МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 920
  • 718
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Момичета-тези,които нямат снимки нека да направят (ако могат) поне с коледна шапчица-не е толкова спешно, може и после да се добави нов колаж със закъснелите! Peace
Щом събера снимки за един колаж ще го направя и ще го пусна във ФБ да го видите! Един събира около 30 снимки!

# 586
Здравейте, момичета,

тоз уикенд малко "почивка" - мин. вода, топло басейнче, слънце, планина, сняг, приятна компания (и.е. множество детегледачки) - абе не е за разправяне. Малчо се държа прилично, като се изключат дъъъългите нощи и яденето...

Гледам разни спорове тук и във фейса... първо се ядосах, после ми стана тъпо... щях да коментирам, отказах се... абе близнаци - ту единият се обажда, ту другият.

Само ще кажа на новите мами - аз пък много се радвам на свежи попълнения. Ако след всичко, което се изля тук, все още имате желание да се включвате (за което се съмнявам, аз лично не бих), аз с интерес бих ви чела и коментирала постовете. А дали после интересът ще стане удоволствие, зависи от вас и вашите постове (например за момента доста харесвам новата мама lenaa).

Момичета, хубаво е всеки да има мнение и да го изказва, но не и да бъдем груби.

Аз също открих темата късно. Първоначално само "воайорствах", след раждането започнах да пиша. Просто преди това нямах желанието и необходимостта да го правя.

Както и да е, приключвам, че пак нещо набрах.

Myst, дечицата са слънчица и така приличат на теб (особено каката). Ние малкият бонбон не можахме да го видим на срещата, та ни трябват снимчици.

Jira, честита годишнина. Не мога да повярвам, че от толкова години сте женени, изглеждате като тинейджъри с мъжа ти.

Тони, новата снимка в профила ти е невероятна, много красиви тези слънчица.

Нели, Марта, чакам резултата от нашата сесия. Като станат, ще ви пратя снимчици. Благодаря за ентусиазма.

Деа и Miss_Monk - изглеждате прекрасно.

Лекичка...

# 587
Привет!
Аз не съм писала отдавна, но грижите при мен са една след друга. Майка ми се възстанови много бързо, но пък брат ми има много сериозен проблем. И утре ще ходим на психолог, дано поне с него да говори. Още сме при майка ми, въпреки че няма нужда от мен, но не ми се ходи при свекитата. Купихме си нов апартамент само за нас тримата, та в сряда ще ходим да го прехвърляме.  Simple Smile
Павел е добре - днес му дадох месно пюре - с пилешко и зеленчуци. Хареса му, той е добро прасенце. Вече яде след обед кисел и каша. Все още няма зъби. Сяда почти стабилно, много се върти по спалнята, като пумпал е.
За колажите, много хубава идея. Ще изпратя снимки, утре, ако ми остане време ще го снимам поне с коледна шапка  Peace
Eто и една снимка, да не ни забравите

Лека нощ от нас Simple Smile

# 588
Баща ми ми донесе един служебен лаптоп за няколко дни!!!!!!  newsm44 И добре, че го направи, че вече изпаднах в КОМПЮТЪРНА АБСТИНЕНЦИЯЯЯЯЯ!!!
Отивам да ви изчета и се връщам за комент!  Peace

# 589
Е, немога да го разбера това натрупано напрежение.Защо, трябва някой да се включи и да определи на къде ще задуха вятъра? Защо трябва да се появят най-устатите да яхнат метлата и да изметат навлеците? Интересно на тях това харесва ли им? Не разбирам защо новите са нежелани? Докога стадния принцип ще е така характерен по нашите ширини, все чакаме да дойде някой да ни поведе.Аз не съм така.За щастие има и други, но за съжаление сме малцинство.
Опитвам се да възпитавам в децата си качества като толерантност, добронамереност и милосърдие.Омръзна ми да гледам и слушам за жестокост, неправилна себеоценка и арогантност при младото поколение.Аз съм жена на 37, с 15 годишен брак, 3 деца и добро социално положение.Някак си не подхожда да ме иронизирате.Подходих с чувство за хумор, защото според мен спора който се вихри е за в детската градина.
Реших да пиша, защото има новости в захранването искам да си сверя часовника.Децата ми са болни, за съжаление част от вашите също, просто исках да изкоментирам вашия и моя начин на лечение.Това престъпно ли е или е обидно?  Тук пишете 20 мами, мислите ли ,че всичко знаете?На балкона сигурно има много други с полезна информация.Или пък с проблеми.Бъдете толерантни.
        След конско моите ме питат "Свърши ли"? - Свърших.
                          Лека нощ

