МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 990
  • 718
  •   1
Отговори
# 315
  • Айтос/Бургас
Майчета,има ли други деца,които навън не спят повече от 30 мин.,а вкъщи спи и по 2 часа(макар напоследък да е доста рядко) Tired
И в тази връзка-не знам какво му стана на това дете...последният му сън за деня е към 16.00-до 16.30 и после откарва до 20.30-21.00,като се криви и мрънка,но не заспива.А преди си спеше добре и имахме режим... TiredНямаме по- дълъг следобеден сън,всичко е дрямки от по 20-30 мин. прес 2 часа през целия ден newsm78

# 316
  • Стара Загора
Добро утро и от гората bowuu
При нас сега е тихо...разбирайте войниците спят Mr. Green т.е 2/3 спят....най-малия пехотинец е буден и вече ми пили нервите Mr. Green
Сумааааа що не живееш при мен Twisted Evil да си хойкаме двете...щото и аз бруля по улиците...а сега и по чукарите без значение кво е времето Mr. Green
Спасдиди те нашите с Куинитата калена порода бе Mr. Green АПропо аз вече ходих на вулканизатор Mr. Green пукнах по чукарите едната гума Mr. Green
ljufis и ти си била с подарък...поне имаш нещо Mr. Green МНого ме е яд и аз като плащам такива екстри...ама нейсе..държавица...
БУБЕ браво за забавленията на Габи които устройваш...и за голямата елха Hug Нашата е просто лилипут в сравнение с вашата Mr. Green само 1,50  Mr. Green

# 317
  • До морето :)
Здравейте!
И ние вчера украсихме елхата и тези дни ще правим фотосесията. Елито разбира се отрази елхата ж 4:30 сутринта и до 5:30 й се любува, говори й и накрая заспа пак  Laughing
Вчера взехмр и подаръците за малчуганите и започнах опаковането. Чудя се дали да ги крия или да ги сложа под елхата  newsm78 Сигурно за снимките ще ги сложа под елхата  Laughing
Тука не вали, но е мрачно и студено. Все пак се чудя дали да излезем, ама май няма, че нали и двете сме болни... То на Елена сополите минават, ама аз бухам като луда и съм сополива. Надявам се поне това кърмене наистина да има ефект и да й предавам антитела Simple Smile
За седенето - седим и е голям рахат. Сложа я посредата на спалнята, затрупвам я с играчки около нея и час - час и нещо не й мърда да си играе. Хваща едната, хвърля другата....  ooooh! Така че учете ги да седят, чиста работа  Laughing
Майчета,има ли други деца,които навън не спят повече от 30 мин.,а вкъщи спи и по 2 часа(макар напоследък да е доста рядко) Tired
Ние сме така, онзи ден изкара 3 часа и половина, а вчера 2 часа и половина. Но... като се разбуди, трябва да легна при нея и да я гушкам  Laughing
ПП: Приеха сестра ми за предизвикване на раждането. Стискайте й палци, моля ви, всичко да мине нормално  Praynig

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 09:06 от Лече-Буболече

# 318
Добро утро и от нас.
М...ка му - нета ми прави номера, лаптопа също! #Cussing out #2gunfire
Нели, ще стискаме палци!
Спасдиди, дребното се събуди, докато ти четох поста, от смеха ми! И както съм с настинало гърло и гласа ми го няма, представи си само какъв смях произведох - на стържещ ръждясал метал! Joy Joy Joy
Хера, и аз съм за видео, макар че имам понятие какво е у вас- сестра ми е с две момчета с разлика в годините като при теб - и съм ги виждала в действие.  hahaha Лошото е, че и сега продължават, а малкото е сега колкото Слави! ooooh! Laughing
ljufis , браво за "подаръка". Друг път не блей така.
Сима, браво за смелостта ти да разхождаш - аз мразя дъжд, и не бих излязла никога.  bouquet
Ау, забравила съм да честитя вчера на Нинчето именния ден! Embarassed  bouquet  bouquet  bouquet Извинявай!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Луси, за информация - за еритроцитите - при нас имаме следните стойности: MCV-78.4, MCH-26.2, MCHC-334 / в съответните единици/. Ама ще ходя при педи другата седмица, и тогава ще ги разтълкува. Най - вероятно да пием капки с желязо! Grinning
Уф, днес много писах!

