В очакване сме на ритничета от Майските мъничета

• 26 617
  • 716
  •   1
Отговори
# 360
БлаговеснА може ли да ми дадеш друг линк защото този не се отваря
да Малчев вчера бях на преглед в 15 седмица и 3 дни съм
благодаря ти  Hug Hug Hug

# 361
  • София - Младост 1А
Ето адреса:

www docenttomova bg

Нещо не възприема линка и го изписва като спам. Вместо интервалите има точки - предполагам се ориентираш.

И аз бих ти препоръчала да се обадиш още сега.

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 12:21 от Drina

# 362
  • Перник
Привет сладурки не пиша често, но редовно ви чета.
Много стиснати палци на тези, които имат проблеми и на тези, които са в болница.
Честито на мамчетата разбрали цвета на гащите.
Аз вчера бях на ЖК бебето си расте-вече сме 120гр. и 15см. отново потвърдиха за момче. Пуснаха ми изследвания дано да са добри.
Жанинче ти при кой доктор се следиш в Шейново?
И да не забравя Честит празник на всички студенти-весело посрещане на празника.

# 363
Момичета може ли да ви помоля за да ми е по лесно да слагам щъркелчета да си пишете и термина,за да не търся на първа страница.Не помня кои на коя дата е  Crazy  Hug

# 364
GeryD, надявам се скоро да си по-добре и на срещата да дойдеш Simple Smile Hug
Аз не съм в София, ще се прибера към 14-15.12. Ако ще се събираме на 18-ти, мисля, че ще мога да дойда.
blagovesna, благодаря ти, че правиш всичко това за нас! Simple Smile Hug
Момичета, чудех се какво да си взема на Палмерс - масло, лосион или олио. Казвате, че олиото попива...макар, че не ми е суха кожата, може би от него ще си взема, за всеки случай Simple Smile
Чувала съм много хубави отзиви за маста. Досега всеки , който е ползвал мас, няма стрии. Отвратително мирише, но може би, ако се сложи нещо вътре като масло на Икаров , например, или ванилия, ще стане.Вие какво мислите?

# 365
Леле как заваля на парцали! Честито да ви е и внимавайте, ако ви се налага да бродите по улиците, че е хлъзгаво!

Минавам само да ви кажа здрасти Simple Smile  При мен всичко е наред, имаме си 100% мъж, докторката 5 пъти каза "виж му пишока сега от ляво, виж го сега от дясно", чак ми стана едно неудобно и смутено по едно време, а таткото понеже го бях взела с мен да се увери, само наблюдавах как става все по-ухилен с всяко следващо изречение на гинеколожката. В 17.0 седмица беше 160 грама и 14 см от главата до дупето Simple Smile Като никога си седеше кротко и само кръстосваше и разкръстовсваше крачета. Пусна го за малко на 3Д и се смяхме много като го видяхме да отваря и затваря уста все едно се прозява, ама то си беше 9 сутринта.

Да си кажа и аз относно мазилата - от самото начало ползвам Tummy Butter на Палмърс за корема, специалиен на Мустела за бюста и олио за крака и всякакви други части. Много съм доволна, сега привършват и ще взимам пак.

За срещата - гледам, че няма много активни и записали се и ви предлагам да я направим следващия уикенд, примерно съботата се пада 17ти, за да могат да се съберат повече девойки. Предполагам повечето ще искат да е обедно време, аз препочитам вечер, но за тези, които гледат деца, сигурно ще е по-трудно, затова каквото кажете.

Здрасти на новите приятелчета, стиснати палци на тези с проблем и прегръдки за всички.

# 366
  • София
Днес бяхме на ФМ в Майчин дом казаха,че бебо е наред малко ми се стори,че бързо минах за около 10-15 минути,но пък лекарката изглеждаше свястна. И този път не можаха да кажат със сигурност момиче или момче ,но и тази лекарка клони към момиченце за това ще приема,че ще е момиче  newsm68 с таткото мислихме имена и се спряхме на Алекса ,много съм щастлива
На всички разбрали пола честито, за сините и розовите гащички,на всички мами ,който още не знаят малко търпение  Hug
Страхотни изкушения браво

Честит празник на всички бивши и настоящи студенти
bigdance2

# 367
  • Sofia
Привет сладурки не пиша често, но редовно ви чета.
Много стиснати палци на тези, които имат проблеми и на тези, които са в болница.
Честито на мамчетата разбрали цвета на гащите.
Аз вчера бях на ЖК бебето си расте-вече сме 120гр. и 15см. отново потвърдиха за момче. Пуснаха ми изследвания дано да са добри.
Жанинче ти при кой доктор се следиш в Шейново?
И да не забравя Честит празник на всички студенти-весело посрещане на празника.