# 590
Някак си не подхожда да ме иронизирате.

Добре дошла Simple Smile

От позицията на 20-и няколко годишна пикла само не схванах кой те иронизира - ако щеш вярвай прочетох 3 пъти постовете след последния твой и ирония не видях ... ама може и да не съм схванала та за това питам. По принцип нямаше да пиша ама ме зачеса любопитството ...

# 591
  • Сливен
Simple Smile Ето кой не спи по това време... Ели спинка, а аз по никое време се ровя в нета Simple Smile

Марте, ще се постарая да направя и аз снимки, за да ги пратим утре най-късно Simple Smile

Мариета, браво на баща ти Simple Smile Как се е погрижил да осигури компютър на дъщеричката си Simple Smile

Десинце, страхотен е Павел... И много е пораснал Simple Smile

А сега да ви покажа и моите две съкровища  Heart Eyes Blush
http://prikachi.com/images/132/4139132S.jpg - с тати Simple Smile
http://prikachi.com/images/133/4139133r.jpg - как спинкаме сладко с тати Simple Smile

Лека и спокойна нощ Simple Smile И сладки сънища Simple Smile

# 592
Мили, майчета, разгледах най-после снимките назад, от след развалянето на лаптопа ми!!! Много съм щастлива, защото събрах толкова приятни емоции от красивите ви дечица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Всички са толкова сладички и весели!  lovekiss  Flowers Bouquet Kissing Heart

Бързо оздравяване на всички бебета, техните грижовни родители и мили каки и батковци!!! Зимата си е кофти време и все се въртим в един кръг... Да минава по-бързо, че аман вече! Искам да лятоооо, само да е лято....   grinning039 family 1swing  Nature Sunny sun sun

Честито на месечинковците!!! Много здравички и весели!
Жени, честити зъбчета! Бели и здрави!
Марте, не е лоша идеята с шофьора! Ще можеш и ти да си починеш малко! А за клипчето с коледни одежди е супер, но ние нямаме такива и не знам дали ще имам възможност да й купя толкова скоро  Sad Ще питам все пак дали бабата ще ме спонсорира  Wink  Hug
Къщи, браво за изпита! И ти ги къртиш като мен Wink
Нелили, идеята ти е разкошнаааа!   bouquet
Жира, много семейно щастие, много топлина и домашен уют! Да съхраните завинаги емоциите от влюбването, първата целувка, първото докосване! Нека мъжа ти те смята винаги за най-прекрасната жена на света и те глези редовно с красиви подаръци и романтични жестове! А, и още един щъркел със синьо вързопче!!!  stork-boy  Hug Hug Hug
Тони, добре завърнала се! Хубаво да си починете сега!  Hug
ljufis, радвам ти се за хибавия уикенд. Дано следващия такъв е още по-отпочиващ  Wink  Hug Значи и ти си близначе, като мен и Хера  Flutter Имаше ли и други майки от нашата двоумяща се зодия  newsm78  Hug
Violaola, добре дошла! Но и аз като Къщи не можах да разбера кой те иронизира, даже мисля, че добре те приеха момичетата  newsm78
Десинце, радвам се, че майка ти се е възстановила; дано се намери решение на проблема при брат ти  Praynig нещата, опиращи до психолог са доста сложни (знам го от личен горчив опит), но решение има, много е важно обаче да попаднете да добър специалист и той да му се довери!!! Желая го от сърце!  Честито за новото жилище - само хубави моменти в него, много любов и разбирателство!!!  Hug

