ДД и от нас... Ели си играе, а аз седнах за малко 
Да видим дили ще ги хареса... До сега и харесват само направените от мен пюрета, дано поне месното и хареса 
така че според мен трябва да си спокойна 

Aз cи викaм, ощe yтрe щe дотърчиш! (тyк ce cърдя, но нямам тaкaвa eмотиконa) 
и хукнах към магазина да купувам една бачонка маврудец и да паля моторетката към морето. Обаче точно щях да пиша и..Борис се размрънка отново...Слави стана и...ме полазиха гадовете 

Ще видим утре как ще е и ако евентуално не иска (защото елда хапна първия път, а после не искаше) ще и правя домашно зеленчуково и ще слагам по 1/2 HIPP само месо 

Вече и ние се озъбихме
, тъкмо навреме за пържолките

Та това не го броя
Другите така си яде
Но пък като се замисля тя за първи път яде купешко пюре въобще...може пък домашно месно да иска

Та това не го броя
Другите така си яде
Но пък като се замисля тя за първи път яде купешко пюре въобще...може пък домашно месно да иска 

, но понеже съм купила и заготовките от месо на HIPP ще и дам и тях с домашно зеленчуково 

Дано и ти се поуспокоиш малко 

, най много ми харесват търлъчките, еленски отвсякъде.
, само дето го тормозиш с бодене.
.Нашата кака преди седмица така се разповръща, само един ден, слава богу, а и Моник не прихвана.
. Добре се прие. Нещо много хаотично взех да захранвам, щях да спазвам някакви правила, ама нещо от време на време я карам както дойде.
. Криси добре си хапна вчера пюренцето (пиле с ориз и зеленчуци на Хип). 
)))) Да ви е жив и здрав и палав
.
Абе чудих се и аз това Боример на кво ми избива,Гери да си жива и здрава,че го каза това за Маримера-баш на това е 

Това лъчезарно дете всеки път ми оправя настроението като го видя 

Забравих и садистче,заради тормоза над майка си,абе направо си е едно малко садо-мазо 
Е,кво искат да кажат,че мъжете не са красиви ли
Като се замисля....верно не са 
На Бертони - Роял Карс Ред...голЕма драма беше този стол,не е това,което исках,но ми писна на шапката,а Макуините са ми в кръвта,така че компромиса си струва 

Препоръчани теми