Аз не се следя в Шейново, а в 25 поликлиника. Peace Но там ще раждам и предполагам,че към средата на 8 месец , живот и здраве, ще се ориентирам към доктор..защото гинеколожката,която ми прави секциото с малкия е във Франция и не знам дали ще се върне (а много ми се иска)...

# 368
момичета какво мислите за секциото по желание не би имало проблем лекаря да се съгласи нали ?

# 369
  • София - Младост 1А

Аз не се следя в Шейново, а в 25 поликлиника. Peace

Аз също съм на ЖК в 25 поликлиника. При д-р Папукчив съм. Сега ще се окаже, че сме комшийки  Simple Smile

Anjella, ако знаеш как ме върна назад в годините. Като бях на ФМ с Пепи, бях взела мъж ми да гледа. Абсолютно по същия начин докторката показваше малката мъжка гордост. А мъж ми се надуваше като балон. Накрая почти не стъпваше по земята и седеше ухилен като идиот... няма такъв смях.

# 370
  • Sofia

Аз не се следя в Шейново, а в 25 поликлиника. Peace

Аз също съм на ЖК в 25 поликлиника. При д-р Папукчив съм. Сега ще се окаже, че сме комшийки  Simple Smile

Anjella, ако знаеш как ме върна назад в годините. Като бях на ФМ с Пепи, бях взела мъж ми да гледа. Абсолютно по същия начин докторката показваше малката мъжка гордост. А мъж ми се надуваше като балон. Накрая почти не стъпваше по земята и седеше ухилен като идиот... няма такъв смях.

Ами аз съм от Младост 1 и се следя при доктор Илиева Peace

# 371
Честит първи сняг, толкова е хубаво да си го гледаш от вкъщи как вали  Heart Eyes
 sweety, честита ти девойка  Hug
Anjela, на теб честит мъж  Hug
krasichka, немисля, че ще бъде проблем, аз когато бях бременна със сина ми док ме попита как искам да родя, и аз си казах, че нормално, така и стана.

# 372
  • София
Честито на всички празнуващи студенти и весело изкарване на празника  cheers

Вчера успях да си наваксам с четенето и ми стана мъчно за всички майчета, които са в болница или имат неприятни болежки. Пожелавам ви бързо да се оправяте и това да остане зад гърба ви.

Всъщност това ме накара да се замисля и да започна повече да се пазя. До сега не обръщах много внимание, че съм бременна, вдигам тежко, почти по цял ден съм на крак и се занимавам с домакинска работа, чистя или готвя, миналата седмица пренареждах шкафовете във вкъщи качена на един стол. Когато времето позволява съм с малкия навън, все още го бутам в количката и ми се налага да изкачвам няколко баира за да стигна до детската кухня. В резултат на цялото това ежедневие не съм качила нито един килограм. За сметка на това като легна вечерта и спа непробудно до сутринта.

Да не забравя да честитя на всички разбрали пола на бебето. Наистина преобладават сините гащи, но аз продължавам да се надявам да съм от отбора на розовите. Другата седмица на 15-ти се надявам да разбера.

# 373
  • Перник
Жаниниче извинявам се - някъде нещо съм пропуснала в постовете ти.

# 374
Хайе и аз да се запиша при Вас!
На 29 съм, живея в София-Младост 1, втора бременност отново момче Simple Smile с термин 31 май.
Първата ми бременност беше малко кофти с плацента превия, но се надявам с тази да нямам такива или други проблеми. PraynigРаждах в Токуда, следя се там и се надявам пак там да родя!
Имам си едно страхотно момченце на почти година и 5 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт