МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 954
  • 718
  •   1
Отговори
# 435
Знаете ли, може би идеята наистина не е добра, вие се познавате, чувствате се близки, споделяли сте наистина много неща, и хубаво и лошо, още докато сте били бременни. Не се чувствам като натрапник, но нямам и много време за писане, все ще изоставам и така ще докажа, че някой от вас са били прави. За да не стават недоразумения и за да не се чувстват някой от вас "разголени " пред такива като нас, може бие по- добре да не влизам повече тук. Както и да е.Пожелавам на всички весели празници  и да растат бебетата Ви здрави и щастливи. Simple Smile

# 436
Добър ден!!!
Жира мерси много за сутрешната почерпка, това ме подсети че още не съм пила кафе. Поправих пропуска си веднага и сега цялата стая замириса на кафенце. Голямо тенкю сватя, да нацелуваш спящата красавица.

Ей много станаха споровете напоследък, на моменти ми става супер тъпо от това и хич не може да ми дойде коледното настроение, което и без това тази година нещо изостава.
Покрай този спор обаче искам отново да благодаря на Нелли  bouquet, която ми отговори много мило когато и аз се включих (тогава пак имаше подобен), на всички мамчета с които си споделяме радости и тревоги  bouquet  и на варненската дружинка  bouquet, която е супер позитивна и страхотна.

Хера страхотна нощна СЗ. Да благодаря и на теб като съм почнала  bouquet донесе ми малко коледно настроение.

И да кажа и аз още една хитринка около захранването ни. От няколко дни слагам малко сиренце в обедното пюренце. Ей няма такова мляскане. Хем е обезсолено ама явно пак му овкусява, та няма нужда от тиква на всяко хранене, че вече и носа и дупето са оранжеви.

Мария от няколко дни се каня да ти кажа за някаква бебешка борсичка във вашия квартал. Една приятелка ми каза, че имало до тях. Не знам обаче точно какъв е адреса, но утре ще ходим на гости там и ще питам. До тях стигаме като се движим по бул.Сливница, един сфетофар след Пикадили-Младост. Не знам дали ме разбра и дали ще ти е наблизо, но предполагам че ще ти е по-удобно от Чаталджа и Колхозния.

ПП Еее Хера виж все някой е мислил и за теб. Между другото аз умишлено спрях да повтарям колко хубави са ти снимките, щото много ти завиждам за умението Mr. Green. Продължавай да снимаш и да ни показваш творенията си, а аз ще продължавам да се прехласвам и да се ядосвам на себе си, че хич ме няма във фотото.

# 437
Пак зачесахте болната тема, а ?

Хайде, хайде, че времето тече ! Имате само три дни !  Joy Joy Joy
Активизирайте се !  Mr. Green

# 438
djidjonka благодарение на Теб сега разбирам,че Мария търси тук около нас ( в момента съм в младост) борса.ИМА ДА на пазарчето до Аптека Диляна и Климатиците,под втората употреба или зад Бара на спирката Е- ако и сега не я намериш,ще те заведа но проблемо,как така  не я знайш Simple Smile за памперси пък има в съседната уличка посока Пикадилито,къде обикалята с Валенцето а?  newsm78 да го разхождаш по малките улички ей,да не Ви крадне някой Убавица  Laughing

Ние сме добре,пу-пу!!!

Да питам кърмещите аз- кърмата ви все такъв цвят ли си е както от началото? имам усещане за някакво избистряне  newsm78

МОЛЯ ВИ СЕ НЕ СЕ КАРАЙТЕ ДАВАЙТЕ СРЕЩА ДА ПРАЙМ И БОЙ ДА ИМА!!!! иначе е скучно

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 11:52 от зайче

# 439
  • София
Еееее ама никой не отбеляза моята снимка Crossing Arms аз си измръзих кълките .....фотото ми хвана шушулки снощи...и нищо.
Грам незаинтересованост имате Mr. Green

Joy  Joy Joy

Ех, Хера-Хера, ако не си ти да ни стоплиш с хубави снимки!
Какво ще те правим сега неотразена! Бая мавруд трябва да изтече и шоколад са се изяде преди да ни простиш! Mr. Green  Heart Eyes

П.П. Ама моят въпрос си беше сериозен (на страна от спора). Верно ми е любопитно кои са ветераните тук и кои сме зайците?  Grinning

П.П.П. Зайче, доколкото мога да видя какво изтича от устата на Сияна, май нищо не се е променило.  newsm78

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 12:04 от Jira

# 440
Ей, то пък да не си каже мнението човек. Не видях с него как точно засегнах някой, а виждам че има такива.
На въпроса как се озовах в отчетните - наложи ми се да лежа от трети месец на предната бременност преди 5 г. и така попаднах тук.
И късно озовалите се тук успяват да се приобщят, примери колкото щете Simple Smile Така че айде моля Mr. Green
Понякога консултантското в мен спи Joy

# 441
юхууу  Hug

smile3532 smile3532 smile3532
смях да има с писанията тук!

На Хера снимките  няма кой да отбележи - ама хубави сааааа, да си носиш фотото като идваш във Варна. Ама и аз имам де, и моя става... тъкмо ще ми дадеш някой друг урок  Mr. Green smile3509 photo

Мартее, чакаме снимки от вашата украса!  santa2 Close-mas:
Нашате ще бъде утре на 7месечинката на мойто детИ!

Ех, Бубе страшен полувер, много ми хареса. Бях гледала подобен някъде в сайтовете, мъъ къдее не помня  newsm78
Ааа и щях да забравя (пак) - елхата е страхотна... многооо голяма  smile3501 и красива!

