Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 46 840
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • София
radi86 и Milena*, мерси за отговорите!

# 631
Искам да питам за мнения относно различните процедури за лице- пилинги , ултразвук, лазерно подмладяване , микроабразио ит.н. Откакто се нароиха тези сайтове им обръщам повече внимание и започвам да се обърквам ,кое е най добре да се прави, може ли безразборно да се правят . Какво е мнението ви ?

# 632
# 633
Здравейте, момичета!

Имам нужда от съвет. Замислям се да си купя ваучери за фотоепилация IPL на цели крака. По-конкретно от студио Савана в Борово. Цената е 45 лв. Преди време съм чела добри отзиви за отношението на момичето, което работи. Обаче има ли някой, който е ходил там на фотоепилация (независимо на каква част от тялото) да речем поне 4-5 пъти и е установил, че има ефект? Притеснявам се да не е скапана техниката и само да си губя времето и парите...

Мерси предварително!

Аз съм ходила вече повече пъти 7-8 може би(лицеви зони)..не съм много сигурна за точния брой. Има очевиден ефект,но за 100%- ов незнам още колко ще трябва да ходя и се чудя вече дали е постижим  Tired

И при мене е така. В началото мислех да спирам да ходя там, защото салончето е малко.. странно; и се съмнявах да имат качествена апаратура, ама факт си е, че значително ми намаляха косъмчетата... Преди сигурно 2 месеца ходих последно (аз си ходя когато аз си преценя, а не както ми кажат Grinning), но все още да имам 2-3 пораснали косъмчета, чакам евентуално да се покажат още преди да отида пак, иначе не виждам смисъл. Но определено ги слагам в графата на салони, от които  съм доволна от ефекта  Peace

# 634
  • София
Класически масаж в Алфа Медика- 10 /10. Много съм доволна. Студиото е чисто и топличко. Масажистът е много добър. Чувствам се прекрасно след масажа! Определено ще следя за техни промоции, дори веднага намерих една- 90 минути шоколадова терапия на цяло тяло за 18 лева.

# 635
Аз все ги гледам тези глезотийки масажите, но до сега никога не съм ходила на подобно нещо и се притеснявам малко  Embarassed Споделете моля, като е масаж на цяло тяло до каква степен се събличате  Rolling Eyes Или дават някакво еднократно бельо може би, или само на кърпи се разчита?  newsm78

# 636
  • София
incarnadine108, оставаш по пликчета. Peace Всичко друго би пречило на масажа. На мен ми дадоха хавлия и стая за събличане. Масажистът ме изчака да се настаня на масажното легло и чак тогава влезе. Когато трябваше да се обърна по гръб, той дискретно се оттегли. По време на самия масаж са открити само онези части, върху които работи. На практика бюстът ти е покрит през цялото време.

# 637
Аз все ги гледам тези глезотийки масажите, но до сега никога не съм ходила на подобно нещо и се притеснявам малко  Embarassed Споделете моля, като е масаж на цяло тяло до каква степен се събличате  Rolling Eyes Или дават някакво еднократно бельо може би, или само на кърпи се разчита?  newsm78
В зависимост от това как ще ти е комфортно - може и без нищо. За масажиста това не е проблем - те са виждали много от какво ли не. От друга страна, колкото повече махнеш, толкова по-добре. Във всеки случай няма да те принудят да се съблечеш чисто гола, ако не искаш.  Peace
За еднократно бельо не съм чувала. Ходя си с моето и то с нещо обикновено, че от маслата става една мазаница и може да се съсипе бельото.

# 638
  • София
Момичета, някой да има отзиви за мъфинчетата??? много се чудя, дали ще са хубави  newsm78

# 639
Интересна почивка в Банско на супер цена  Thinking
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=1139&refid=105850

# 640
  • София
Аз все ги гледам тези глезотийки масажите, но до сега никога не съм ходила на подобно нещо и се притеснявам малко  Embarassed Споделете моля, като е масаж на цяло тяло до каква степен се събличате  Rolling Eyes Или дават някакво еднократно бельо може би, или само на кърпи се разчита?  newsm78
В зависимост от това как ще ти е комфортно - може и без нищо. За масажиста това не е проблем - те са виждали много от какво ли не. От друга страна, колкото повече махнеш, толкова по-добре. Във всеки случай няма да те принудят да се съблечеш чисто гола, ако не искаш.  Peace
За еднократно бельо не съм чувала. Ходя си с моето и то с нещо обикновено, че от маслата става една мазаница и може да се съсипе бельото.

Еднократно бельо дават рядко и на малко места. Пък и то е толкова оскъдно, че предпочитам да съм със свои бикини. Иначе на местата, където аз ходя на масаж, подпъхват /подгъват/ кърпата под бикините, така че досега не са ми го цапали. А дупето го масажират през чаршафа.  Peace

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 18:50 от Reiny

# 641
Искам да питам за мнения относно различните процедури за лице- пилинги , ултразвук, лазерно подмладяване , микроабразио ит.н. Откакто се нароиха тези сайтове им обръщам повече внимание и започвам да се обърквам ,кое е най добре да се прави, може ли безразборно да се правят . Какво е мнението ви ?
Аз не съм кой знае какъв специалист, даже въобще не съм де  Grinning, но от микродермабаразиото съм много доволна! Но зная, че е добре да се прави зимно време, не се седи на слънце поне един ден след това и трябва да се направят поне 5 или 6 процедури за по-траен ефект. Моят ефект и при една се прояви, но обмислям още.....Ако някой знае нещо за другите методи, изброени от теб, нека сподели

# 642
  • в града на вечния купон
момичета мнение за студио за красота Силвана Младост 2?

# 643
# 644
  • София
Днес бях в Афинити на плитка- малко по- добре от миналия път, но момичето ми направи страхотен жест- ваучерът ми беше изтекъл още на 30. 11, а ме направи без проблем.   bouquet
Кола маска във Фрея Идън- постара се момичето, нямам забележки, нищо че беше притеснена. Като си тръгвах момичето на рецепция се хранеше на бюрото, което не ми направи добро впечатление.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт