В очакване сме на ритничета от Майските мъничета

• 26 633
  • 716
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, вижте на какво попаднах:
http://www.bioslunceluna.com/shop/za-bebeto-i-mama/za-bremenni-i … a-weleda-bio.html
Пише, че вечер в топла напитка помага за по-лесно записване. Отделно стимулира имунната система. Аз обмислям да си взема, въпреки че заспивам лесно, но понякога през нощта се разбуждам и спя неспокойно. Споделям, защото много от вас писаха, че имат проблеми със съня.

# 346
Добро утро!  Hug
Честит празник, студенти!/настоящи и завършили/   Laughing
Gaudeamus igitur,
 Juvenes dum sumus!

Tada Tada  Tada Tada  Tada Tada  Tada Tada Tada Tada
jalto_pate, благодаря за закуската! От всичко ще си хапна  

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 09:04 от krisi72

# 347
Добро утро момичета, ведър и спокоен ден Simple Smile
Добре дошла Мая  bouquet
Как го пиете този Магнерот Sick, едвам ги преглъщам тези таблетки, а док ми каза да ги пия 7 седмици  Embarassed

# 348
Бебоне, 2х2 с много вода - до термин  Mr. Green

# 349
Добро утро мили мами  Hug

Искам и аз Ви се похваля - вчера бяхме на преглед и се оказа, че бебо върви с цяла една седмица напред, въпреки че това не може никога със сигурност да се докаже.  Ще си имаме момиченце и сме ужасно щастливи  Grinning Blagovesna моля те да ми сложиш едно розово щъркелче на първа страничка  Hug Hug Hug

Искам да споделя и аз за усещанията на бебо. Аз го усещам многоооооо отдавна и доктора дори се учуди, защото все пак ми е първа бременност, но нали при всеки е различно. А снощи за моя най-голяма радост вечерта го усетихме как рита, дори мъжа ми го усети с ръка на корема. Беше много вълнуващо, дано всички усетите това невероятно чувтсво съвсем скоро   bouquet

Искам да споделя и за козметиката на Палмерс, бях писала преди известно време, че е много добра, а снощи се снабдих с олиото http://www.palmers.bg/Cocoa-Butter-Formula-Palmer%27s-Cocoa-Butt … hing-Oil-5-50.htm Аз по-принцип съм с нормално кожа и си мислех, че олито ще бъде много мазно, но се оказа просто невероятна. Кожата става като на бебе, много мекичка и не мазна. А цената от 18 лв. си е направо супер. Може и Вие да пробвате  newsm10

Хубав и слънчев ден на всички  Hug Hug Hug

# 350
Леле, да не влизам 1 седмица поради липса на интернет, и да изпусна бъбречни кризи, Гери в болница, сини и розови гащи,  Патето рожденничка....
 Praynig Praynig Praynig за всички ви, момичета, никой да не обикаля по болници и доктори, искам да знам, че сте добре....
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СТУДЕНТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Много ще се радвам да се състои срещата, пишете ме и мен, но се съмнявам да се организираме за 1 ден, ако не става тази събота - да направим списък за следващата - 17.12.?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lovekiss

# 351
Sunshine честита девойка  Hug
За олиото на Палмърс, аз съм изключително доволна,ползвам го от края на третия месец, и ми е останало около 2 пръсти , ще взимам много, добре овлажнява и мирише страхотно, аз съм с много суха кожа, но с него остава свежа през целия ден.

# 352
Sunshine честита девойка  Hug
За олиото на Палмърс, аз съм изключително доволна,ползвам го от края на третия месец, и ми е останало около 2 пръсти , ще взимам много, добре овлажнява и мирише страхотно, аз съм с много суха кожа, но с него остава свежа през целия ден.
В отбора са "сухите кожи" съм, ползвам го от около седмица и подкрепям напълно.  newsm10
Честита девойка и от мен!

# 353
  • София - Младост 1А
Привет момичета!

Първо честито на всички студенти! Много успех и незабравими емоции!

Аз се връщам от лекар. Бебето е добре, аз горе-долу. Много ми е ниско кръвното, казаха да внимавам да не припадна някъде. Намалиха ми малко дозата на но-шпа-то, защото то допълнително сваля кръвното.
Казаха пак, че вероятно е момиченце, но не е сигурно... та ще се въздържа да поискам розово щъркелче. Вече почвам да се нервя. Искам да знам...