За томболата - падна ми се момиче непишещо във форума...

ей за тва ме няма в списъка за томболата!  Peace Предпочитам да подарявам на познати хора, а ако не ги познавам лично, то поне да съм споделяла и обменяла опит с тях достатъчно дълго време!
Аз съм тук от миналата година - септември месец!  Peace

Жира, благодаря за кафенцето мнооого хубаво!  Peace

# 442
  • Стара Загора
Аз, БУБА и Правдето май сме динозаврите Mr. Green аз лично съм от 2004г. тук във форума Mr. Green то направо си стана петилетка  Crazy
Юхуууу   knit
Туй за снимката беше майтап...не сте длъжи да ме отразявате Heart Eyes
Благодаря ви за хубавите думи Heart Eyes и без завид моля, моля Mr. Green

# 443
Елате и на боя във Фейс-а, бре!!!  hahaha

Аз съм най-стара! Значи аз съм ветерана!!!  Joy hahaha Joy

Херич, ма как не ти сА напука обектива бе, душо? Твойте снимки трябва да се гледат от разбирачи! Аз винаги благоговея пред тях, знаеш!
А после не сгряхте ли обектива в нЕкой бар, м? Луси, м?

Лусинда, стискам палци на сладура Венцулини! Всичко да му е наред!!!  Hug

# 444
  • Стара Загора

А после не сгряхте ли обектива в нЕкой бар, м? Луси, м?
Ммм нцъ...Лусинда я няма още по нашите земи Twisted Evil мота кълки из Пловдив още pletka

# 445
Аз се появих някъде след 8ми март. От зайците съм, така да се каже. Дотогава ходих на работа и хич нямах време за компютъра и само бях чувала за БГмама. Вече имам приятелки тук и ми е много гот. С някои се запознахме лично, с други само си пишем, ама ми е голям кеф.

# 446
  • София
Еееее ама никой не отбеляза моята снимка Crossing Arms аз си измръзих кълките .....фотото ми хвана шушулки снощи...и нищо.
Грам незаинтересованост имате Mr. Green
Херич- страхотна си както винаги!  PeaceПросто забравям много докато пиша и пропускам половината неща! Hug Това твоето е дар Божи- аз много съм се опитвала да снимам, но нямам грам талант за съжаление! Sad
Луска: Стискаме палци за 3-тите изследвания! Ама нещо не разбирам- лекарите ли смятат, че има проблем или просто ти си се притесняваш за стойностите newsm78

# 447
Здравейте момичета!!!
Гледам пак се вихрят спорове и тук и във фейса....аз съм пас... Blush След като публикувам снимки,значи не ме е страх.Аз ги слагам да се гледат  Crazy

Топли,топли....за пръв път с фиба  Flutter
http://prikachi.com/images/702/4127702T.jpg
http://prikachi.com/images/704/4127704B.jpg
http://prikachi.com/images/705/4127705d.jpg
http://prikachi.com/images/706/4127706f.jpg

# 448
Мога ли да се включа при вас   Hug

Честито на празнуващите  baloni

Joy Joy Joy Joy Joy
Това някаква шега ли е?

Щом сте си самодостатъчни, няма да ви се натрапвам. Всичко хубаво ви пожелавам  Hug

# 449
  • Стара Загора
Еййй ама знаех си, че ще стане така. Мине се не мине месец, два и пак се почва.
Да ви кажа честно почти вече нямам настроение да пиша точно в тази тема.....то мното страст...много нещо  Mr. Green
Марте благодаря ти! Hug
Мен не ме дразнят новите момичета...всички са добре дошли. Но се чудя защо пишат по веднъж и после - край. То тук не е някакъв престиж да си записан. Ако няма да пишеш защо въобще пишеш....това е моето учудване.
Не се чувстма следена, или показала гащите си.....то моите килоти и да ги крия целия град може да ги види Mr. Green имайки предвид габарита де Joy Joy Joy
Виж за групата във ФБ...друга работа Mr. Green

Днес нестига, че Боримечков ме е вдигнал в 5,11ч.....ами и цялата къща олизах...два етажа...свят ми се вие вече Crazy и то тъкмо приключих и...Боримече се събуди и сержа трябваше да излиза....та на мен остави и двете Tired
Със захранването - имаме изместено едно на обед....но колкото и да яде като грамаж повече от 2ч. не издържа. Иначе след самото пюре не ще мляко и това е. След час, два тогава. Въведох глутена вече с бисквитка плазмон. После и с каша с грис и ябълка и банан /яде я ама елдата повече Mr. Green/ Основно яде месни пюрета...зеленчуковите много не им е фен. Има едно заешко на Гербер...пукат му ушите Mr. Green Педи ми обиждам мечката и и вика солета Crossing Arms
Зъби - на нулата Mr. Green
Ходене - само да има кой да го държи и марширува яко...по се кефи да го държиш отколкото с паяка Tired за мои ужасТ Twisted Evil
Думички - казва само МАМА bowuu фърц  Mr. Green
Лусиндо чакам отчет Crossing Arms
В къщи е някакъв развъдник в момента на бацили...но най-лошото е че аз карам със всички. Точн се пооправя и някой друг се гътне и аз солидарна и айде пак....писна ми Twisted Evil Заплашила съм сержа, че ще дезертирам вече Mr. Green
Ай това от мен...който иска да чете...който не - здраве да еееее.
Коледааааа еееее  Wine Glass smile3546 Nature Snowman santa2

Общи условия

Активация на акаунт