МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 26 036
  • 718
  •   1
Отговори
# 135
ЕЛФИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,СКЪПА ПРИЯТЕЛКО!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,ВСЕ ТАКА КРАСИВА И ЗАБАВНА МАЦКА И НАЙ-ВАЖНОТО - ОСТАНИ СИ ДО КРАЙ ТОЛКОВА ДОБЪР ЧОВЕК newsm51

ЧЕСТИТО И НА МЕСЕЧИНКОВЦИТЕ НИ ДНЕС Hug

Марте,Геринце,Мариетке,Муше,Зази,Джиджонка,Люфис,Мария - благодаря ви милички  bouquet
Ние с брат ми също сме го изкарали навремето,аз затова си мисля,че си има някакъв наследствен елемент Thinking Дано всичко мине и един ден както е казала Герито и аз да казвам:"а,Венцулини имаше таквоЗ чудо,но всичко минава и заминава,няма страшно!"

Искам и аз такива Адвентскалендари Crossing Arms Ама като пусто съм с две леви,че и по-зле Mr. Green

Златка,аз съм го водила Венцулини на де що преглед има,но виж офталмолога съм го пропуснала,там ще ходя към годинката.Честно казано вече не искам и да чуя за лекари,прегледи и изследвания Twisted Evil
Сега като се замислих...кога беше редно да се направи втория преглед при ортопед newsm78
А за хълцането на Калоянчо,Бубето май пледираше и тя за клип newsm78

П.П.Кво решихте за томболата Thinking Искам аз да тегля,плийЗ Mr. Green

# 136
  • До морето :)
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛФИИИИИИ! ЖИВА И ЗДРАВА!!!! ДА СИ МНОГО ОБИЧАНА   bouquet
Луси, нас ортопеда ни вика като проходим  Grinning

# 137
Еееее,момичета...направо нямате срам.Как може да ми пожелавате толкова хубави неща....направо се просълзих...почувствах се толкова специална!!! Обичам ви от цялото си сърце!!! newsm45

# 138
Здравейте момичета!
Отново благодаря за всички "добре дошла!", които получих, много мило от ваша страна!

marietta_g и elfi4ka, сложих няколко снимки на Марги и една моя в общите албуми в снимка.бг. Специални благодарности на elfi4ka и отново весел празник днес!  newsm59

ljufis, надали палчетата са помогнали, по-скоро твоята обич и ангелчето на Дани. Да ви е жив и здрав и много да ви радва! Поздрави от Марги - те двамата със сигурност се познават  newsm04.

Ние вече дадохме коледния подарък, да му се радва докато не е дошло време за проходилка. Ето тук може да видите видео с тази забавна играчка: http://www.youtube.com/watch?v=r-5QYAx5utM&feature=related. Голяма веселба пада, само дето още са ни къси краката и не може добре да се оттласне, за да подскочи, но има време...  Joy

Бих се радвала и аз да се включа в томболата - предполагам, че става въпрос за размяна на подаръци между бебешоците - но не успях да намеря къде да прочета условията newsm78, ще помогнете ли?

Приятна вечер и до скоро...

# 139
Елфсън - Честит рожден ден и от мен! Бъди здрава и много щастлива!!!
Бубе - Ходихме на очен лекар профилактично понеже аз съм с високи минусови диоптри, а и очните и цепки бяха с различна големина след ваксина. Нормално било едната очна цепка да е по - отворена от другата. Зависело от много неща - да и се спи, дали е ваксинирана, дали е плакала и т.н. За съжаление и откриха леко далекогледство, казаха, че може да го израсте, а може и да се задълбочи проблема. Трябва да се следи. Следващ преглед - на годинката. И да карам както досега - без телевизия, компютър и т.н.
Луси  Hug
Ленаа - всеки може да се включи в томболата, няма правила Peace
ММ има алергия към елхите Cry затова имаме изкуствена Confused Но пък е симетрична и красива и е висока 2,10м. Ще я украсяваме тази събота след срещата Heart Eyes
Иначе днес бяхме на консултация. На 7 месеца и 2 дни моята толумбичка тежи 7.700 кг и е висока 67 см:) Расте и не се шегува. И цял ден мрънка и реве и направо ми е спряла тока. Twisted Evil
Друго не се сещам, затова хубава вечер  Hug

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 18:26 от Бисквитка

# 140
Прекрасен Елфулин, мнооооого красота ти желая, да ти е светло пред очите и да ти е топло в душата!

# 141
  • София
Честит рожден ден скъпа Елфи! Бъди ни жива , здрава и много много щастлива  Hug Hug Hug

Ние също много те обичаме   love001  love001  love001

Добре дошла на lenaa . Записах те на първа страница. За фейсбука ще трябва да си изпратиш e-mail -а ( с който си регистрирана) за да те добавим.
За ортопеда - водихме я на около месец, лекарката ни каза да я заведем на 6м. и след това когато проходи  Peace
На офталмолог не сме ходили , а трябваше още на месец да направим първия преглед. След Нова година ще водим Алекс на профилактичен преглед така или иначе , така, че с един куршум два заека  Wink
За томболата да се изкажа  Crazy . Ако ще е подарък за децата няма да участвам . Толкова много играчки имаме (  а и ще получим за празниците )   ooooh! вече се чудя къде да ги прибирам. Ако е нещо за мен съм ЗА  Mr. Green
Хоупи как е новата количка?

