МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 935
  • 718
  •   1
Отговори
# 495
  • Сливен
Simple Smile ДД и от нас... Ели си играе, а аз седнах за малко Simple Smile

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА: Едуард на ГериСян, Ирина на spasdidi, Анна на A_val, Тияна на *polita*! ДА СА ЗДРАВИЧКИ И МНОГО ПОСЛУШНИ!!!
Както и на всички останали месечинковци!!!

Елфи и ние днес въвеждаме месното за пръв път Simple Smile Да видим дили ще ги хареса... До сега и харесват само направените от мен пюрета, дано поне месното и хареса Simple Smile

marietta_g, предния път те пропуснах Embarassed (моля да ме извиниш миличка), а щях да ти пиша, че имаме познато момченце, родено на 16 май, което си се разхожда вече в кошарата изправен и се навежда да си взема играчки Simple Smile така че според мен трябва да си спокойна Wink

ЗА КУХНЯТА - при нас е от 10 месец, така че има време още за нея Wink

Лек и усмихнат ден на всички!!!

# 496
  • Стара Загора
хихи щe cи имaмe ощe eдно мecоядно! Eлфи, cпоко, нaли понe ca бeз конceрвaнти Wink
 Хeрa, ceгa кой когa нe отразява!? Sad Aз cи викaм, ощe yтрe щe дотърчиш! (тyк ce cърдя, но нямам тaкaвa eмотиконa) Sad
Чecтито нa милитe ни мeceчинковци (тeзи, които cъм пропycнaлa cъщо дa ce чyвcтвaт поздравeни)! Дa ca ни живи и здрави, дa рaдвaт мaмa и тaти!
Хyбaв дeн нa вcички!
Ей бога ми...щях да пиша за предложието ти...че направо ми потекоха лигите като го прочетох Heart Eyes Hug и хукнах към магазина да купувам една бачонка маврудец и да паля моторетката към морето. Обаче точно щях да пиша и..Борис се размрънка отново...Слави стана и...ме полазиха гадовете Twisted Evil
Елфичке както е последно така е най-кротко...направо пърДжолите мятай на скарата...хич не я мисли Mr. Green
Запис чак сега в темата   bouquet
Еее има ли дразка...веднага долиташ Mr. Green Поздравления   bouquet

# 497
Цитат
Запис чак сега в темата   bouquet
                                 bouquet    bouquet 
Цитат
Еее има ли дразка...веднага долиташ  Поздравления 

Е,че как нали ме знаеш  bowuu Mr. Green

# 498
  • София, Павлово

Добър ден.

Елфи, не си само ти и аз чудейки какво да му дам за да яде - и месни пробвах, но тцъ не пожела. После купих от тези изцяло местните на Хип и добавях половината в домашните от тиква, но и така не мина номера. Та и аз без да искам особено го захраних тук последният половин месец и с глутен и с месо и с млечни.. (краве сирене вкл. онзи ден). Та ще пробвам съвета да слагам при зеленчуковите, но силно ме съмнява. Най- яде каши, та скоро сигурно ще мешам каши с месо  Crazy

Нанди, таз Моник верно много лъчезарна.. То явно нашите бебчета са все такива като гледам. То и Еми се смее на всеки, но като види фотото и край, и той се опулва..

Ама вие сериозно сте подхванали разпрата.. ама то така е - при комуникация с много и различни женщини винаги такваз става.

Нели (Бс, че не й знам ника сега) да ти е честита племенницата. Да знаеш таз разлика по- нататък няма да я усещат и както и са еднополови с Ели много ще си играят.

Сима, ама и ти едни ги сънуваш  Joy

Луси, радвам се, че нищо му няма на Венцулин. Пожевам ти искрено дядо Коледа да ти донесе здрави нерви   Laughing и повече сън.

Честито на всички празнуващи месечинки днес.  И ще гледам да се включвам по-често

# 499
Резултат от въведеното месно/пиле,морков,картоф,грах/....сбърчен нос и писък до небесата  Laughing Дори прасчо Виктор не го пожела след като се беше наредил и чинно чакаше Рая да се откаже  Mr. Green Но пък праска мама го изяде  Laughing

Мамарина...освен и аз да започна да го смесвам с бананова каша   smile3532

# 500
  • Сливен
Резултат от въведеното месно/пиле,морков,картоф,грах/....сбърчен нос и писък до небесата  Laughing Дори прасчо Виктор не го пожела след като се беше наредил и чинно чакаше Рая да се откаже  Mr. Green Но пък праска мама го изяде  Laughing