Как го пиете този Магнерот Sick, едвам ги преглъщам тези таблетки, а док ми каза да ги пия 7 седмици  Embarassed

Ми как... стискам очи и гълтам. Аз съм на 3х2 до края.

Sunshine страхотни новини!

За срещата, наистина може да я направим другата седмица... че като гледам може и да не се организираме.

# 354
Честит празник на всички студенти  newsm18
Олиото и аз си го взех и много ми харесва,точно защото не е толкова мазно и мирише много приятно,пък и ми се струва изключително икономично..
Честито на всички мами разбрали за пола на бебо Hug,аз още не знам на 100%,но и това ще стане другата седмица,наистина има много мъжки мами ,тези с девойките се броят на пръсти,това означава че ще има много кандидати за една госпожица #Crazy

# 355
Здравейте, момичета,

честит празник на всички студенти и на мен, Grinning

Не съм писала отдавна, но тук една седмица с моя бременлийски мозък се боря да предам една курсова работа и снощи в 2 часа я предадох. Вече съм спокойна и доволна.

Та аз да се отчета, във вторник бях при док, бебето се развива добре, мърда, маха с ръце и обръща гръб, малко срамежливо. Лекарката, която ми каза че ще е момиче, сега взе да дава назад и не е много сигурна. На 29 съм при Томова, да видим какво ще каже. Ужасно съм любопитна, направо нетърпимо положение  Laughing

Мамите, които са в болница, голяма прегръдка и да се оправяте бързо.

Артемида, аз съм имала песъчинки и всичко съм изкарвала в домашна обстановка, е не бях бременна де. Но шпа, стоене във ваната /не зная дали сега е позволено, знам че не е хубаво да се ползва много топла вода/ и пиене на много чай - просто не спираш да пиеш топла течност. Обикновено много бързо ги изкарвах. Прегръдка и на теб и дано скоро се почустваш по-добре.

Арлина, много благодаря че сподели този елексир, аз ще си го взема, да видим дали ще се справя с  безсънието.

Относно срещата, аз също си мисля че другата седмица ще  по добре- то не остана време да се организираме за тази.

Целувки на всички   bouquet

# 356
Честит празник на всички студенти!!!!  ura ееех кога и аз бях студентка и го празнувахме този 8-и декември, спомени спомени......
Sunshine , No7Humanka и  Alex83честити девойки и честит мъж на  Шушанка !!! Според мен мъжете се показват по-рано , сега очакваме бум на девойки, ще видите  Wink
Артемида, пий неоренал SR по-добър е. учудвам се че на ехограф не се вижда нищо, на мен ме видяха песъчинките точно АГ-то и задръжка на урина видя в единия бъбрек. но важното е че бебо е добре, стискам палци да се оправиш скоро, пий много течности, и чай от липа много успокоява.
krasichka дано всичко е наред, непременно отиди при доц. Томова, тя е специалист именно по ехокардиография.  Praynig

# 357
Добро утро, благодаря за закусчицата  Hug
Честит празник на всички студенти  Hug
Стиснати палци на всички, който имат нужда от подкрепа  Praynig
Честито за сините и розови гащи. Дрина и при нас не е на 100% сигурно, че ще е момиче, но силно се надявам да е така  Crazy
За Палмърс да кажа и аз, първо си бях взела едно масло в кръгла кутийка, от което съм адски доволна, но ми свърши за месец и реших да си взема олиото, наистина не е много мазно и мирише много хубаво, но при мен се оказва, че не е толкова ефикасно, кожата ми направо изсъхва. Явно ми е по-суха, ще си взема пак маслото. Другото което си купих е лосиона, който може би направих грешка да помириша когато ми ставаше все още лошо и сега като го помириша  Sick, немога да го ползвам.
Хубав ден

# 358
добро утро момичета

да ви почерпя, че имам празник
4естит на всички настоящи и бивши студенти

доцент Томова в Майчин дом ли работи, казаха ми да изчакам феталната морфология началото на януари и след това мисля да търся друг специалист

много ви благодаря че ви има тумбаци Hug Hug Hug Hug Hug

# 359
Добър ден  Hug
Красичка д-р Малчев ли те гледа,ти в коя седмица си?Бих те посъветвала още сега да се обадиш на Томова Тя ще прецени дали е рано или не,но за да изкарате хубави и спокойни празници отиди сега.  Hug Hug Hug
http://www.docenttomova.bg/index.php?p=3

ето тук може да видиш къде преглежда Томова

Общи условия

Активация на акаунт