Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 21

• 47 113
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
  • София-Младост
Бясна съм! Възмутена съм от отношението и работата на служителките и управителката на студио КОКОНА. Някакви хлапета, дето нямат елементарно възпитание, ще си правят експерименти с мен!?! Не си купувайте ваучери за Beauty&Spa Kokona.

Може ли да дадеш повече информация за салона  Praynig, защото аз тъкмо щях да плащам ваучери за там, но като ти видях поста се разколебах.  Blush
Това не е първо отрицателно мнение за този салон, потърси и назад в темите.

# 31
За първи път правя такава грешка с ваучер, както с този за тиганите от Грабо. Преди да си закупя ваучер 5 пъти поставях въпроса на доставчика на сделката, как така са интернет търговец, а нямат сайт, къде са продавали досега и други такива въпроси, на които или не ми беше отговорено, или ми беше отговорено уклончиво. Най-накрая си купих ваучер и днес си получих тиганите. НЯМАТ нищо общо с очакванията ми. Никакви 4 мм дебелина не са, а някаква тенекийка. На всичкото отгоре дръжката на единия тиган е счупена.
Затова, който си е закупил тави или тигани чрез Грабо от Daily Kitchen да не очаква нищо добро.
За първи път такова разочарование от ваучер.

# 32
Бясна съм! Възмутена съм от отношението и работата на служителките и управителката на студио КОКОНА. Някакви хлапета, дето нямат елементарно възпитание, ще си правят експерименти с мен!?! Не си купувайте ваучери за Beauty&Spa Kokona.

Може ли да дадеш повече информация за салона  Praynig, защото аз тъкмо щях да плащам ваучери за там, но като ти видях поста се разколебах.  Blush

Аз точно тях на предната страница ги похвалих.. Ми добре се справиха и лицето ми беше много добре след това.

# 33
  • София-Младост
Имам ваучер за Drink & Drive, валиден е и утре...айде да го подаря на някой, че не ми се ще да остане неизползван Sad Ако някой има интерес да драсне на лични.
Ето я офертата

# 34
Здравейте момичета, вчера си поръчах един ваучер за това - https://http://bg.kolektiva.net/sofia/pochistvane-na-lice-s-produktite.html, но още не съм го платила. Не съм ползвала BIODERMA досега - мислите ли, че тази козметика си заслужава? до утре мога да платя, но още се колебая newsm78

# 35
  • София
Здравейте момичета, вчера си поръчах един ваучер за това - https://http://bg.kolektiva.net/sofia/pochistvane-na-lice-s-produktite.html, но още не съм го платила. Не съм ползвала BIODERMA досега - мислите ли, че тази козметика си заслужава? до утре мога да платя, но още се колебая newsm78

Биодерма мисля, че се води хубава козметика, ама в офертата пише, че "мицеларна вода BIODERMA" е такава, за другите продукти не пише каква марка е. Тази вода не знам каква е  Rolling Eyes

# 36
Здравейте, някой да си е взимал случайно охладител за лаптоп с ваучър. Май до скоро имаше в колектива, ако не се лъжа, но сега нещо не открих такава оферта. Тук има някаква, обаче нещо ме съмнява. Много евтино ми се струва. Дали някой вече е поръчвал и от кой сайт, въобще струва ли си?

# 37
Днес бях в Мис Каприз зад Плиска и е 300 пъти по-добре от тази на Стамболийски. Поръчахме пици Карина и Поло. И двете бяха вкусни,нищо общо с предните. Не приличаха на замразени. Обслужването също беше добро и не на последно място обстановката. Препоръчвам  Peace
Къде точно се намира? И аз имам ваучери за там, а Гарибалди ми е далече  Thinking

# 38
Аз имам само положителни впечатления от Биодерма  Peace
Имала съм няколко техни продукта-добри са!
Е...не вършат някакви чудеса чк...но лицето ми се чувстваше много приятно след като си го мажех с мицеларната вода/беше в зелена опаковка.
Също така има една друга вода с червена капачка...незнам как точно се водеше,но беше много добра.Но за съжалние доста скъпичка...беше ми подарък  Confused

# 39
  • София
Днес бях в Мис Каприз зад Плиска и е 300 пъти по-добре от тази на Стамболийски. Поръчахме пици Карина и Поло. И двете бяха вкусни,нищо общо с предните. Не приличаха на замразени. Обслужването също беше добро и не на последно място обстановката. Препоръчвам  Peace
Къде точно се намира? И аз имам ваучери за там, а Гарибалди ми е далече  Thinking

като застанеш на хотела, с гръб към входа, отдясно, след паркинга, пресичаш и си там, до магазин 345

# 40
  • София

......, ще си правят експерименти с мен!?! Не си купувайте ваучери за Beauty&Spa Kokona.
[/quote]

[/quote]
[/quote]

Аз точно тях на предната страница ги похвалих.. Ми добре се справиха и лицето ми беше много добре след това.
[/quote]
Аз също не съм имала никакъв проблем-нито с обслужването, нито със записването на час. Подкрепям мнението, че е важно да се напише от какво човек не е доволен-на мен не ми стана много ясно защо ''си бясна'' и какви по-точно са тези ''експерименти'' с теб, които са си направили newsm78

# 41
аз звънях в колектива - казаха, че всичките процедури се правели с BIODERMA.
благодаря. после ще дам отчет:-)

# 42
Аз имам само положителни впечатления от Биодерма  Peace
Имала съм няколко техни продукта-добри са!
Е...не вършат някакви чудеса чк...но лицето ми се чувстваше много приятно след като си го мажех с мицеларната вода/беше в зелена опаковка.
Също така има една друга вода с червена капачка...незнам как точно се водеше,но беше много добра.Но за съжалние доста скъпичка...беше ми подарък  Confused

И двете са мицеларни, зелената против акне, а червената за много чувствителна кожа, нея ползвам редовно и е страхотна като цяло козметиката е супер такаче си заслужава

# 43
  • София
 Биодерма не е лоша козметика ( особено мицелараната им вода  Heart Eyes), но спред мен е по-важно козметикът какъв е. Peace

Аз да ви попитам, вие успявате ли да публикувате въпроси в Хито ? Защото аз - не. newsm78

# 44
dechy, благодаря за мнението! взех си ваучер, когато го ползвам, ще споделя мнение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт