МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 915
  • 718
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Страхотен Бобо с нов стол! Peace
Писах във ФБ, сега и тук-понеже нямам време, а ще мине моментът- искате ли да ми изпратите снимки с коледни тоалети и до края на седмицата да направя колажи с програмка? Просто ще станат 2 или 3 за следващата тема?

# 571
Ох за косата на Мартина на Сима щях да пиша одеве а забравих -ВЪЗМУТЕНА СЪМ!
Муст страхотен е Бобо Simple Smileчестит ви стол,много да хапва в него.
Марте аз съм ЗА колажа,щи метна една снимка У фейса.

# 572
Малей, jenajena, ми Нико има само снимки с коледна шапка и гол... Laughing Дали ще е подходящо?! Ще мисля какда го облека.Simple Smile

# 573
Малей, jenajena, ми Нико има само снимки с коледна шапка и гол... Laughing Дали ще е подходящо?! Ще мисля какда го облека.Simple Smile
Хаха,сега ще вземат да те обвинят,че пускаш разголени снимки.  Joy hahaha

# 574
Даная, затова ще го обличам с фотошоп..Simple Smile

# 575
Даная, затова ще го обличам с фотошоп..Simple Smile
Peace

# 576
  • София
ОК! Щом сте съгласни чакам снимки ( на лични !!!) от всички, които искат да участват тук или във ФБ, но до 2 дни, за да мога да ги направя за следващата тема.Ако после има още ще направя още колажи и ще помоля Нелили да ги включи по-късно Hug

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 19:13 от jenajena

# 577
ОК! Щом сте съгласни чакам снимки ( на лични !!!) от всички, които искат да участват тук или във ФБ, но до 2 дни, за да мога да ги направя за следващата тема.Ако после има още ще направя още колажи и ще помоля Нелили да ги включи по-късно Hug

Марте, ние още нямаме коледна снимка, приемаш ли и цивилни?  Flutter

# 578
Честита месечинка на Раличка и нейната мама Зу!!!
 Да оздравява бързо и да слушка много мама, тати и кака!!!

Честита месечинка и на другите сладурковци!!!

Благодаря на Нелли и Марта за хубавите идеи!!!  Hug newsm51 newsm51 Hug

# 579
Аз вече казах и на Нелли, но ще повторя - Фифо беше на проф. фото , но снимките още не са готови. СИЛНО се НАДЯВАМ, че скоро ще ги получа без да знам кога точно..... Така че, ще ни включите пост-фактум !  Peace

# 580
Здравейтееее! Най-сетне и аз да се включа в темата, въпреки че е към края си. Ще използвам времето докато малкия звяр спи. Може и да сте ме забравили, но аз ви чета редовно и докато прочета и започна да пиша и айдееее Деа надава боен вик, като пред заколение. Май само аз си останах с ревливо бебе Sad , а толкова искам и аз да седна като човек пред комп-а, да напиша някой и друг ред на спокойствие, а не с бебе под ръка. Надявам се че този момент не е в далечното бъдеще, а много скоро предстои. Какво да ви кажа за нас... все още не може да седи стабилно, абе направо не може да седи без опора, клатушка се ту наляво, ту надясно, камо ли да пълзи. Захранването беше доста трудно при нас. Добре че тиквата ни спасява, за да заместим едно хранене със зеленчуково пюре. Първо щях да захранвам по схемата на Нелли, но при нас не се получи и започнах да давам и безмлечна оризова каша към зеленчуковото пюре. Оказа се че и харесва. Докато се научи да отваря устата голям зор видях Simple Smile За сега съм въвела почти всички зеленчуци, а от седмица давам и плодово пюре. На 6 мес. - 7100, 65 см. (+ 500 гр., и + 1 см.). на консултация сме чаак след празниците. Днес пуснахме изследванията. HGB - 110. Мисля, че е добре. Притесняват ме обаче други показатели: MCV - 60,5, MCH- 23,8, MCHC - 394, PDW - 16,7. Урина днес не успях да взема, та ще пробвам утре и ще пускаме отделно от кръвните. В този ред на мисли, утре сме на коледна фотосесия и Марте само да получа снимките, веднага пращам, за да ни включиш и нас. Амии май това е за сега, за друго не се сещам. А ето и няколко снимчици, в случай, че сте ни забравили Simple Smile
http://prikachi.com/images/741/4137741z.jpg - Деа с мама
http://prikachi.com/images/694/4137694U.jpg - имам си нов стол за хранене
http://prikachi.com/images/699/4137699g.jpg - Да беее ще спя, ама друг път

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 19:44 от Miss Monk

# 581
ехоооо чакайте да се запиша тука зааа един месец напреддд Simple Smile да не вземете да ме изхвърлите хихихихиххи.................  bouquet

# 582
 Днес пак съм набързо. Минах по диагонала през това дето не съм чела, снимки за колаж и клип ще изпратя на Мартето и Нелли.   bouquet

Габ е болен, с температура (от много скитане с баща му, разболяхме детето  ooooh!  Дано бебето поне не прихване..), съответно е крив и мрънкащ, аз снова между неговите нужди и тези на бебето, което както се знае е силно обсебващо, та не става да го оставя и да правя нещо друго, трябва все под мишница да го нося  Laughing

Лек ден на всички, не се сърдете, че не се включвам адекватно (най-вероятно), надявам се скоро да се нормализират нещата при нас, че да ми остане време и за четене и писане. Днес даже закусвах на крак (и си претоплях чая!), разбира се с висящо бебе на хълбок  Mr. Green

bouquet

# 583
бонджорно Simple Smile бебе крещи тати готви, а мама лешпер парти Simple Smile
шегичка Simple Smile

да си похваля първата беля на Габчик - драцената вече си няма саксия ... едно от любимите ни творения с тате вече е история ...

айде да дочета Simple Smile

# 584
  • при палмите и алигаторите,FL
Добър ден Simple Smile
Четох, четох и забравих ко щях да пиша Thinking
Ще карам по спомени

Честита годишнина на Жира, много да сте здрави и още дълги години в разбирателство и любов!!

Борис на Myst, много готин, големи очи, дълга коса, прекрасен Heart Eyes !Дано оздравеят всички болни във вашият дом, и да посрешнете Коледа усмихнати и гризкащи сладкиши.Сподели някоя лесна рецепта, моля, знам че има много в готварския форум, но друго си е изпитано и похвалено от Майсака мама Heart Eyes

Зазка Praynig, дано се разминете с болницата и да опазите бате и беба Hug Praynig

Честита месечинка на Раличка на Зу! Бързо да оздравява и да не се разболява повече!

Тони, добре завърнали се, много ми хареса снимката на аватар ви, толкова са пораснали и двамата Hug, покази и голия Нико с шапо, хи-хи

За колажа, Марте Благодаря  bouquet, как успяваш не знам,  дано хремата си замине бързо и  Маги да е здравичка и повече усмихната Hug

Нели, Благодаря и на теб   bouquet

На ВИПчето, браво, браво за доброто държане, да му мислят мама и тате щом от сега и харесва по заведенията.

Бисквитка, дай снимка на щолена, как го докара до тия скромни килограми ?

Шени, пази ушичките на  детето, тия свекита нещо им става, като иска дупки да си пробие тя Mr. Green, защо ще дупчи детето.

За малко да забравя  Джейтенкю за отчета-стегнат и съдържателен, Heart Eyes
Бубе, Габ да оздравява бързо Hug

Общи условия

Активация на акаунт