Мамарина...освен и аз да започна да го смесвам с бананова каша   smile3532

Елфи, ние опитахме днес пиле с ориз и зеленчуци на HIPP... Добре го прие, хапна си 2/3 от бурканчето и мама е много доволна Simple Smile Ще видим утре как ще е и ако евентуално не иска (защото елда хапна първия път, а после не искаше) ще и правя домашно зеленчуково и ще слагам по 1/2 HIPP само месо Simple Smile
Ако искаш я пробвай по натам Simple Smile

И да се похвалим, след секретите в нослето, които са воднисти и не са много се оказа, че е пробило ПЪРВОТО НИ ЗЪБЧЕ  Laughing tooth Вече и ние се озъбихме  newsm53, тъкмо навреме за пържолките  Joy

# 501
Жужи....честито зъбче!!!!  newsm47

Ами тя изяде 2/3 от бурканчето/190гр/....но с триста и пет хиляди зора и бърчене  ooooh! Та това не го броя  Laughing Аз броя цяло бурканче и после да не иска мляко  Crazy Другите така си яде  Thinking Но пък като се замисля тя за първи път яде купешко пюре въобще...може пък домашно месно да иска  Thinking

# 502
  • Сливен
Жужи....честито зъбче!!!!  newsm47

Ами тя изяде 2/3 от бурканчето/190гр/....но с триста и пет хиляди зора и бърчене  ooooh! Та това не го броя  Laughing Аз броя цяло бурканче и после да не иска мляко  Crazy Другите така си яде  Thinking Но пък като се замисля тя за първи път яде купешко пюре въобще...може пък домашно месно да иска  Thinking

Мерси Simple Smile Hug
Елфи и аз се замислям дали да не и направя домашно и да видим как ще е Simple Smile, но понеже съм купила и заготовките от месо на HIPP ще и дам и тях с домашно зеленчуково Simple Smile
Май от пюретата на мама по вкуно няма Simple Smile

# 503

Да почерпя за 7ма месечинка на Еди!

Ааа Честито и на нашите астрални близначета - Ани, Тияна, Иринка!
Да са здрави, послушни и много чаровни дами!!!

Ох, Сима много благодаря за дозата смях  newsm62 smile3532 rotfImao rotfImbo умрях от смях честно!!! АААА Боример ми прилича на МариМер hahaha

# 504
  • гр. София
Момичета имам следната питанка - колко време може да стои направена каша ( правена е само с вода) без да я слагам в хладилник ?
Дали 1 час е приемлив срок  newsm78.

# 505
  • на североизток
Честити месечинки на Еди, Ани, Тияна, Иринка! Да са живи и здрави!

Гери, Еди е страхотен! Heart Eyes

Елфи, Рая много е пораснала! Heart Eyes

Жужи, честито зъбче!

Луси, много се радвам за Венцулини! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Дано и ти се поуспокоиш малко Hug

Сима, успя да ме размееш!

При нас вчерашния ден беше малък ад - каката започна да повръща от обяд, последва ходене по спешни кабинети, инжекции, ужас... Цяла нощ не сме спали. Днес е малко по-добре, но пак е отпаднала. Сега се моля само да не се разболее Ния, че не ми се мисли какво ще я правим Cry

# 506
  • при палмите и алигаторите,FL

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА: Едуард на ГериСян, Ирина на spasdidi, Анна на A_val, Тияна на *polita*! ДА СА ЗДРАВИЧКИ И МНОГО ПОСЛУШНИ!!!
Както и на всички останали месечинковци!!!

Жужи....честито зъбче!!!!  newsm47

Гери благодаря за тортичката.Еленчето Еди е страхотен в Коледен тоалет Hug, най много ми харесват търлъчките, еленски отвсякъде.

Елфи, кат решиш да снимаш Рая, строяваш Вико или Клавдия до теб да подскачат, танцуват и да правят маймунджулъци и ще нащракаш най хубавата усмивка, та и ние да и се порадваме.При Моник няма проблем, тя е вечно нахилена и се закача с всички, в магазина се хили и бръмчи за да бъде забелязана, не пропуска никого.За месото, ко да кажа, сложи му малко тиква, може пък да си го излапа всичкото, а прасчо е само мойто дЯти, хич не ни взимай титлата Naughty

Луси,  браво за Венцулинските резултати.Здраво си е детето Hug, само дето го тормозиш с бодене.

Сега да се оплача, Моник е със запек, по принцип на ден по 3 пъти пълни памперса, вчера не е нито веднъж.Дадох и пюре от круша, ама нъцки, нема нищо, ако и днсе до обяд не се освободи напрежението минавам към тежката артилерия-сливите.

