ДЕКУПАЖ_44 - Царството,където цари любов,красота и вълшебство

• 59 256
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • край Дунав
Честито Рождество, дами! Да сте живи и здрави, Вие и семействата Ви! Много творчески новости и умения и тази година!  Hug

# 151
  • Добрич
Мили момичета и момче,
Честито Рождество Христово!
Весела Коледа!
Нека сърцата ни бъдат светли не само на празници. Нека всеки ден да бъде едно малко чудо, изпълнено с вдъхновение, много хубави емоции и изобилие във всички области на живота.
Желая ви много мъдрост и спокойствие!

# 152
Здравейте на всички и Честита Коледа! Очарована съм от това, което правите, изчетох доста неща и реших и аз да се пробвам в декупажа. Това са моите първи декупажи. Коледните висулки са върху МДФ материал, кутията е от картон–от комплект за гоблен-, а другото е от едно голямо шоколадово яйце на моя син, ама като се замисля и от малките ще станат. Другото ми хоби е гоблените, но мисля, че мога да го съчетая с декупажа. Имам много да уча и се надявам на вашата подкрепа!

# 153
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, МИЛИ МОМИЧЕТА И ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2012 ГОДИНА!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, НЕКА СЪРЦАТА ВИ БЪДАТ ИЗПЪЛНЕНИ ВИНАГИ С ТОЛКОВА МНОГО КРАСОТА, ДОБРОТА И ЛЮБОВ!

Ето нещо новичко от мен:
http://esteia.snimka.bg/hobby/hobby2.643296.all

txtloves   txtloves   txtloves   txtloves

# 154
Честит имен ден на всички празнуващи Стефанов ден!
От толкова красотии вече не мога да ви изреда, но на мен не ми се спира да правя разни неща и винаги това е последното. http://richi1.snimka.bg/hobby/dekupaj.591911.25937720 -това е едно пано на което нещо му липсва и не мога да измисля какво и си седи така, а следващите три неща са едни свещички които не успях да ги фокусирам добре, пак пано и свещничета. Тъкмо решавам, че това е края и направих две камбанки тип папие маше които не успявам да довърша и една две бутилки с шампанско ме чакат. Дано се справя до края на годината. Толкова от мен.
Весел празник.  bouquet  bouquet  bouquet

# 155
Честита Коледа, мили момичета!!!

С пожелания за една по хубава Нова година!!!

В секундите надбягани от пулса на сърцето,
пристига сняг на прага ни и става много светло!
Приижда с гръм и музика, облечена във бяло,
средношната илюзия да почнем от начало -
да сложим ясна граница на своя ден предишен,
и върху чиста страница - ден първи да напишем!
След празничните изстрели в пространствата далечни,
ще срешнем нови истини и хора по-човечни!
Тревоги ще изпитаме, ще се стремим към нови цели....
В ноща прииждат дните ни, като снежинки бели!

# 156
It's party time  Laughing Хайде на гласуванетооо

http://dekupazh.multiply.com/photos/album/23

# 157
Антом Ани, много благодаря за подаръчето Simple Smile Прекрасни салфетки, а чинийката ще ми свърши чудесна работа  Heart Eyes Много, много благодаря. Само да попитам тези чинийки от къде ги взимате, дали ще има такива и в София? Ако някой знае да сподели.
Не съм сигурна или по точно не помня дали писах благодарствено писмо на Есин за полученият подарък от нея, страхотна кутия  Grinning от сега съм почнала да мисля как точно да я украся, жалко че Коледните празници минаха иначе щеше да стане прекрасна кутия за  коледни сладки, но не се знае ... може да изчака до догодина или ще се намери повод, причина да стане кутия за бижута ... С толкова салфетки от Есин със сигурност ще стане чудесна кутия  Heart Eyes Благодаря   bouquet
Благодаря ви момичета, че ме направихте щастлива с прекрасните подаръци.
Желая на всички ви, весели празници и щастлива Нова година!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 158
  • пловдив
Злати, радвам се, че и при теб наградката е пристигнала невредима  Hug В пощата бяха свършили кутиите, а много закъснях с наградите и .... рискувах с плика  Embarassed  Чинийките ги купувам от магазините левче.... за София ще  трябва да питаш момичетата, защото посещенията ми в столицата, все е с изчислени секунди и време за разглеждане и разходки, все не ми оставят  Twisted Evil

# 159

прекрасни зимни приказки  Hug

# 160
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ, И МНОГО ТАЛАНТЛИВИ.

# 161

ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА!!!МНОГО ,ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ТВОРЧЕСКИ ИДЕИ!!!

# 162
Мили момичета пожелавам ви приятно прекарване на новогодишната вечер.Нека през новата година има повече радост,усмивки,красота и най-вече здраве. Tada Kissing Heart

# 163
Момичета, само да ви се похваля, че успях да довърша всичко планувано http://richi1.snimka.bg/hobby/dekupaj.591911.25967363 от тук на татък шест снимки(не убивайте фотото, толкоз си може), и да ви пожелая:   
ВЕСЕЛА 2012 ГОДИНА!   bouquet

# 164

Общи условия

Активация на акаунт