Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 46 857
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Някой пита за добро студио за масаж. Аз съм доволна от това http://napolovina.com/offer.php?id=792 има и за масаж на гръб в същото студио http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=1043&refid=23574&webid=67

Имам ваучер за масаж в Алфа Медика и днес звънях на два пъти да резервирам час, но никой не ми вдигна. Някой  друг да е имал проблеми да се свърже с тях? Rolling Eyes

Ами аз като звънях също на 2 пъти не ми вдигнаха, но после ми върнаха обаждането. Иначе и аз имам още 2 ваучера. Предполагам, че работят, така че звънкай по-настоятелно.

# 616
  • София
Звънче, и аз коментирах по- рано цената на билетите, защото в офертата пише 10лв. за 2 билета, намалени от 24лв. Затова се зачудих какви са местата, нашият билет е 6лв., за балкон.  Peace
Спокойна, ако ми остане време, утре ще отида да го видя на място и ще споделя. Peace

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 23:36 от milasara

# 617
  • софия
Звънче, и аз коментирах по- рано цената на билетите, защото в офертата пише 10лв. за 2 билета, намалени от 24лв. Затова се зачудих какви са местата, нашият билет е 6лв., за балкон.  Peace
Спокойна, ако ми остане време, утре ще отида да го видя на място и ще споделя. Peace
Признавам, че не съм проследила цялата дискусия за тези билети.
Дай я тази оферта. Не пише ли за къде са билетите? Имам карта и мога да влизам да запазвам он-лайн места, и виждам реални цени на билети. Ако е 6 лв. е  билета за балкона, според мен няма посоченото намаление. С предишна оферта ходихме в Младежкия на Карлсон, 2 билета на балкон за 5 лв. Предположих, че и тази е такава.

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 06:25 от zvanche

# 618
  • Countryside
Един бърз отчет от мен: почистване на лице и шоколадов пилинг на ръце в Сабина СПА. Постара се момичето, но определено бях червена 1-2 дни след това, което според мен за един себеуважаващ се салон е недопустимо. Шоколадовият пилинг на ръце обаче е разкош, ръцете ми бяха супер меки от какаовото масло. Очевидно в Сабина СПА силната страна са им масажите.
Сега съм си запазила час с ваучер за  билков пилинг. Не намерих отзиви за салона, дано остана доволна.
Пиците на дон Домат ползвах 2 ваучера, доволна съм, и двата пъти си ги взехме за вкъщи и не са ни карали да плащаме кутии и т.н. дребнавости.
Аз чакам някаква оферта за подстригване, ама ако може да не е от стажанти и да е под 20лв  Mr. Green

# 619
  • София
Суши Експрес са ми прочели мислите. newsm44

Свързах се с Алфа Медика (за масажа) и останах приятно изненадана, че имаше възможност за час още днес. По-късно следобяд ще споделя впечатления. Simple Smile

Да се включа в дискусията за билетите за Младежкия театър- сега отворих онлайн скицата. Билетите са доста по-скъпи от тези за "Карлсон", защото е гостуваща постановка. На партера са по 16 и 12 лева, на балкона съответно по 8, 10 и 12 лева.

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 09:50 от sweetkids_mama

# 620
Сиренце, за кога си записа час? Аз ще ходя утре в 19 часа по същата оферта. Само се надявам да не ме окепазят  Embarassed че съм на работа и не знам на какво ще приличам след процедурата. Мацката (предполагам собственичка, съдейки по името й  Rolling Eyes ) ми обясни, че има леко излющване, но след нанасяне на крем нямало проблеми да се гримирам и да си ходя на работа  Rolling Eyes Дано да се окаже права Wink

# 621
Здравейте... аз май не съм се включвала отдавна - много работа имам напоследък Sad И сигурно нямаше да пиша, ако не бях видяла тези оферти за подаръци за деца ....даже особено ми е любима .... има една с магаренцето йори, мечо пух и други... много са сладички..... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 622
Тази четка дали ще става за нещо http://ofi.bg/detail/11166  newsm78 Или ще работи като за 5 лв  Rolling Eyes Че моя като му дам да си мие зъбите и само захапва четката и забравя какво прави  Rolling Eyes