По въпросите за жълтък и кухня си мълча, при нас кухня няма, жълтък сигурно  след 10 месец ще дам.

Зазка, дано каката се оправи бързо и да опазите бебка Praynig.Нашата кака преди седмица така се разповръща, само един ден, слава богу, а  и Моник не прихвана.
 аааааа, сетих се за едно заглавие Майско, мъничко детенце, сладко хапва си пюренце, дано не повтарям някого newsm78

# 507
  • Варна
Хоп и ние в отбора на месоядните вече Laughing. По принцип мислех днес да въвеждам нов плод, а на обяд да яде добре познатата тиква, но последното ми домашно пюре с тиква гръмна /явно нещо не съм направила както трябва/ и сред наличните пюрета нямах друг избор, освен да дам заешко с моркови на Гербер Grinning. Добре се прие. Нещо много хаотично взех да захранвам, щях да спазвам някакви правила, ама нещо от време на време я карам както дойде.

genisi, на опаковката на кашата не пише ли? Млечна ли е, или безмлечна? Ако е млечна, мисля, че доста малко време може да стои, иначе не знам...

# 508
...страхотна темичка.
Честити зъбчета на всички - да са бели и здравичкиnewsm10] И ние смело се присъединяваме в отбора на месоядните бебоци Simple Smile. Криси добре си хапна вчера пюренцето (пиле с ориз и зеленчуци на Хип).
nandi страхотна тема ще се получи  smile3501

genisi аз бих дала вече направената каша до 30-40мин. максимум.

ГериСян   Еди е истинско ангелче, е в случая е еленче Simple Smile)))) Да ви е жив и здрав и палав Simple Smile.

Някой да има идеи за въвеждането на глутена - кога и как?

# 509
Лелеее,много смЕх с тая Сума Joy Абе чудих се и аз това Боример на кво ми избива,Гери да си жива и здрава,че го каза това за Маримера-баш на това е hahaha

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ СЛАДУРИ ОТ ВЧЕРА,ДНЕС И ДРУГИДЕН Wink Hug
Специално на Ани и Еди,защото са ме почерпили Laughing

Честити зъбчета на Ели на Жужи и на всички останали озъбени маймунки Heart Eyes

Сана Фейри
,като те видях изведнъж кукнала в темата и ако щеш ми вярвай първото,което ми хрумна е заглавието на един филм - "Нощта на живите мъртви" Crazy

Моничка
е страшна кукльона Heart Eyes Това лъчезарно дете всеки път ми оправя настроението като го видя Hug

Нелли,Мартето,Хоупова,Мамарина,Зази,Нанди,Авал,Жужи,Алекс,Мариетка и всички останали,които се вълнуваха заедно с нас за прословутите изследвания-много,много Hug Hug Hug
Специални благодарности на Мамаринчето за хубавото пожелание за Коледа Hug
П.П.Почувствах се като на Оскар-ите,голЕма тръпка Joy

Муше,чЕкай да ти отговоря на твоите въпросчета(че ми окраднахте и тази идея) hahaha
1.Жълтъка го мятам след седмица,че ставаме на 8 и реално няма кво да чакам с тоя нисък хемоглобин Peace
2.Кухня след 10-ия месец,още се чудя между частна и държавна Mr. Green Дано да не е като чуденето ми за стола,че детето ще си загине гладно Mr. Green Специално на твоя въпрос обаче,все още нямам отговор Peace
3.Нищо не е открил Twisted Evil Аз се опитах най-тактично да го насоча в тая посока,но не се зарибява Mr. Green

Абе вчера казах ли ви,че моето дете не гъква като му вземат кръв от пръста...малко мазохистче ще се окаже накрая Sunglasses Забравих и садистче,заради тормоза над майка си,абе направо си е едно малко садо-мазо hahaha
А другото интересно е,че вече няколко пъти му говорят в женски род(ние сме със синьо яке и шапка,анцунзи,мъжки дънки и т.н.),бъркали се,защото бил много красив Heart Eyes Е,кво искат да кажат,че мъжете не са красиви ли Crossing Arms Като се замисля....верно не са Joy

Новината на века: Поръчахме стол за хранене smile3532 На Бертони - Роял Карс Ред...голЕма драма беше този стол,не е това,което исках,но ми писна на шапката,а Макуините са ми в кръвта,така че компромиса си струва Peace

П.П.Алекс,влизай да черпиш за Мириндата,стига си се скръндзала и ти като душата hahaha

Общи условия

Активация на акаунт