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 19:40 от nellyli

# 142
  • при палмите и алигаторите,FL
Елфи, честит празник!!!!Много, много любов и късмет  bouquet

Отдавна не съм писала, но нещо не ми остава време Sad.
Добре дошла на lenaa Hug

Бубе, покажи снимки на елхата, на календара и на джуджетата Simple Smile

Луси, що така с принц Венцулин, ама и ти да го мукнеш по доФтори, те май само плашат майките, пък на децата нищо им няма, и зазка го е казала.

Хоупи, честита ви нова каляска,  да е здрава и удобна за Фифо.Стискам палчета и за татко ти, да се оправи и да сте заедно за празниците Hug Praynig Hug

Сега малко за Моника  скача на бънджи от миналата седмица , радва му се, но не за дълго
Предпочита да играе със Соничка , но пък Соник не се задържа дълго на едно място и затова са затворени там.
Получи си единия подарък за Коледа,  беше в голям кашон , а пък Сони си пожела рибка, та не ми хареса идеята едното дете да има гооолям подарък, а другото малък.
За Лолкърите, ето това съм харесала, но по натам ще го вземем

Забравих, вчера Моник се научи да се изправи от по корем до седнало и така се придвижва из цялата стая.Пълзи назад като пехотинец и се изправя до седнало, много е смешна Laughing

Малко прекалих, ще ме извините Hug

# 143
За томболата ...Ако е нещо за мен съм ЗА  Mr. Green

Щото и аз така искам  Mr. Green...Ама и за да е за децата пак ще участвам  Peace
Хоуп и Деси -  Praynig Praynig Praynig за родителите ви и  Hug за вас.
Нанди - много за хубави момичетата
Нашият подарък го поръчахме снощи - ето този:

# 144
Бисквитка, благодаря за отговора. Под условия имах предвид как ще се разменят подаръците - по пощата ли? До каква сума да са? Как ще се осъществи тегленето? newsm78 Кога ще се тегли?...     ura

# 145
Нелли, много съм доволна от количката. Поне за сега е прекрасна, дано да се окаже и здрава.  

В Америка, още когато се роди бебо му правят имзерване на слуха, още в родилното.
За офталмолог и ортопед нищо не са ми казали още.

За томболата - момента с ходенето по пощите и правенето на колети и т.н. неща ми е адски противно.  Tired Ще пропусна.  Peace

Нандииии, какви баджачета пухкави има тази Монииикс,  Heart Eyes, а Соник си е красавица!  Heart Eyes
Липсваше ни, Нанди!  Hug

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 20:17 от Норе

# 146
  • До морето :)
Nandi, страхотни са Соничка и Моника  Grinning Да са ти живи и здрави!
За толболата - всеки ще казва какво иска да получи, ще кажа, дали за децата, дали за него Simple Smile Губи се момента на изненадата малко, но така ще са доволни всички! На мен ми е все тая какво ще получавам или пращам Simple Smile

# 147
  • Варна
ЧРД, Елфи!!! Пожелавам ти винаги да си толкова красива, щастлива и обичана мама и жена!!!
 newsm51  newsm51  newsm51

# 148
Още веднъж сърдечно ви благодаря!Прегръщам ви,целувам всички заедно в една обща форумска майско-декемврийска прегръдка!!! kiss lovekiss dancing

# 149
Елфичка, честит рожден ден и от мен! Да си много здрава, щастлива и все така красива!

Я виж описанието по-долу дали отговаря на истината, звучи доста добре:

Ако сте родени на дата: 01.12
Свободолюбив и оптимистичен човек със силен и предприемчив характер, с чувство за хумор и новаторски дух. Стреми се към промени и живот ден за ден, без въздушни кули и големи проекти. Отличава се с многостранни интереси и умение да прикрива истинските си цели и намерения. Социално съвместима личност с убедително изразяване и поведение. Това е амбициозен човек с изострена рецептивност, който може да разчита на себе си и на своите възможности. Авторитетен, целенасочен и продуктивен е в работата си. Притежава усет за общствени отношения. Обича да се налага. Еволютивното му житейско развитие минава през прогрес на етапи.
Негативни аспекти: Егоцентризъм, безгрижие, нетактичност. Склонност към безразсъдни действия. Сблъсъци с външни ограничения и предразсъдъци. 

Общи условия

Активация на акаунт