За нас: Ние днес бяхме много криви - баща ми цял ден се базика, че днес беба приличала на баба си  Joy hahaha  Иначе аз я оставих на баба и дядо и ходих на кафе с приятелка от детството цееели 4 часа  Crazy Изкарах си страхотно!!!
ААА щях да забравя - от днес Марисенцето е месоядноооо! Сложих край на чуденката кога да го въвеждам то мИсо с половин бурканче пуешко на Хип, смесено със 1 бурканче зеленчуци - омете ги малката ми зъбла, но не мога да кажа, че беше особено впечатлена  Sunglasses Сигурна съм, че от скарата на татко си ще е по-заинтересована  Laughing
Стига от мен, че аз като невидяла! Сладки сънища и дано бебоците спят цяяяяла нощ и утре да имат добре поспали мами  Heart Eyes

# 593
Здравейте момичета,
Мен помните ли ме? Не съм нова! Чета от първите постове на темите, даже още преди да разбера че съм бременна. Пиша рядко, причините са много. Първо, аз съм мълчалив човек и обикновенно няма какво толкова да кажа  Confused. Второ, компа ми е вдигнат на един висок рафт на секцията ( за да го опазя от палавите детски ръчички) и мога да чета, но ми е невъзможно да пиша. Трето, ходя на работа  Sick . Чета Ви обаче редоно и много се радвам че Ви има.
Във форума на БГ-Мамма съм от мнооого години, може би 2004-та. Имаше един период през които не бях влизала дълго време и тогава си забравих паролата. После си я забравих още един път. Затова сега съм си я записала в една книга, че вече и името си ще забравя. Хера я познавам от един друг форум.
Много хубави снимки сте показали на хубави бебчета, това е най сладурската възраст за мен. По този повод, докато съм се сетила, Нандиии, Моника е едно невероятно сладко пухче. Обаче като гледам голите ръчички и босите краченца направо ме болиии. Аз тук се изморих от  космонавти и чували и одеала...... Съвсем истински завиждам за топличкият климат във Флорида.
За седенето, чудя се момичета защо се притеснявате че не седят стабилно децата ви? Кой е казал че като станат на 6 месеца и трябва да седнат веднагически. На някои им трябва повече време, може и чак към деветият месец да стане и се счита за нормално.
Аз захраних моята калпазанка с леща и фасул. Много време се чудих дали не е рано, но щом ги продават за тази възрастова група вероятно е ок. Вече няма храна която да не съм предложила, но издирването на такава която да се хареса и яде с охота продължава. Все още е основно на мляко моето злоядо детенце.
Лека нощ от мен, отивам да спя! Вие след малко ще ставате. 

# 594
  • София
Е, немога да го разбера това натрупано напрежение.Защо, трябва някой да се включи и да определи на къде ще задуха вятъра? Защо трябва да се появят най-устатите да яхнат метлата и да изметат навлеците? Интересно на тях това харесва ли им? Не разбирам защо новите са нежелани? Докога стадния принцип ще е така характерен по нашите ширини, все чакаме да дойде някой да ни поведе.Аз не съм така.За щастие има и други, но за съжаление сме малцинство.
Опитвам се да възпитавам в децата си качества като толерантност, добронамереност и милосърдие.Омръзна ми да гледам и слушам за жестокост, неправилна себеоценка и арогантност при младото поколение.Аз съм жена на 37, с 15 годишен брак, 3 деца и добро социално положение.Някак си не подхожда да ме иронизирате.Подходих с чувство за хумор, защото според мен спора който се вихри е за в детската градина.
Реших да пиша, защото има новости в захранването искам да си сверя часовника.Децата ми са болни, за съжаление част от вашите също, просто исках да изкоментирам вашия и моя начин на лечение.Това престъпно ли е или е обидно?  Тук пишете 20 мами, мислите ли ,че всичко знаете?На балкона сигурно има много други с полезна информация.Или пък с проблеми.Бъдете толерантни.
        След конско моите ме питат "Свърши ли"? - Свърших.
                          Лека нощ

Това конско ли беше??  newsm78
Извинявай, че  те питам, но как научи за тази тема? И до сега защо не си се включвала?
Видя , че се вихри спор и реши да се намесиш ли?
Единствената ирония тук беше чувството ти за хумор. Как така си се регистрирала  скоро пък познаваш Буба и Елфи?
Новостите в захранването не ги ли обсъждате с вашия лекар?Аз лично се допитвам до него и чета статии в нета.  Едва ли разчиташ , че точно тук ще получиш нужната информация.  Wink
Желая  бързо оздравяване на теб и децата ти  Peace

# 595
Добро утрооооооо! Да се включа Жорката докато спи.
Нелили, пратих ти 2 снимки на и-мейла, моля те пиши дали си ги получила.
Ей докато кажа че спи и звяра се събуди. Айде чао за сега!