# 319
Спасдиди, благодаря за честитката! Днес Никсъна стана пак в 4 и вече хич не ми е мил. Свърши Никулден!

Сумааааа що не живееш при мен Twisted Evil да си хойкаме двете...щото и аз бруля по улиците...а сега и по чукарите без значение кво е времето Mr. Green

Хера, ами за малко... Все забравям да спомена - родена съм в Стара Загора, но всъщност никога не съм живяла там (родителите ми са от там, но още като студенти са дошли тук, а аз още като бебе). Но докато бях ученичка всичките си лета съм прекарвала в СЗ при любимите ми баба и дядо и много го обичам този град. И имам ужасно много роднини там (куп братовчеди) - нищо чудно и ти, и Луската да сте ми роднини.  Mr. Green Винаги с носталгия се сещам за милата ми Стара Загора, защото много отдавна вече не ходя там (баба ми и дядо ми за съжаление починаха).

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 10:13 от SYMa

# 320
Hug Привет!
Докато не съм забравила да благодаря на Сима за хубавото подаръче за Алинка  Hug
Бубе - страхотна елха, много хубава...На мен обаче малко ми дожалява за такива големи красиви и отсечени дървета...И като си купувахме естествена елха, всяка година се чувствах много, много гузна.
А за Ралфи, думи нямам - много е пораснал и е страшно чаровен  Heart Eyes Добрече по-рано не го беше обещала, че и моето чаве се уреди Grinning
Нели - стискам палци за сестра ти, сигурна съм, че всичко ще е наред  Hug
Люфисче, много тъпо се е получило...
А за седенето - алинка седи и се килва като се измори, но да играе самам 1 час е абсурд, това може да се случи само в моите мечти Crazy Като залепени сме през целия ден, а понякога и вечер - ако не е в настроение да я гушка баща и реве и като я взема аз млъква  Twisted Evil
Хера - бързо оздравяване Hug
Хайде чао, че пак мрънкаааааааа

# 321
  • Стара Загора
Стига беее  Twisted Evil всичките сте дезертирали от Стара Загора Twisted Evil само аз ли като най-голяма патка се върна след следването тук Mr. Green Само аз останах като...сам война е войн Crossing Arms
За стоянете седнал стои та дрънка...от няколко дена е неудържим и иска да ходи..ама не с паяка...да го държиш за ръцете и бързо, бързо прецапва стаята /а тя хич не е малка/....отиде ми кръстчето Twisted Evil

# 322
Леле,Бубе,красота!
Ралфи-страхотен,адвентскалендара-разкош,а гледката от прозореца е мечта....

Аз от една седмица обикалям и търся по-голям апартамент,е,няма такава гадост.
Всички хубави жилища във Варна са вече заети.Такива катакомби продават,че чак тръпки ме побиват.
Варненки,ако знаете някой сносен апартамент за продажба в кв.Чайка или Бриз-свирнете,моля.
Ще черпя и виртулано и реално.
Ина си проспива дните в агенции за недвижими имоти Joy

Вчера пък бяхме на някакъв коледен базар на сладки и там си поспа доволно,а после я разнасяха напред-назад и тя една такава тиха и кротка.Ева яде сладки на корем и днес вече не ще и да ги види Grinning

Цвети,няма съобщение от теб....