# 623
  • София
Здравейте, момичета!

Имам нужда от съвет. Замислям се да си купя ваучери за фотоепилация IPL на цели крака. По-конкретно от студио Савана в Борово. Цената е 45 лв. Преди време съм чела добри отзиви за отношението на момичето, което работи. Обаче има ли някой, който е ходил там на фотоепилация (независимо на каква част от тялото) да речем поне 4-5 пъти и е установил, че има ефект? Притеснявам се да не е скапана техниката и само да си губя времето и парите...

Мерси предварително!

# 624
Здравейте, момичета!

Имам нужда от съвет. Замислям се да си купя ваучери за фотоепилация IPL на цели крака. По-конкретно от студио Савана в Борово. Цената е 45 лв. Преди време съм чела добри отзиви за отношението на момичето, което работи. Обаче има ли някой, който е ходил там на фотоепилация (независимо на каква част от тялото) да речем поне 4-5 пъти и е установил, че има ефект? Притеснявам се да не е скапана техниката и само да си губя времето и парите...

Мерси предварително!

Аз съм ходила вече повече пъти 7-8 може би(лицеви зони)..не съм много сигурна за точния брой. Има очевиден ефект,но за 100%- ов незнам още колко ще трябва да ходя и се чудя вече дали е постижим  Tired

# 625
  • Countryside
Сиренце, за кога си записа час? Аз ще ходя утре в 19 часа по същата оферта. Само се надявам да не ме окепазят  Embarassed че съм на работа и не знам на какво ще приличам след процедурата. Мацката (предполагам собственичка, съдейки по името й  Rolling Eyes ) ми обясни, че има леко излющване, но след нанасяне на крем нямало проблеми да се гримирам и да си ходя на работа  Rolling Eyes Дано да се окаже права Wink
За билковия пилинг ли питаш? За януари съм чак и то събота. Че се притенсих и аз от излющването. Макар че аз съм ходила на гликолов пилинг и нямах кой знае какво излющване, просто кожата седеше по суха на места. След процедурата е хубаво добре да се хидратира лицето. Пиши отзиви после, може и на ЛС.

# 626
  • Countryside
Тази четка дали ще става за нещо http://ofi.bg/detail/11166  newsm78 Или ще работи като за 5 лв  Rolling Eyes Че моя като му дам да си мие зъбите и само захапва четката и забравя какво прави  Rolling Eyes
Аз да кажа за електрическите четки: е, няма такова благо. Чувствам зъбите си наистина почистени и избягвам фактора прекалено натискане на венците при четкане с нормална четка. Силно препоръчвам употребата им. Тази като за 5лв незнам колко ще работи, по-скоро вземи за проба да видиш дали ти допада. И после можеш да инвестираш в по-скъпа.

# 627
  • София
Тази оферта стара ли е, според вас, или още не е пусната  newsm78
http://ofi.bg/detail/frame/10771
За ел. четките потвърждавам. Но тази и аз не знам колко ще работи, с доставката с куриер ще ти дойде като цена от Джъмбо, там поне са шаренки  Peace

# 628
  • София
Тази оферта стара ли е, според вас, или още не е пусната  newsm78
http://ofi.bg/detail/frame/10771
За ел. четките потвърждавам. Но тази и аз не знам колко ще работи, с доставката с куриер ще ти дойде като цена от Джъмбо, там поне са шаренки  Peace
Изтекла е.

# 629
  • София
Здравейте, момичета!
...има ли някой, който е ходил там на фотоепилация (независимо на каква част от тялото) да речем поне 4-5 пъти и е установил, че има ефект? Притеснявам се да не е скапана техниката и само да си губя времето и парите...

Вчера си купих ваучери за това студио, но по офертата 7 пъти мишници за 39.90лв. Една съфорумка е много доволна точно от студиото в Борово, нали Савана имат и в Банишора... Та нашето момиче каза че 95% от зоната е гладка. Правила е 6 процедури на мишници.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт