В очакване сме на ритничета от Майските мъничета

• 26 598
  • 716
  •   1
Отговори
# 375
  • София
tzuntzurka добре дошла!

Радвам се да видя, че има и други мами като мен с малка разлика между двете деца. Надявам се твоя малчуган да е послушен, че като гледам какво чудо е моето момче, почти не ми остава време да седна да почивам  Grinning Все пак, най-важно е да са ни живи и здрави децата, а и ние покрай тях да имаме сили да си ги гледаме.

# 376
Добре дошла tzuntzurka, дано всичко да е наред  Hug При кой се следиш в
Токуда (и аз съм там, за сега ме следи д-р Живкова), но съм се ориентирала към д-р Димитров за раждането, защото преди родих при Диков пак в Токуда, но него вече го няма там, а аз искам да си родя в Токуда. Ти при кой си раждала?  Embarassed Извинявам се за многото въпроси  и спама Embarassed

# 377
Здравейте! От Враца съм и това ми е първа бременност, терминът ми е 09.05.2012. Днес бях на преглед и казаха че за сега е момче, другият път ще знам със сигурност. Бебето е 4,3см и тежи 464г.

# 378
Alex83, при Лазарова раждах и сега пак тя ме гледа.Много съм доволна!
Иначе по ЗК съм в Майчин дом.

# 379
Здравейте! От Враца съм и това ми е първа бременност, терминът ми е 09.05.2012. Днес бях на преглед и казаха че за сега е момче, другият път ще знам със сигурност. Бебето е 4,3см и тежи 464г.
Добре дошла,да не би бебчето да е 14 см,а не 4см? Joy

# 380
Здравейте, момичета! Честит празник и от мен на всички студенти! Приятно изкарване на празнника на тези, които ще празнуват.
При мен всичко е наред, търча нагоре надолу, имаме бая работа... днес в снега бях навън Simple Smile иначе успях да си запазя час за ФМ при цолова във фемина, защото и при първата бях при нея, за 04.01. нямам търпение вече...
другата седмица съм на жк и пак ще ми правят изследвания Simple Smile дано ме погледне и на ехограф Simple Smile
аз съм навита за срещата и за 17 и за 18. както кажете вие Simple Smile
честито на всички научили пола, на мен хем ми е любопитно, хем не ми се иска да разбирам Simple Smile ще видим Simple Smile
гериии, много се радвам, че се прибра Simple Smile

# 381
  • София
tzuntzurka и vivi16  добре дошли,лека бременност и лек финал  Hug Hug Hug Hug

# 382
Добре дошла,да не би бебчето да е 14 см,а не 4см? Joy

Embarassed Много уместен въпрос.Всъщност сега се загледах и забелязох, че са измервали мисля главичката му. Няма как да е 4см при положение , че преди месец беше 7см Laughing

# 383
Здравейте мацки  Hug

Честит празник на всички студенти и на всички които празнуват!

Добре дошли на новите мами    bouquet Лека и спокойна бременност!

Браво на всички мъжки и дамски мами  Hug

Аз утре си отивам вкъщи  newsm44 Вече съм добре, нямам никакво течение, не ме боли корема, но ще си кротувам.

Kari, какво стана с амниоцентезата днес? Пиши когато можеш  Hug
Drina, е не се притеснявай за малко ще сме затворници, за да сме кротки. Лекарката каза днес в моето отделение, кротки майки няма, за това са тук. Тя си знае стоката жената  Laughing
Sweety85, ти при кой лекар беше в МД?

# 384
  • София - Младост 1А
vivi16, tzuntzurka добре дошли! Здраве и усмивки и много леко бременнеене!

tzuntzurka заформяме се Младостка компания. Живот и здраве, догодина ще разхождаме бебоците из градинките  Hug

GeryD новините са страхотни. Дано нямаш повече проблеми!
Аз не мога да седя без работа. Направо откачам. Направила съм си една много лека програма, че иначе не става. Днес прередих 3 чекмеджета от секцията, довърших коледната украса и сготвих една пилешка супа. Така всеки ден съм си направила списък с разни неща, които все не ми остава време да свърша. Естествено гледам да не се преуморявам и да не вдигам тежко.

# 385
Дрина, точно такъв беше случая  при нас, усети се някаква невъзможна за удържане гордост при таткото, хаха Simple Smile

Виви16, аз мисля, че не само размерът, не е 4, но и теглото не е 464, при размер 14 см е нормално бебето да е между 150 и 170 грама, а главичката да е 4 см.

Нямам търпение да приключа в офиса днес, за да отида да украся къщата най-накрая. Пуснах студентите да празнуват от рано днес и е едно такова пусто сега тук, добре, че си имам елха да ми мига Simple Smile

Хубава вечер на всички!

# 386
  • varna
Здравейте и от мен! Терминът ми е на 31.05.12, но заради висок диоптър ще раждам по-рано - секцио. От Варна съм. Честит празник на всички празнуващи.

# 387
добре дошли на новите моми  Hug Hug Hug
а звъннах на доц. Томова и ме записа за 10.01 тъй като каза че сърчицето най добре се вижда в 19-20 седмица тъй че направо при нея ще си направя феталната моефология

# 388
  • София - Младост 1А
добре дошли на новите моми  Hug Hug Hug
а звъннах на доц. Томова и ме записа за 10.01 тъй като каза че сърчицето най добре се вижда в 19-20 седмица тъй че направо при нея ще си направя феталната моефология

Супер! Сигурна съм, че всичко ще е наред!  Praynig

# 389
krasichka, от колко часа си на ФМ? Аз съм на 10.01. от 16:45ч.

Общи условия

Активация на акаунт