# 323
  • Сливен
ДД и от нас Simple Smile
Днес отново сме си в къщи и няма да можем да се разходим понеже е дъждовно при нас Sad Елито си играе в кошарата и се мъчи да пълзи, но и е много трудно и само се върти наляво на дясно...
Утре става месец от както сме на зеленчуково пюре и въведохме почти всички зеленчуци - картоф, морков, тиква, тиквички, спанак, карфиол, броколи, царевица, грах, чушка... Остават домата и праза... Харесват и само приготвените от мен пюрета и когато купя нещо се налага да го смеся с домашно, за да го яде... Опита и ориз, но нещо не му е фен, а така също отказва да яде и каши... Плодови също много малко - около 50-60гр следобед преди млякото... Ние скоро май, няма да се откажем от млякото  Thinking Мисля да започвам месните пюрета... Да видим как ще е с тях - вариантите са два, или да и правя домашно зеленчуково и да добавям заготовка от месо, или готово пюре... Дано само да ги хапва и да не се мръщи както на кашите и плодовите  Praynig

Бубе, страхотна е елхата ви, адвентскалендара също е супер... Много хубава празнична украса си имате Simple Smile А Ралфи е много пораснал, страхотен сладурко  Hug

Нели, и от нас стиснати палчета за сестричката ти и бебчо... Всичко ще е ок Simple Smile  Hug Praynig
А на вас с Ели ви пожелавам бързо оздравяване  Hug

Люфис, много кофти с тези глоби... Sad А и толкова е трудно да се паркира в София...

Хера, бързо оздравяване и на вас... Дано днес е добър резултата от прегледа  Praynig Hug

Днес ММ ще купи нова елха, защото искам от тези, които имитират естествените... Мислех за естетствена, но нали съм еколог, не ми се иска да е отрязано дръвче... Имахме една в саксия, но свеки я напръска лятото с нещо (май беше объркала препарата за стъкла с вода) и взе че умря дръвчето... Планирам да купя ново и да си го отглеждаме Simple Smile

П.П. Слънцето се показа Grinning може и да има разходка Simple Smile

# 324
Добро утро!

Бубе....снимките са разкошни!Ралфи е ттттолкова хубав и сладък  Heart Eyes А елхата е наистина гигантска.Искам и аз такава и все не ме огрява  Crossing Arms

Херич.....аз използвам ФШ от доста години,но не за ретуш и обработки  Laughing
Пробвах се тези дни и с такава работа....етествено,че снимките са изкуствени....просто така ме изкефи и така ги оставих  Peace А и си ги принтирам на черно-бял принтер,лепя си ги по хладилника и ми трябват да са много контрастни и наситени,за да излязат добре  Peace

Ох....и аз искам вече елха и украса....има ли по пазарите?Или още не са излязли  Thinking

Нели ...и аз стискам палци  Hug

Благодаря на всички за пожеланията  Heart Eyes Hug

И поздрав от нас.Най- накрая ги снимах тримата заедно,хаха  Laughing
http://prikachi.com/images/798/4115798f.jpg

# 325
  • Сливен
Елфи страхотни са сладурчетата ти Simple Smile

# 326
  • До морето :)
Олелеле, 3 невероятни, синеоки сладури. Да са ти живи и здрави  Grinning
А за коледната украса - Елфи, има навсякъде вече

# 327
Благодаря ви,момичета,Бискви,Нели Hug

Тогава да ида да купя една...  Mr. Green Аз си мислех,че след 20-ти ще излязат  ooooh!

# 328
Елфичка, страхотни са и тримата! Да са ти живи и здрави!  smile3503

Ние с Марги от няколко дни слушаме радио Меджшк фм - по цял ден пускат коледни песни - и ни стана едно такова празнично (на мен де, на нея не знам...  Rolling Eyes)   madnoel Close-mas: People Santa та снощи украсихме елхата и сега аз и се радвам, а тя се страхува от нея. Не знам защо се страхува...  newsm78 много е смешна - гледа елхата и се чуди да заплаче ли, да се усмихне ли и накрая се сгушва в мен и се смее, бебешка му работа...  Joy

Ето я нашата коледна украса, малко лоша стана снимката и май малко голяма за тук, но другия път ще се постарая повече...

Весело очакване на празниците на всички! Joy

# 329
Лена, прекрасна е и вашата елхичка   bouquet

Фифо се озъби с едно малко, сладко, беличко зъбче  tooth  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт