че кой знае какво. Намерих най-после и хубави меки шапки, та ще има още снимки  Heart Eyes Започва да ми става коледно. А и днес такъв вятър завя тук, че изпуках от студ следобед като се прибирахме от разходка.

Днес пускахме изследванията (то детето на 7 месеца стана вече) всичко е идеално. Ще видим какво ще каже и педи, като ги занеса.
Гледам за жълтъци и глутени говорите- всичко съм дала аз Simple Smile  глутенова каша яде от 3 дни, а жълтък отдавна. По този повод да питам, за колко време се увеличава жълтъка от 1/4 на 1/2 ?

Елфи, къде съм тръгнала и аз да обяснявам за носовете на децата  Crazy то ти си ги знаеш най-добре, но наистина на Рая и на Вико са еднакви, на каката е по-друг Whistling

# 366
Такаа, кога казвате се въвеждаха цитрусите? Защото моя злоядец се разтрепери като видя портокал (ако помните до като бях бременна се оплаквах, че съм изяла няколко портокалови горички) та, подадох му до и той така го нагъна, че не ми даде сърце да му го взема. Кой се беше притеснил за жълтъка?  Mr. Green

И още нещо от нас - както нямаше зъби, така сега има едно пробило отдолу, другото до него е на път, а отгоре също ме драска един брой  зъб.  Mr. Green Много ми е сладко и радостно с тези зъбчета  Heart Eyes

И последно, изобщо не знам как успявате и деца да гледате, и да готвите, да чистите подреждате.... В нас в момента все едно бомба е паднала - обаче не и пука! Когато мога, тогава ще оправям (МРАЗЯ да разтребвам, обичам само да чистч и да гладя, всичко друго домакинско не е за мен!  Naughty Stop Crossing ArmsCrazy

# 367
  • До морето :)
ДВ
Елена повечето пъти спи по 2 часа, че понякога и повече, играе си самичка и майка й пак нищо не прави. Разбира се, в дните като днешните, когато е ужасно крива и иска все на ръце, аз се разготвих и разшетах  Laughing Още 1 ден като днешния и ще я зафуча през прозореца  Mr. Green За секунда да се скрия от погледа й и започва бесен рев. Та двете готвихме, тя седнала на плота до мен и с пластмасови купички си играе, аз режа и готвя  ooooh!
И от 15ч. до 20:30 не си затвори очите за секунда, а това за нея е много време. Беше голям рев, голямо нещо.
Мисля тази вечер да спя в съседната стая (ММ го няма), а тя да е самичка, че с тази моя кашлица само я будя  Sad
Утре сме на консултация и ще говоря с педи, вече да започна плодовите пюрета следобед. И ние утре ще вземем направление за изследванията, но ще чакам да оздравее Елито и тогава ще ги пуснем
Люфис, честито зъбче  Grinning

# 368
  • при палмите и алигаторите,FL
Айде пак аз, Embarassed
като се сещам на час по лъжичка, на самочат си го обърнах.

Хоупи, не знам кога се дават цитрусите, май след годинката беше, но Моник яде банан, пък и от време на врме облизва и осмуква мандаринки.За зъбките, браво на Фифо, дано все така леко да излизат Praynig

Мушенце, да покажеш снимки с новото шапО на младежа Hug

Люфис, как съм те изпуснала, честито ти озъбено момче, да са здравички и беички зъбките newsm47/хрома ще го пробвам Hug, и Бубето това ме посъветва, ама аз пак мързел Embarassed/

Сега да питам , ползващите проходилка за децата: какви са задните колелета на проходилките в Бг, тукашните са ужасни направени са да се движат само напред, не са подвижни като предните/ било по безопасно/.Със Соня ползвахме проходилка н-та употреба и си вървеше , тази сега ме побърква, то аз едва я придърпвам и побутвам, затова и Моник си вирее повече на пода.Не знам дали ме разбрахте, ако не сте ще пробвам по късно да сложа снимков материал за онагедяване на проблема  Peace

# 369
  • Стара Загора
Влизам набързо, че...време няма Mr. Green
Влизам специално заради зъбоникненето на Фифо хубавеца - вечния ерген Mr. Green Все така бързо да излизат и да са бели и хубави.
Видях и един хубав Макси Hug
Разбрах, че Моник се грижи добре за формите си Heart Eyes ами трябва да се поддържа формата ся...нЕма начин Mr. Green
Другото....в чата Mr. Green

# 370

Еее, ай стига с тоя чат - нас тука кучета ни яли...