# 596
...ето какво стана - всяка майка, която реши да се включи в темата започва поста си с думите - „Здравейте, помните ли ме?...Аз не съм нова!“, или „...не съм нова, просто нямах време да пиша...“. И то не за друго, а защото всички нововключили се в темата са наречени „навлеци“! Защо??? Това, което ни събира във „вашата“ тема не е нищо друго освен децата - това, че на някой му е покарало зъбче, или от днес е започнал да седи сам... Защо всяка майка на МАЙско бебче да не сподели радостите, тревогите и притесненията на своето дете? Може пък да е полезна за ТЕБ! Щом не искате да се включват още мами във вашата тема, направете си поименна тема!
Желая на всички хубав ден!

# 597
  • на североизток
Здравейте и от нас!

Благодаря ви на всички за подкрепата Hug
Днес определено каката е по-добре, както и аз. Вчера и следобяд и ММ сдаде фронта, а от вечерта и баткото Cry. Но тази сутрин нещата са по-добре. Какви са тези вируси по това време не знам?!

Марте, Нели
, ще се опитам да изпратя снимките днес или утре.

# 598
Добро ютроооооооооо,  Hug

Така видях големи сладурковци с хубави мами и тати (само да не ме биете, моя мъж го няма, таа поглеждам, оглеждам ии до там) Blush Hug

ама като стана на дума, наш тати се връща предсрочно и то точно за преди Коледа -  Mr. Green Heart Eyes, само че така намалява възможността да бъде тук за първия рожден ден на Едик!  Confused

Оливер, ама фасул... леща.... раничко е душка!!! Има доста писания и в книги, и в интернет... на лекции като ходих също казаха, че е рано, понеже съдържат доста целулоза и са газообразни, дразнят нежното стомахче на децата... аз само грах съм дала, но виж за леща и фасул ще изчакам към 11 - 12 месец!  Peace Но както си решила, де не давам Ъкълец  Peace Hug

Къщиии, айде да е честита първата беля на Габи!  hahaha Прибирай, разтребвай да има място малката госпоица!! Честито за взетите изпити мадам!! Нашата гордост си ти, както и Яни и всички други (в момента не се сещам), които учат и същевременно сами си гледат децата!  smile3501 smile3501 smile3501

Бързо оздравяване на всииииички болнички!!! Пазете се мами, пазете дечица!!!!

Десинсе, честито ви нова къща!!! Направете от нея един сплотен и уютен дом!  newsm41

При нас, все същата .... само дето Еди, започва да проявява все повече капризи от към ядене, освен това май не обича месо... това заек, пуйка  Sick, а пиле по - добре ... Но вчера например и пиле не искаше, може би щото имаше парчета в пюрето (на овко), уж си ги хапва, пък що тъй  Tired
Ииии вече втори път яде на обяд не повече от 50 гр пюре и се дохранваме с плодово, щото все се оказва че сме излезли и нямам  друго в чантата...  Tired ooooh!

стига сте дъвчели едно и също мамиииии!!!!  smile3534
Който иска да пише, просто да пише, който иска да чете, нека се включва от време на време да видим какво става с децата, с вас за да сме полезни едни на други! Peace .... Хайде да споделяме и да се радваме!!! Hug

Зазка, ми то времето не е студено, предполагам и вирусите за това са налице  Rolling Eyes Бързо оздравяване на семейството!!!  Hug Praynig

# 599
Хайде да разведрим обстановката...

погледнете календара... скоро е КОЛЕДА!!!!!

Поздрав за ВСИЧКИ Мамиииииииии!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY

Общи условия

Активация на акаунт