, а толкова искам и аз да седна като човек пред комп-а, да напиша някой и друг ред на спокойствие, а не с бебе под ръка. Надявам се че този момент не е в далечното бъдеще, а много скоро предстои. Какво да ви кажа за нас... все още не може да седи стабилно, абе направо не може да седи без опора, клатушка се ту наляво, ту надясно, камо ли да пълзи. Захранването беше доста трудно при нас. Добре че тиквата ни спасява, за да заместим едно хранене със зеленчуково пюре. Първо щях да захранвам по схемата на Нелли, но при нас не се получи и започнах да давам и безмлечна оризова каша към зеленчуковото пюре. Оказа се че и харесва. Докато се научи да отваря устата голям зор видях
За сега съм въвела почти всички зеленчуци, а от седмица давам и плодово пюре. На 6 мес. - 7100, 65 см. (+ 500 гр., и + 1 см.). на консултация сме чаак след празниците. Днес пуснахме изследванията. HGB - 110. Мисля, че е добре. Притесняват ме обаче други показатели: MCV - 60,5, MCH- 23,8, MCHC - 394, PDW - 16,7. Урина днес не успях да взема, та ще пробвам утре и ще пускаме отделно от кръвните. В този ред на мисли, утре сме на коледна фотосесия и Марте само да получа снимките, веднага пращам, за да ни включиш и нас. Амии май това е за сега, за друго не се сещам. А ето и няколко снимчици, в случай, че сте ни забравили 

Дано бебето поне не прихване..), съответно е крив и мрънкащ, аз снова между неговите нужди и тези на бебето, което както се знае е силно обсебващо, та не става да го оставя и да правя нещо друго, трябва все под мишница да го нося

!Дано оздравеят всички болни във вашият дом, и да посрешнете Коледа усмихнати и гризкащи сладкиши.Сподели някоя лесна рецепта, моля, знам че има много в готварския форум, но друго си е изпитано и похвалено от Майсака мама 
, дано се разминете с болницата и да опазите бате и беба

, покази и голия Нико с шапо, хи-хи
, как успяваш не знам, дано хремата си замине бързо и Маги да е здравичка и повече усмихната 

Препоръчани теми