Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са бутилките на MAMS и защо са по-специални?
Какви са техниките за декупаж върху стъкло и бутилки?
Как да работите с медиум за напукване при декупаж?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са бутилките на MAMS и защо са по-специални?
-
Какви са техниките за декупаж върху стъкло и бутилки?
Техниките за декупаж върху стъкло и бутилки включват използването на специални материали като медиум за декупаж или латекс, които се комбинират със салфетки, за да се постигне желания ефект. След прилагането на материалите е важно да изчакате изсъхването им, като времето за това зависи от конкретните условия и използвани материали.
-
Как да работите с медиум за напукване при декупаж?
-
Как да изберем подходящата златна боя за декориране на стъкло?
-
Какъв материал се използва като лепило при декупаж?

Прекрасни салфетки, а чинийката ще ми свърши чудесна работа
Много, много благодаря. Само да попитам тези чинийки от къде ги взимате, дали ще има такива и в София? Ако някой знае да сподели.
от сега съм почнала да мисля как точно да я украся, жалко че Коледните празници минаха иначе щеше да стане прекрасна кутия за коледни сладки, но не се знае ... може да изчака до догодина или ще се намери повод, причина да стане кутия за бижута ... С толкова салфетки от Есин със сигурност ще стане чудесна кутия