Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са бутилките на MAMS и защо са по-специални?
Какви са техниките за декупаж върху стъкло и бутилки?
Как да работите с медиум за напукване при декупаж?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са бутилките на MAMS и защо са по-специални?
-
Какви са техниките за декупаж върху стъкло и бутилки?
Техниките за декупаж върху стъкло и бутилки включват използването на специални материали като медиум за декупаж или латекс, които се комбинират със салфетки, за да се постигне желания ефект. След прилагането на материалите е важно да изчакате изсъхването им, като времето за това зависи от конкретните условия и използвани материали.
-
Как да работите с медиум за напукване при декупаж?
-
Как да изберем подходящата златна боя за декориране на стъкло?
-
Какъв материал се използва като лепило при декупаж?
Това е от мен!
.А павурчето е станало бутиково.Супер!Я ни светни каква е тази въртяща се дъска от Икея.Уникално си я декорирала.Чакам с нетърпение и столчето - декупирано разбира се.
.....май всичките!Кутията е стграхотна и паното с нея,и чинийките-прелест.Даже ми хрумна идея за една салфетка като ти видях чинийките.Чудех се къде да я лепна и все не зацепях,но....сега започвам още утре,че първо трябва да оправям майка и после сили нямам за нищичко.
Здравкова,пропуснах да ти отговоря - вазата е с оризова хартия от плевенската фирма.Ето и това шише е с оризова хартия:
, а бутилката е прекрасно нежна

И я мокрих,и с разредено С 200 я мазах не става и не става............
Пак си натворила чудеса!Майсторка си на шпатулните пана,вече са ти запазена марка!И свещите са супер,а паната с двете зайчета са прекрасни,особено ми харесват тампонираните кръгчета отстрани