Ленаа, и аз го ползвам този израелски прах Сано - откак каката се роди, та до ден днешен - много хубаво миришат дрешките и като го усетя ми замирисва на бебе  (той си е бебешки де)

Хоуп, къде беше днес та не те видях - щото пак бях в снежната виелица навън, ама пак сама (разминах се с една единствена майчица, с която се поздравихме все едно сме туристи в планината.. алтава работа)

И ние имаме зъбче от 1 седмица ама забравих да се похваля (само на срещата споменах), и аз понеже само го подозирах направих теста с лъжицата и издрънча. Малко е срамежлив Никсънчо и не обича да си го показва много, едвам го видях чак на 3-ия ден

# 371

Еее, ай стига с тоя чат - нас тука кучета ни яли...

Ленаа, и аз го ползвам този израелски прах Сано - откак каката се роди, та до ден днешен - много хубаво миришат дрешките и като го усетя ми замирисва на бебе  (той си е бебешки де)

Хоуп, къде беше днес та не те видях - щото пак бях в снежната виелица навън, ама пак сама (разминах се с една единствена майчица, с която се поздравихме все едно сме туристи в планината.. алтава работа)

И ние имаме зъбче от 1 седмица ама забравих да се похваля (само на срещата споменах), и аз понеже само го подозирах направих теста с лъжицата и издрънча. Малко е срамежлив Никсънчо и не обича да си го показва много, едвам го видях чак на 3-ия ден

Моля моля, ние с Митко обходихме парка още в 9.30 напът за Книгоманията Simple Smile тогава нямаше никой, беше супер гадничко.. само глутница кучета бяха на входа откъм Нишава.. но и те не се разходиха с нас навътре  Joy
Утре може да се видим на обичайното място с теб, само трябва да уточним часовете ни ще се засекат ли Simple Smile

# 372

Баах  Shocked ПочнаФ и аз да ровя в устата Рафаелова. За зъби де, не чепкам вълна и не вадя нафта  Mr. Green Обаче няма  Naughty

Другия месец явно. Хем си знам, че е така, хем като ви слушам, почнах да параноясвам и сакън да не излезе зъб, пък аз да не разбера, та почнах да ровИМ  Laughing

Шени и моето чаве не спи в леглото си бе. Кошарата е нагласена и натъкмена като от каталог, обаче е само за красота в нашия дом  ooooh! Той спи на шезлонга. И тъй като днес го изпрах и в момента се суши, на него му се спи, но няма къде да го сложа и се дере, та се къса. А аз готвя и не мога да го разнасям с мен в кухнята, че там, както знаете е опасно за деца и бебета- я ножове има, я нещо горещо може да се разлее  Stop

Освен това Габ пише домашно, та и там се включвам...У нас е весело- пасти да яде (израза)...

За сега, както писах и по-рано се очертава за Коледа да сме в Ню Йорк, което много ме радва, там Коледната атмосфера е просто невероятна, трябва да се види, за да се почувства  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
И от сега ето тук, пред вас се заричам, че няма да пазарувам,  #Cussing out само на гости отиваме и да прекараме една прекрасна празнична ваканция (3 дни) там  Praynig

Ако се похваля после, че съм купила нещо, да ме заплюете, ей  Mr. Green

# 373
Привeт от мeн! Дa знaeтe, чe нe cъм yмрялa - caмо лaптопa ми Sad Sad Sad Имaм нaдeждa, чe можe дa го поправят, но дa видим...
Зa кaпaк и компa нa родителите ми ce повреди - нямaм дyми просто!
Инaчe Мaриca ce озъби още вeднъж - caмо 2 дни cлeд първото зъбчe. A днec я нaмeрих прaвa в кошаратa! Лошо ми cтaнa, a тя ми ce хилeшe доволна! Нe e ли твърде мaлкa ощe?!?
Поздрави зa вcички прaзнyвaли тия дни- жeлaя много къcмeт и щacтиe!!!
Толкова от мeн, чe cи e зор дa пишa  от тeлeфонa.
Жeлaя ви хyбaв дeн yтрe! (a, то било днес Wink )

# 374
Зaбрaвих - чecтито нa новитe зъбчовци! Дa ca бeли и много здрави!!!

Общи условия

Активация на акаунт